Am o serial preferat dar nu-i știu numele Pal https://imgur.com/gallery/PISBkfY va las o poza Îmi spuneți va rog cum se numește serialul?
În episodul acesta din Profu https://dai.ly/x80ht3y la minutul 35:10 este o melodie, dar nu o pot găsi.Stie cineva cum se numește?
Exista seriale care se desfasoara in anii 60, 70, cand era moda cu hainele pe care tinerii din ziua de azi le numesc ciudate, gen Comedie, drama, romantic/?
Imi poate spune cineva ce se intampla in filmul Pe aripile vântului? Va rog, funda
As vrea sa stiu unde regasesc casele lui State Potcovaru si a lui Gigi Dumbrava, Fabrizio trec prin Bucuresti si as vrea sa vizitez locuri si daca tot trec sa le revad, cine stie rog sa imi raspunda,...? (mai mult)
Https://youtu.be/MM3ir0uNwZY Cum se numeste piesa de la minutul 57:37? Dau funda!
Https://youtu.be/StC1OSNSkNM Stie cineva cum se numeste piesa de la minutul 41:55?
Buna! Mi- am amintit de un film horror pe care l- am vazut acum ceva timp, dar nu mai stiu cum se numeste.Era vorba despre o familie care cred ca adoptase un baietel, dar baietelul ala parea ciudat (in...? (mai mult)
Acum câțiva ani am văzut la tv un film.Era cu o fată care la sfârșitul filmului s-au dus la bancă deghizată în altă persoană care să îi fure banii.Atât știu.Cum se cheamă?
Buna, are cineva habar de filme despre al doilea razboi mondial, doar ca din perspectiva germanilor? Nu sunt nazist sau ceva, dar m-am cam saturat sa vad doar filme din perspectiva aliatilor.
Are legătură naruto cu naruto shippuden? Gen mai are rost sa ma uit la Naruto cu 220 ep? Că știu personajele și câteva întâmplări. Deci are legătură?
Ce părere aveți despre filmele românești? Credeți că au potențial regizorii din ziua de azi să producă filme bune? Și ce filme românești ați recomanda?
Buna. Am vazut de mult un film, insa nu ii mai stiu numele. Stiu doar ca niste barbati, care erau prieteni, nu mai stiu daca erau casatoriti, aveau un apartament. Cred ca in total erau 4 prieteni....? (mai mult)
Salut. Vreau sa gasesc si eu un film. L- am vazut acum vreo 2- 3 ani pe Netflix. Era asa: Cativa prieteni pleaca in excursie cu cortul si inopteaza intr- o padure. Acolo gasesc o femeie, dar aia era de...? (mai mult)
Hey! Era mai demult un serial pe Cartoon Network, cu actori reali, personajul principal era o femeie...se se intamplau tot felul de chestii mai, , infricosatoare", sau cel putin asa le consideram cand...? (mai mult)
Hey, puteți sa îmi recomandați niște k-drame super bune? Aș vrea sa fie filmate după anul 2015, sa conțină și parti amuzante dar vreau sa plâng mult.
Nu imi aduc aminte numele filmului, dar descrierea este asa gen mama a unui copil pleaca de acasa in fiecare saptamana si mereu venea inapoi dar odata s- a dus si nu a mai venit iar copilul a plecat in...? (mai mult)
Imi puteti recomanda va rog niste filme de dragoste? iIn afara de after si de astea dau funda
De ce au aparut asa multe filme si seriale pe Netflix cu lesbiene si comunitatea LGBTQ in general? Nu am nimic cu aceasta comunitate dar sunt curioasa
Ceva anime-uri in gen Devilman: Crybaby, NGE, Phantom?
De ce Netflix nu ma lasa sa vad anumite filme sau seriale care doar in cateva tari se pot viziona? Cum pot face sa le pot viziona si eu de aici din Romania? Va rog niste solutii simple pentru tv si telefon....? (mai mult)
Cum se numeste dansul pe care la facut Alex si Vali? de la comanda la mine
Buna ziua! Am vazut un film acum ceva timp si nu mai stiu cum se numeste... Era vorba de o fata ce nu putea sa iasa in lumina soarelui, geamurile casei ei erau date cu banda, ma rog acoperite. Si ...? (mai mult)
Care ar fi cel mai apropiat serial de the 100?
Buna, stie cineva cum o cheama pe sora lui Vali de la comanda la mine?
