De ce este considerat Zabriskie Point un film prost? Nu prea inteleg de ce Love Story este considerat capodopera, in timp ce Zabriskie Point este considerat un film prost de criticii de film.
Ce parere aveti despre noua generatie de actori (Zendaya, Timothee Chalamet, Tom Holland, Dakota Johnson, Austin Butler, Margot Robbie)?
Acesta este o întrebare pentru cei care s- au uitat la toate seriile Naruto!: Vreau sa mă apuc de uitat la Naruto, am găsit un site unde am toate sezoanele 1- 4 din 2002- 2007. După ce termin cu...? (mai mult)
Stie cineva daca este serialul revelation road cu subtitrare in romana? Daca da, unde?
Stie cineva daca pureflix are si subtitrare in romana?
Heyy! Am auzit ca o sa apară curând filmul întors pe dos 2... unde aș putea să revăd filmul întors pe dos 1 și 2 gratis? Nu pot să îmi fac canal de Disney + că e cu bani și na. Unde as putea...? (mai mult)
Serialul Suite Life of Zack and Cody a fost difuzat pana la final in Romania? Stiu ca a fost difuzat un sezon in Romania pe Disney Channel.
De ce Richard Dreyfuss nu mai joaca in filme bune?
De ce se difuzeaza mereu filme cu Tom Cruise. Care ar fi motiv in general? E frumos ca barbat sau e un mare actor. Eu cred ca Tom Cruise e supraevaluat ca actor, doua filme in care joaca el imi plac foarte...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul The Dirty Dozen?
Cum se numeste filmul in care joaca Sally Field cu Harrison Ford?
Va rog din suflet, stie cineva cum se numeste filmul in care un grup de copii merg cu autocarul sa viziteze muzeul vrajitoarelor? In drum una din fetite este muscata de un caine prin geamul autocarului...? (mai mult)
Erau niște desene mai vechi cu niște eroi, unu era iepure, unu manca banane, era o tipa cu o pisică pe post de căciulă, unu care avea o căciulă cu care zbura si un tip care se luptă cu un băț....? (mai mult)
Nu găsesc numele filmului din acest video, știe cineva cum se numește filmul? https://youtu.be/mtf7hC17IBM?si=R3B1V2A59n5WZza4
Erau niște desene animate cu niște eroi, unu era un iepure, una cu o căciulă de pisica, era un tip cu o pălărie care zbura si mai era unu care se bătea cu un băț. Faza e ca se băteau cu niște...? (mai mult)
A fost difuzat pe TCM prin anii 2000 filmul Zabriskie Point. Ce rol a avut Harrison Ford in film?
Cand a fost difuzat prima data The Shining pe TCM?
Https://youtube.com/watch?v=2zPVXtxmFbs Aveti o idee cum se numesc filmele din reclama din 2001 de la TCM (versiunea din Romania/Polonia/Ungaria)? Stiu ca primele filme din reclama sunt Doctor Zhivago,...? (mai mult)
Cum se cheamă filmul ăla în care o fată și un băiat pică la un jos sa intre in dulap apoi baiatul pupa fata?
Credeți sau știți cumva dacă o să apară Amazing SpiderMan 3 cu Andrew Garfield? Câți dintre voi mai așteptați acest film?
De ce sunt șanse mari ca Gianina din Las Fierbinți să renunțe la rolul ei odată ce va naște?
