Care ati vazut serialul ''Soy Gitano' si cum vi s-a parut?
Buna, scuze de deranj. Am vazut un film acum ceva timp si nu mai tin minte numele. Era despre o familie, parintii si cei doi copii, o fata si un baiat. Baza filmului ii ca intr- o zi, zici ca ii ...? (mai mult)
Stie cineva un film bun nemțesc?
Imi puteti spune niste filme interesante cu crime, mister sau drame?
Seriale cu adolescenti, drama dinaia cu x o insala pe y, dar sa contina si SF, stiti?
Caut un film, nu mai știu exact despre ce era, dar erau 3 prizonieri într- un fel de închisoare în junglă, voiau să evadeze și mai țin minte că le dădea același fel de mâncare și se săturate...? (mai mult)
Buna! Niste comedii / comedii horror sau musical-uri pe Netflix?
Filme bune pe Netflix acțiune?
Buna, caut un film vazut cu multi ani in urma, imi amintesc cateva secvente de la final: e vorba de o familie care locuieste intr- o casa care credeau ca e bantuita, dar de fapt era un mosneag care ...? (mai mult)
Salutare, incerc sa imi aduc aminte de un film(mai vechi) in care are loc o inundatie globala si dintre plante doar un copac gigant supravietuieste care va fi casa unor putini oameni care se urca in...? (mai mult)
A apărut acest film despre Cernobâl până la urmă? Dacă da, s-a tradus în română? https://www.vice.com/ro/article/kzmpvw/rusia-face-propriul-cernobil
Acum mulți ani eram la bunici fiindcă era vacanța de vară. Era pe tvr 1 un serial la care bunicu îmi citea traducerea. Din ce îmi amintesc era vorba despre o fată blondă care avea un colier. Într-...? (mai mult)
Buna. Am nevoie de ajutor.Acum mai multi ani, am vazut un film si as vrea sa- l revad, dar nu reusesc sa- mi amintesc cum se numeste. O sa dau cateva detalii despre el si daca il recunoaste cineva, ...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea filmul acela sau desen animat ce era. Stiu ca se difuza parca de hallowen pe cartoon network. Erau 2 baieti unul gras si unul slabut si se aventurau prin padure sau ceva de genu...? (mai mult)
Ce parere aveti de serialul Las Fierbinti? In special de personajul Celentano. Eu cred ca e cel mai bun filozof pe care l-a avut Romania pana acum.
Ce seriale lungi care sa te tina captiv stiti? Gen as prefera sa fie cum e the 100, sa aiba si SF, si aventura, si drama, si dragoste, in special sa fie si adolescenti, post- apocalyptic dar nu ...? (mai mult)
Salut TPU, imi da cineva rapid va rog cateva filme cu puteri supranaturale sa fie sub anul 2014 (In afara de jumper, hancock, chronicle sau xmen) Dau funda
Pe Netflix imi apare continue watch for x(am pus x in loc de nume). Acolo apare filmele sau serialele pe care nu le- am terminat.Cum pot să nu mai imi apară? Sunt unele filme sau seriale care nu îmi...? (mai mult)
Salut TPU, am vazut odată un film horror cu un unchi și o fetița, erau pe un drum de pădure și unchiul ei a mers sa își facă nevoile și un criminal l- a omorât cu un sniper și apoi îl îngropa,...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum se numeste piesa din filmul,, She's the man" cand începe sa cante,, zagaza" sau ceva de genu?
Seriale cu oameni care trebuie sa supravietuiasca? Gen dupa apocalipsa, sau ceva de genul, sau in spatiu..cu chestii medievale, totodata sa fie si dragoste si drama, si sf. ceva asemanator cu the 100,...? (mai mult)
Buna! Am vazut mai demult la tv un film indian, nu mai stiu cum se numeste insa stiu ca e cu o familie (parintii + 2 copii, un baiat si o fata) iar parintii lor sunt surdo muti. Imi puteti spune numele...? (mai mult)
Buna TpU! Ma numesc Alex si sunt dependent de serialul The Blacklist. Sunt deja la mijlocul sezonului 7 iar eu sunt curios sa stiu cine e cu adevarat Raymond Reddington. E cel adevarat sau numai o copie?...? (mai mult)
Seriale asemanatoare cu the 100 stiti
Există documentare pe Netflix despre bombe atomice sau despre Coreea de Nord?
