Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Exista aplicatii ca Netflix gratuite cu subtitrari in romana? De preferat sa mearga pe linux sau android...
Îmi recomanda cineva un film bun care merita văzut? De preferat sa-l găsesc pe Netflix
Un film horror bun? Nu low budget si sa aiba jump scares. Gen the conjuring. Nu mai stiu la ce sa ma uit.
Buna, îmi puteti recomanda va rog filme ca genul,, The basketball diaries" de Leonadro DiCaprio va rog mult?
Am o întrebare despre Naruto. Dacă Obito și Madara au putut controla Kyuubi cu sharinganul, aparent printr- un fel de hipnoză, de ce n- au folosit aceeași putere de hipnoză împotriva altor...? (mai mult)
Salutare tuturor! Imi puteti recomanda va rog frumos, anime-uri yaoi sau ecchi scurte care sa fie foarte romantice. Ofer funda!
Cum se cheama filmul despre fata care picteaza de la 6 anisi l a pictat pe Isus asa cum spune ea ca l a vazut?
Hey TPU cunoasteti niste anime-uri cu baieti anti-sociali / depresivi gen shojo / school / romantic fara alte genuri care ajung sa aiba relatii in liceu
Recomandari filme care te deconecteaza si te simti parca ai fi in vacanta?
Salut, am vazut acum 4- 5 ani un film, dar chiar nu m- ai stiu cum se numeste, era cu o fata care a facut accident, si îi intrase cioburii de sticla in ochii, si ajunsese la spital, iar acolo avea...? (mai mult)
Bună! Mi- a povestit cineva ca a văzut un film, doar că nu a reținut numele acestuia și nici personajele nu le cunoaște. Filmul prezenta povestea unei tinere răpite care a fost sechestrata...? (mai mult)
Spuneți-mi câteva seriale/filme bune de pe Netflix.
Buna, Acum cativa ani am urmarit un film doar ca nu mai stiu cum se cheama, daca ma poate ajuta cineva. Diferite persoane veneau la un barbat, iar acest barbat le dadea o substanta intr- o lingura...? (mai mult)
Bună, TPU! Ce filme coreene imi recomandati, drama sau/si romantic? Precizez ca vreau filme, nu seriale si sa nu fie chiaaar atat de romantic...Nu stiu, sa fie interesant. Ce va place voua cel mai...? (mai mult)
Salut,a aparut primul episod din Miraculos Buburuza si Motan Noir sezonul 4?
Salut TPU, as vrea sa stiu daca cunoasteti niste anime-uri cu fete care se indragostesc de baieti anti-sociali / depresivi, dau funda
In ce episod din Vacanta Mare, Garcea sau Leana si Costel popa spune "roaba lui Dumnezeu", iar unul dintre personaje intelege ca e roaba pentru carat nisip?
Salut, in vacanta de vara as vrea sa incep serialul The Walking Dead, merita?
Funda! Cum se numeste filmul in care o fata se indrogosteste si face dragoste cu 2 baieti (unul blond facut tobosar si unul brunet slab si motociclist) - care de fapt erau dusmani inversunati si l- au...? (mai mult)
Un prieten spunea ca ar vrea sa vada toate episoadele din Pokemon. M- am uitat pe Wiki si am vazut ca sunt undeva la 1148 episoade. Ultimul episod e lansat in noiembrie 2019 si sunt curios daca s- a...? (mai mult)
Hey lume. Acum mulți ani era un film animat pe Minimax cu păianjeni. Unul maro care era păianjen cu cruce și unul mov care era păianjen de apă. Ei erau prieteni buni dar cel de apă și- a făcut...? (mai mult)
Salut, am şi eu o întrebare, animeul Demong King Academy, la sfrârşitul episodului când spune fata aia lui Anos că Ray a murit, dar clona lui care cică era regele diavolului şi a dat masca...? (mai mult)
Buna TPU! Niste filme horror văzute in cuplu? Care știe ceva?