Deci. Am vazut un film si nu mai imi amintesc numele lui. Filmul era cumva in stil anime. Era vorba despre o fata care lua barca in fiecare seara sa se vada cu "prietena" pe care o vedea doar la geam. ...? (mai mult)
Bună, mai demult am văzut un film destul de interesant dar nu- mi mai amintesc numele și nici nu mai țin minte întregul film dar îmi amintesc ca era o fetita și bunicul ei și un cal a venit la...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cuplul "Duncney" (Duncan si Courtney) din insula dramei totale? Credeți că Courtney se potrivea mai bine cu Scott sau Justin? Credeți că Duncan se potrivea mai bine cu Gwen?...? (mai mult)
Salut, Caut un film de vreo 4 ani, este vorba de 2 gunoieri care gasesc o nava spatiala si cand intra in el gasesc aparatul de stergere de memorie si il folosesc pana dimineata, in alta secventa...? (mai mult)
De ce mulți americani (mă refer la americanii de rând) tind să numească pe actorii de categoria B (ex: cei de televiziune), de multe ori chiar atunci când li se adresează în față, pe numele...? (mai mult)
M- am saturat de serialele si filmele din vest care promoveaza agresiv propagande woke, scenarii de rahat, actorie de doi lei, totul se invarte in jurul propagandelor, nimic legat de entertainment. ...? (mai mult)
Buna am văzut un film in care o fata a cumpărat niște cercei magici și unul l- a pierdut la benzinărie și un băiat i l- a furat. Băiatul ajunge acasă, fata la fel și ambii își pun cercei și...? (mai mult)
Dacă s- ar găsi niște DVD- uri în ediție limitată, cei care aveți DVD- uri, l- ați cumpăra pe 30- 50 de lei (30 de lei 4 episoade dintr- un serial care nu se găsește nici pe internet, nici...? (mai mult)
In ce animatie apare magneto si wolverine mai mult? In care din x men? Asta din 2024 mi s-a parut sarac zgarcit la capitolul wolverine si magneto.
Filme nepopulare cu antieroi stiti?
Gianina se retrage din Las Fierbinți?
Salut TPU, am de aflat un film dar e foarte complicat sa- l gasesc pentru ca nu mai stiu mai nimic de el. Tot ce stiu e ca erau 4- 5 oameni si erau mancati de niste monstri mari la o cabana iar la final...? (mai mult)
Filme ca punisher sau crow stiti? Sa fie actiune cu mult sange.
Stiti seriale cu batman si joker dar sa fie adulti? Sau the boys serialul dar sa fie pentru adulti anime? Si ziceti-mi si seriale cat mai horror si actiune pentru adulti si filme si seriale.
Michael Morbius și prietenul lui Milo erau bolnavi de leucemie? În film se specifică doar că amândoi au o boală rară de sânge dar nu se spune numele ei. Până să se infecteze cu acel ADN de liliac...? (mai mult)
Buna ziua.Caut și eu un film (nu mai știu cum se numește că nu am reținut denumirea), care a fost pe pro tv și în care era vorba de o fată care avea puteri paranormale.Din păcate, fata a ajuns...? (mai mult)
Salut! Știe cineva de ce nu mai merge site-ul animeanzu?
Unde pot vedea cea mai veche telenovela din lume, (era din Cuba)?
Salut! Imi puteti recomanda o lista de filme de comedie la care sa razi cu lacrimi? dau funda pentru cel mai tare
Comedii nepopulare la care sa razi? Drame la care sa plangi? Dar care sunt mai greu de gasit.
Salut,stie cineva cateva filme sau seriale destul de recent lansate care sa conțină adolescenți,acțiune, viață de stradă etc ceva gen blue story
Ce parere aveti despre finala de la Romanii au talent?
Ce parere aveti despre Oscarul pentru intreaga cariera?
Stie cineva ce film a fost aseara dupa Mission Impossible cu Tom Cruise pe Warner TV?
Era un film in care 6- 7 omeani erau într- o cameră pentru a susține un examen parca și aflau ei mai târziu că trebuie să rezolve un puzzle in camera respectiva și doar 1 trecea examenul parca....? (mai mult)
Salut,știe cineva unde pot găsi Documentariul despre xxxtentacion subtitrat in română? ,, Look at Me: XXXTentacion’’
Imi poate da cineva idei de anime? Imi plac cele romantice. :)) gen intr-un fel de enemies to lovers daca intelegeti❤️❤️❤️ VA PUPP
Recomandați-mi și mi niște filme/seriale cu un plot twist bun, Merci, Dau fundă!
Bună, mai știe cineva cum se numește desenul/ filmul de pe Disney channel cu două fete, una s- a mutat la cealaltă și își caută rochie pentru banchet, după aveau o petrecere la liceu sau absolvirea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!