Buna seara TPU! Am nevoie de ajutor. Caut de multi ani un film dar nu stiu cum se numeste. Este vorba de un tanar care are o abilitate speciala de a vedea umbrele(demonii) care se plimba pe langa fiecare...? (mai mult)
Buna! As vrea o sugestie de anime care sa semene cu How to Keep a mummy sau pe română Cum sa păstrezi o mumie. Multumesc!
Buna. Stiti si alte seriale gen Versailles, despre viata si domnia lui Ludovic al-XIV-lea?
Salut, vreau sa va rog sa- mi spuneti si mie daca cumva știți acel film in care este vorba de 2 adolescenți care lucrează usieri la hotel iar aceștia cu ajutorul mașinilor care aveau buton la garaj...? (mai mult)
TPU stiti vreun anime care sa arate foarte bine si sa aiba actiune, drama, aventura si restul? Un fel de Darling in the Franxx sau DON"T TOY WITH ME, MISS NAGATORO. Nu vreau sa ma plictisesc cand ...? (mai mult)
TPU de ce oare se speculează că în 2022 sau 2023 se va face sezonul 2 la Darling in the Franxx? Dacă chiar este adevărat? Am și eu niște idei: 1. Nana va apărea în sezonul 2 100%. Ea la final...? (mai mult)
Salut! A văzut cineva filmele "Lie to me", "A class divided " și ma poate ajuta cu răspunsul la 4 întrebări legate de film? MULȚUMESC
Păreri My Hero Academia? (Anime) Fără spoilăre
Buna! Acum ceva vreme am vazut un trailler pentru un film si as vrea sa il vad dar nu imi amintesc cu exactitate numele filmului, stiu doar ca era vora despre o fata/fantoma care iesea din televizor, ...? (mai mult)
E ilegal sa bagi niste nume si numere la intamplare cand iti faci un cont Netflix?
TPU dacă creatorii unui anime nu mai fac sezoane/episoade pot face fanii în locul lor? Un fel de fanmade. Mă gândesc că au drepturi de autor și nu le pot posta. M- am uitat la câteva animeuri ...? (mai mult)
Buna, de 3 luni am rămas in pana de idei legat de seriale, am văzut the walking dead, a fost un serial care m- a captivat atât de tare l- am văzut intr- o luna pe tot (îl consider cel mai bun) ...? (mai mult)
Https://youtu.be/W6lhsSkmJsU Este adevărat ce zice omul acesta? Că mai avem o șansă la sezonul 2 din Darling in the Franxx?
Hei,ceva recomandări filme SF noi?
TPU azi am terminat animeul Darling in the Franxx și am multe întrebări și nelămuriri. Ce s- a întâmplat cu zero two și Hero? Se vor mai întoarce la prieteni lor? Va mai apărea sezonul 2? ...? (mai mult)
TPU îmi puteți recomanda niște animeuri asemănătoare lui Darling in the Franxx?
TPU am terminat zero two sezonul 1, va mai exista sezonul 2? Aș vrea o continuare că nu aș vrea ca totul să se termine!
Stie cineva cum se numeste filmul in care patru baieti albi care faceau parte din Ku Klux Klan violeaza o tanara mulatra si avocatul acuzarii era un asiatic care intr- un final castiga procesul impotriva...? (mai mult)
Chloe și Lucifer vor fi împreună?
Bună! Aș dori niste recomandări de filme pentru copii, gen Madagascar, Ice Age sau Happy Feet
TPU Darling in the Franxx sezonul 1 are doar 24 de episoade? Când se va lansa sezonul 2?
Filme cu final fericit?
Hey, mi- am adus aminte de un desen animat dar nu imi mai amintesc numele, este vorba despre o fata care are o carte sau ceva cu care poate călători in trecut si trebuie sa păstreze asta un secret....? (mai mult)
Buna! Nu mai retin cum se numeste un film, va rog sa ma ajutati:). Stiu doar ca o fata si un baiat se cunosc la intalnire de grup unde isi spun amandoi povestea vietii lor iar cei 2 au aceeasi boala si...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care au vazut serialul Good Girls de pe netlflix: care credeti ca este mesajul serialului si ce morala de viata va inspira acesta?