Caut filme si seriale mai recente SF. PS: pot fi si cu actiune/drama
Buna! Mi- am amintit de un film mai vechi pe care l- am vazut acum vreo 6 ani si nu- mi aduc aminte cum se numeste.Era vorba pe scurt despre apocalipsa si invazii extraterestre...stiu ca sunt multe filme...? (mai mult)
Filme sau seriale cu extraterestrii? Cum ne-ar invada planeta si ar fi si pasnici si raufacatori, cum ar vrea sa ne ajute dar oamenii fiind speriati ii ataca, chestii de genul?
Buna ziua, daca am cumparat un Netflix Gift Card pe Europe si imi zice ca nu poate fi activat in Romania exista metode sa il activez?
Buna dragi prieteni, revin cu o intrebare legata de Leana si Costel:D Din intamplare nu stiti cum se numea episodul asta? https://youtu.be/fZW9XOjwuyA
Buna, unde pot gasi poze cu Vali Dobre de la comanda la mine? Dau funda:)
Bună, credeți ca imi puteți da niște idei de seriale anime? Nu mai am idei la ce se ma uit după ce termin jujutsu kaisen :( Ps: sunt la ep 23 Intrebare: care este animeul vostru anime și care...? (mai mult)
Imi poate spune cineva unde găsesc faza comica din las fierbinti în care spune bobita: uite intelectualul unde era?
Dar Vlad sezon 4 nu mai începe, că sigur are și sezon 4 s-a spus pe Youtube că are și sezon 4 dacă vă uitați și trebuia să înceapă undeva prin lunile martie-aprilie, dar nu a mai început?
Buna, stie cineva cum îl cheama pe Instagram pe Vali Dobre din comanda la mine? Va rog multtt
Cum se numea acel desen animat din Tara Galilor care erau atacati de romani? Erau 2 personaje principale un gras si un pitic. Stie cineva cum se numea desenul animat?
Salut, am urmarit un serial (cred ca era pe Netflix nu mai stiu) in care personajele principale erau o fata si un baiat.Baiatul era bataus. Cei 2 fug de acasa, intra in necazuri, tatal fetei impreuna...? (mai mult)
Buna ziua! Acum ceva timp am vazut un film si vreau sa il mai revad dar nu mai stiu cum se numeste... Era vorba despre o femeie ce mergea cu masina si dintr- o data a fost lovita de in fulger. Si de ...? (mai mult)
Salut, era un film de comedie cu 3 prieteni. S- au dus la ceva bar si acolo era o tipa. Unu dintre prieteni s- a căsătorit cu tipa aia, insa aia statea numai din interes cu ăsta. Numai tin minte exact...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum se numeste filmul din melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=VzGqODrUYjE dau funda.
Cum se numesc desenele animate cu o familie de animale în care tatăl se apucă de reparat câte ceva prin casă, spunând: "decât să dau X dolari instalatorului/electricianului etc, mai bine repar...? (mai mult)
Buna TPU! Caut de foarte mult un film pe care l- am văzut acum 10 ani, am sa vi- l descriu din ce îmi mai aduc aminte si poate ma puteti ajuta. Deci, stiu ca era un film corean/japonez cu un bărbat...? (mai mult)
Buna! Imi puteti recomanda si mie filme cu final imprevizibil gen:Shutter Island,Abres los ojos,The sixth sense,Fight Club, The others etc? Sau chiar si seriale daca stiti...
Când începe următorul sezon din "Visuri la cheie"?
Buna TPU, caut un film horror de ceva vreme și nu- l găsesc, poate mă puteți ajuta voi. Din câte țin minte este vorba despre o casa in pădure in care ajunge o familie și încearcă sa iasă ...? (mai mult)
Salut, intrebare se adreseaza celor ce se uita la anime-uri. Vreau sa-mi spuneti toate fansub-uriile pe care le stiti.
Salut! Vreau si eu sa vad seriale asemanatoare (sau filme, e ok oricare), cu serialul Reign, mi- a placut mult, dar nu vreau seriale/ filme despre avenimente din istorie de prin 1997, vreau unele...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva vreun anime în care este vorba despre o fată care este forțată să se căsătoreasca cu un băiat bogat, iar aceasta este salvată de către un alt băiat? Plss?
TPU îmi poate spune cineva mangaul "A silent voice" (koe no Karachi) pe scurt? Am văzut animeul și totul mi se pare ciudat. Parcă e altă poveste. Nu mai înțeleg nimic.
Am citit mangaul din "A Silen Voice" (koe no Karachi) și zici că e altă poveste. Am dat pe la capitolul 60 și m- am încurcat. Am mai dat pe acolo "foile" și nu înțelegeam mai nimic. Chiar așa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!