Bună! Știe cumva cineva când va apărea/unde pot găsi cărțile the winds of winter și a dream of spring, din seria Game of thrones?
Niste filme pe Netflix?
Niste filme sau seriale cu oameni tinuti prizonieri de catre canibali?
Salutare TPU! Acum ceva ani am văzut un film în care personajul principal trebuia să scape din diferite închisori, el testa securitatea închisorilor din USA împreună cu echipa sa. Aparuse o noua...? (mai mult)
Salutare! Care este cea mai apropiată adaptare cinematografică a tragediei,, Romeo și Julieta" de William Shakespeare?
Era un film cu un cuplu căsătorit de afroamericani care aveau o casă de vacanță parcă pe o insulă sau un loc cu o comunitate nu foarte mare de oameni, teritoriu american. Și el a mers singur la...? (mai mult)
Salut! Stie cineva vreo aplicație asemănătoare cu Netflix pentru a vedea film/seriale?
TPU caut sa ma uit la niste filme in genul la *SUICIDE ROOM* Dar vreau sa fie fix ceva asemanator cu poveste asemanatoare.Dau funda
Unde pot vedea filmul "Colectiv" în afară de HBO GO?
Buna. Cand eram mai mica ma uitam la un desen animat care incepea asa:acum 60 mil.de ani, marțea trecuta au disparut dinozaurii ..stie cineva?
Stie cineva ce film este? https://www.facebook.com/babayagakh/videos/4439091139451453/
Stiti la ce ora se dau episoadele noi din KUWTK pe e entertainment in Romania gen?
Vreau să îmi fac cont pe Netflix, am băgat datele corecte dar după ce bag datele și dau continuare mă reîntoarce la pagina anterioară scriind "se pare că a apărut o problemă cu această metodă...? (mai mult)
Salut TPU vreau si eu sugestii de anime- uri gen ca naruto, black clover, 7 sendly sins sau anime- uri care sa fie un personaj principal care sa fie slab la inceput si pe parcurs sa dobandeasca o putere...? (mai mult)
Hey.Recomandați-mi niște filme documentare înteresante
Știe cineva cum găsesc subtitrări în română la filmul"Sunrise in Heaven"?
Salut TPU vreau si eu sugestii de anime- uri gen ca naruto, black clover, 7 seven deadly sins, sau un personaj care e slab la inceput si ajunge sa fie cel mai puternic gen sa dobadesca o putere demonica...? (mai mult)
Salut. Stie cineva cum gasesc subtitrare in romana la filmul,, Open 24 hours,, dau funda.
Un film în care personajele principale trăiesc mai multe vieți simulate de o aplicație pentru a afla potrivirea perfectă dintre cei doi. Finalul arăta cum simularea se încheia. Știe cineva despre...? (mai mult)
Salutare! Nu stiu daca va mai amintiti, dar pe jetix, cartoon network s- au alt canal de desene, după ora 11 se difuzau niște desene interzise sub 18. Sunt curios ce fel de desene se difuzau, un...? (mai mult)
Salut, incerc să revăd un film de acțiune foarte bun de altfel dar nu îmi aduc aminte cum se cheamă, știu că ideea filmului se bazează pe doi bărbați unul care știe bătaie altul care nu știe...? (mai mult)
Salutare.Ce nota merita filmul "Motivat sa ucida"? stiu ca esti un film vechi, dar este bun si acum.
Salut,că să înțeleg următorul film Zack Snyder trebuie să urmăresc și restul filmelor Dc și are cineva idee în ce luna o să apară filmul Mortal kombat și serialul LOTR?
Care este filmul tau preferat? Al meu este Nasul[toata trilogia].
Bunaaa, vreau si eu filme/seriale turcești sau nu Contează, gen : drama/dragoste... De preferat fete sarace... Băieți mai bogati care se îndrăgostesc de ele?
Recomandări seriale cu vampiri?
Recomandati-mi ceva documentare despre știința, descoperiri arheologice, animale și alte subiecte pe care le considerați voi interesante
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.