De ce în mai toate filmele/serialele actorii șoptesc sau vorbesc cu un ton destul de scăzut?
Buna! Vreau sa aflu numele unui canal de Youtube pe care- l urmaream acum cativa ani. Erau doi baieti care faceau video- uri pe o banca din fata blocului lor, unul dintre ei era brunet si avea mustata...? (mai mult)
Unde pot vedea seriale spaniole? Exista vreun site?
Salut, imi puteti zice daca stiti va rog cum se numește filmul (animat- 3d este si vechi) cu un robot galben care avea ca un fel de prieten un paianjen care venea cu el tot timpul(si daca nu ma insel...? (mai mult)
Buna TPU! Știe cineva niște filme asemănătoare cu 3096 days?
Buna ziua, am văzut pe tik tok ca e pe Netflix legacis si eu nu-l am, este o modalitate să-l vad?
Puteti sa imi mentionati si mie cateva site-uri pentru anime subtitrate in romana?
Nu mai tin minte cum se chema un film pe care l- am vazut cand eram mai mic. Nu tin minte foarte multe. Era vorba despre niste liceeni si unul voia sa o combine pe una, dar avea competitori si imi ...? (mai mult)
Recomandari filme noi (horror) pe Netflix?
Salut, au redat un episod din batausii wasabi la televizor si mi- am adus aminte cu ce bucurie ma uitam la el cand eram mai mic si voiam sa intreb daca stie cineva un site de pe care il pot vedea pe tot...? (mai mult)
Când apare sezonul 3 din unsprezece?
Cum se chema filmul ala din cate stiu era vorba de inrolarea fortata in razboi iar unii oameni nu voiau sa se inroleze ramanand zeci de ani ascunsi in case iar dupa ce razboiul s- a terminat ei au putut...? (mai mult)
Salutare TPU, vreau și eu sa știu care sunt toate personajele din Naruto Shippuden, va rog foarte mult!
Ați avut sau aveți fobie de genul thriller/horror la filme, seriale, anime, desene americane etc? Dacă da, cum ați scăpat de ea? Sau ați acceptat- o ca o parte din voi? Sunt adult, mi- a recomandat...? (mai mult)
Buna, cum se numeste aia din filmul,, She's the man" care si-o punea sa nu i se vada sanii?
A apărut cumva sezonul 2 din The Haunting of hill house?
Ce părere aveți despre filmul Shutter Island? Cum vi s-a părut? Ce credeți despre final?
Buna ziua, TPU! Am nevoie de ajutor. Imi amintesc vag actiunea unui film dar nu stiu numele. O sa descriu ce- mi amintesc. Ideea centrala a filmului este ceva despre scanarea ochilor ca recunoasre a ...? (mai mult)
Stiti niste filme bune? Fara avengers, superman, batman :)) pe astea le-am vazut.
Cine dublează vocea lui zuko din avatar in română?
Bună seara! Am nevoie de niște idei de seriale interesante. Astea sunt serialele pe care le- am văzut până acum: The Flash, Lucifer, Stranger Things, Cobra Kai (toate părțile), Locke and Key,...? (mai mult)
Buna, daca ati vazut filmul,, She's the man" am o întrebare: cum facea fata sa nu i se vada sanii?
TPU îmi puteți recomanda niște animeuri cu acțiune care să nu te plictisească? M- am mai uitat la câteva animeuri: Inazuma Eleven Avatar aang (nu cred că e anime 100% dar nu mă judecați, sunt...? (mai mult)
Ai văzut serialul The Good Place?
Salut, de mult timp am o nedumerire. Care este scopul sau care este formatul emisiunii "Puterea Dragostei"? Cum începe? Când se termină? Ce sunt și în ce constau galele, etc? De multă vreme zapez...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?