Buna stie cineva cum se numeste beatul acela din comanda la mine cu Alex Mirica cand danseaza? (Nu piesa, pe langa piesa mai este un beat adaugat)
Hey, despre ce-i vorba in serialul Băieţi de bani gata (Boys Over Flowers)?
Văzuserăm mai demult un film, nu mai știu canalul, dar rețin că era cu o fată, adolescentă, și era într- un avion cu mai multe fete și mai rețin o scena când toate personajele, erau multe...? (mai mult)
In afara de animeurile pe care deja le-am vazut (tokyo ghoul, naruto, one punch man, attack on titan, death note) ce anime ar merita sa vad? Sa fie macar la nivelul celor vizionate pana acum.
Hey, poate sa îmi spună cineva dacă finalul k-dramei Tale of The Nine Tailed este unul trist sau unul fericit? Sunt deja la ep 7 si mi-e frica ca se termina trist
Bună, știți vreun serial bun, gen TVD, To, Orange is The New Black, The secret circle, look key, The haunting of hill house, știu ca sunt genuri diferite, vreau seriale care sa fie gen ca ...? (mai mult)
Buna! Deci am văzut un film mai de mult, era vorba despre un băiat care avea o sora care și- a omorât părinții sau ceva de genul și a rămas cu fratele ei dar ea a murit când era mică căzând...? (mai mult)
Doresc sa imi spuneti niste filme in genul the notebook, 10 things i hate about you, pretty woman, dear john, a walk to remember, dirty dancing, etc. Ofer funda
Hey, poate sa îmi spună cineva dacă finalul k-dramei Tale of The Nine Tailed este unul trist sau unul fericit? Sunt deja la ep 7 si mi-e frica sa se termine trist
Hei! Care sunt cele mai bune filme polițiste pe care le-ați văzut? Sau mini-seriale?
Vreau să încerc să îmi fac abonament de Netflix pe Turcia că e mai ieftin, am o întrebare oare o să am subtitrările în română?
Buna. Acum ceva timp am vazut un film, insa nu-mi pot aminti numele lui. Era vorba despre ceva ce se afla in aer, invizibil, ce te facea sa te sinucizi. Multumesc anticipat.
Salut, cunoasteti un site/loc/canal de Youtube etc. unde pot urmari documentare (in engleza) cu si despre crima organizata si infractori, cum functioneaza imperiul lor in nu stiu ce tara si cum incearca...? (mai mult)
Salut! Caut un film dar nu ii mai stiu numele si nu- l pot gasi! Sa va zic cate ceva poate il stiti voi: Filmul este fantasy si imi amintesc ca o casa undeva langa o padure locuia un tata si o fiica (se...? (mai mult)
Salut, care este ordinea seriilor inazuma? Abia am terminat Inazuma Eleven GO și nu știu pe care sa o continui
Bună! Acum câțiva ani am văzut un film în care era vorba despre un potop care urma să vină, iar mai mulți oameni de știință au construit mai multe arci, așa cum a făcut Noe. Țin mintea ...? (mai mult)
Salut, am vazut acum cativa ani un film in care erau cativa tipi cu motoare de viteza si plimbau prin orase (nu mai stiu exact scopul) si schimbau pe parcurs motoarele daca aveti ideee de acest film va...? (mai mult)
Salut! Am văzut un serial mai demult și nu mai știu cum se numea. Stiu doar că era o familie care s- a mutat la o casa care avea o tapițerie și făceau ceva vrăjitoarele acolo, personajul principal...? (mai mult)
Buna tuturor! La ce filme si seriale va mai uitati pe Netflix? M-ar interesa in special thriler sau romance. In afara de Gone girl si Fata din tren, le-am vazut deja. Multumesc anticipat!
Ce filme îmi recomandați?
Stateam pe anime kage si ma uitam pe contul meu si vad acolo lista de pokemoni prinsi, eu am prins unul de cand am contul dar la mine pe cont sunt 8. Cand apar? Se prind singuri? Ajuta cu...? (mai mult)
Bună TPU, Am văzut în 2020 cred, cam așa, un serial sau un film pe AXN, cred că era Sci- Fi cu o femeie pe nume Marisol care încerca împreună cu un tip sa scape dintr- un fel de sat/oraș ...? (mai mult)
Ceva pirati din universul animat Disney?