Salut! Imi poate recomanda cineva ceva filme asemanatoare cu Warcraft? Intreb asta deoarece mi- am luat mare teapa cu seria Warcraft, dupa ce am vizionat primul film am cautat si Warcraft 2 si 3 si am...? (mai mult)
Pentru cei care au Netflix, pentru abonamentul de 12 euro exista suficiente filme 4k? Sau sa fac abonamentul pe 10 euro cu filme FullHD? Eu stiu ca 2 euro nu e mare lucru dar daca nu sunt inca multe filme...? (mai mult)
Vă mai aduceți aminte de serialul animat difuzat cu mulți ani în urmă pe MiniMax: "Ocolul Pământului în 80 de zile cu Willy Fog"? V-a plăcut? Eu nu pierdeam nici un episod. :)
Buna TPU, stie cineva vreo 2- 3 filme asemanatoare cu filmul Jumper? Gen tot asa cu oameni care se pot teleporta si chestii de genu (daca se poate sa fie sub 2013 pentru ca alea is faine de obicei) dau...? (mai mult)
Unde pot găsi documentarul făcut de postul b1, intitulat "Coreea de Nord, dinastia terorii"?
Chiar are Mary Padian 40 de ani? E drăguță precum o fetiță
Știți serialul ăla cu two half men când zoey s-a căsătorit cu regele Moldovei, iar acum s-a căsătorit pe bune cu prințul nu știu care? Cum s-a potrivit asta?
Unde as putea sa văd episoade din fenomene stranii pe internet?
Imi puteti recomanda ceva filme? Sa nu fie de razboi in rest poate sa fie de oricare
Buna! Am o intrebare despre anime-ul Naruto Shippuden! Se poate va rog frumos sa imi spuna cineva in ce episod afla Kakashi Hatake ca Tobi este Obito Uchiha?
Este cineva de aici fan al serialului WolfBlood? Cât de des apare Maddy în sezoanele 3-5 și cam în ce episoade?
La care film poți să te uiți mereu fără să te saturi vreodată?
Salut, din Beyblade la sezonul 2 ep 91 e o batalie de 5 player pentru noua echipa din hangan Galaxy pe fundalul batalii e o melodie faina, pare a fi gen rock, CINE STIE MELODIA, DAU FUNDA PLSSS.
Salut TPU, am si eu o problema.Cum as putea sa imi dezactivez contul de hbo? Ca tot nu ma descurc. Dau funda!
Buna, aveti idee daca mai gasesc la tv serialul Curaj cainele cel fricos, pe cartoon network or smth, daca da la ce ora sau daca nu se mai difuzeaza un link unde sa vad toate episoadele si de ce nu ...? (mai mult)
Unde pot sa vad episoadele din survivor?
Heeeei! Îmi puteți recomanda niște seriale faine? Tocmai ce am terminat câteva seriale care mi-au plăcut super mult și nici nu știu la ce să mă mai uit:)))
Pentru cine își amintește și a vizionat: ce părere aveți de telenovela "Extravaganta Anastasia"(Estrambotica Anastasia)? Pentru mine a fost telenovela mea preferată, deoarece se deosebea de alte...? (mai mult)
Salut TPU! Am un mega lapsus stiu ca era un desen stiu ca erau niste copii la camin parca si aveau ei nu stiu ce portare si se transformau intr o lume virtuala si nu mai stiu cum se numeste. Multumesc ...? (mai mult)
Buna. Acum ceva timp m- am uitat la un film si nu- mi pot aminti numele. Era despre niste parinti care si- au pierdut fata, aceasta murind. Dar cumva, daca mai aveai o bucatica din corpul decedatului,...? (mai mult)
Buna, îmi spuneti si mie niste nume de seriale cu familii va rog mult?
Salut TPU. M- am apucat de One Piece de ceva timp deocamdată sunt la episodul 564 și aș vrea să știu în ce ordine ar trebui sa vad filmele. Dacă mi- ați putea spune și după ce episod ...? (mai mult)
Salut! Exista aplicatii ca Netflix gratuite cu subtitrari in romana? De preferat sa mearga pe linux sau android...
Îmi recomanda cineva un film bun care merita văzut? De preferat sa-l găsesc pe Netflix
Un film horror bun? Nu low budget si sa aiba jump scares. Gen the conjuring. Nu mai stiu la ce sa ma uit.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!