Buna! Știe cineva cum se numește filmul în care protagonistul găsește un ou de dragon iar când acesta crește îi devine loial și îl ajută să salveze o fată care a fost otrăvită de unghia ...? (mai mult)
Exista un film despre viata lui Iisus? Adica de cand s-a nascut pana a inviat? Recunosc ca nu stiu prea multe despre acest subiect
Bună, ce părere aveți de emisiunea HaiUmor?
De ce serialul animat "Paw Patrol", mai bine zis episoadele, au un număr mare de dislike- uri pe YouTube? De exemplu, am văzut că au în jur de 300k de likeuri dar 200k de dislike- uri. Eu nu ...? (mai mult)
Hey TPU, știe careva cine a dublat desenul animat Transformers Prime în limba română? Mai exact mă interesează numele actorilor care au fost vociile personajelor!
Seriale cu pirati la fel ca black sails?
Salut stie cineva filmul cu un submarin in care toti oamenii de pe pamant mor din cauza unei bombe chimice sau ceva gen in care singurii supravietuitori raman cei de pe submarin. si in cele din urma...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau si eu sa stiu unde ma pot uita la emisiunea Ilegal whit Mariana, dau funda!
Era un film cu o fata mica zeita si un om stiu ca era o sabie care putea fi deschisa de cel ales si stiu ca la sfarsit fata zeita ucidea ingeri si fata aia mica era rea care stie filmul va rog
Salut. Vreau si eu niste filme la care sa ma pot uita impreuna cu iubita.
Salut TPU, cum pot rezolva problema "the media could not be loaded either because the server or network failed or format is not supported" de la server-ul Netu
Salut Era un film cu un barbat mai in varsta care tot isi insela nevasta cu hoes și se confesa la o psiholoaga, iar spre sfarsit o inseala cu vecina si ea intra peste ei. Atat imi amintesc, sper ca...? (mai mult)
Buna TPU! Acum cam un an m- am apucat de The Walking Dead. M- am lasat la sezonul 4, episodul 13. Ma gandeam sa ma reapuc. Tin minte ce s- a intamplat in mare parte, insa ma gandeam daca imi poate ...? (mai mult)
Salut TPU. nu stiti cand o sa apara noul film Mortal Kombat in Romania? Dau Funda!
Stie cineva un film cu o fetita urmarita care intra in casa unui barbat si este aparata de el?
Salutare! Am citit intr- un articol ca daca va apărea piratii din caraibe 6 va aparea capitanul Hook sau Davy Jones(cel mai probabil davy jones) Voi ce parere aveti despre asta? Apropo:stiu ca unele...? (mai mult)
Ceva seriale gen Creepshow (2019)? Am inteles ca si Black Mirror e episodic, dar e mai mult thriller drama, decat horror si nu prea ma atrage thriller-ul.
Acum ceva timp am vazut un episod din iubire interzisa difuzat pe national tv si era vorba de doua fete dintre care una era grasa rau:)) care erau Indragostite de unu care se mutase recent pe scara lor...? (mai mult)
Ce parere aveti de serialul lucifer? https://www.imdb.com/title/tt4052886/
Am o întrebare. Mi- am amintit de serialul avatar Korra (dacă îl știți) și am văzut toate cele 4 sezoane. Mi- a plăcut la fel de mult ca atunci când aveam 14 ani. De când eram mică...? (mai mult)
TPU vreau să mă uit la un anime cu multă acțiune, ceva care să fie cu multă adrenalină și care să te țină în suspans dar fără scene de romantism sau lucruri asemănătoare.
Are cineva instagramul a Mihaielei de la cei 7 ani de masa?
Salut, tocmai mi- am facut cont de Netflix, am platit abonamentul de pe telefon si cand incerc sa ma conectez de pe alt dispozitiv ma baga in partea a 4- a din configurare unde ma pune iar sa- mi fac...? (mai mult)
Buna! Imi puteti recomanda niste filme emotionante,triste, dar frumoase in acelasi timp?
Salut, ceva seriale / filme pe Netflix cu adolescenti in scoala/liceu? Ceva gen " sex education " " totul e naspa "
Ați văzut filmul Mortal Kombat 2021? Ce părere aveți despre el? Mă gândeam să-l vizionez azi, după trailer pare a fi foarte ok. https://www.youtube.com/watch?v=-BQPKD7eozY
Cum se numeste piesa care începe la ora 1:19:33? https://youtu.be/tzXCpLDP0a4
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!