Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, caut un film, sa va spun in mare parte, erau niste tipi, care faceau combinatii online, comandau chestii cu carduri si mergeau si le luau de la propietari de acasa, apoi sunt racolati de un...? (mai mult)
Hello! Stie cineva un serial cu poveste gen Ginny and Marcus din Ginny and Georgia, exceptând cele arhicunoscute?(gen fata cuminte-băiat rau)
Film cu o aplicatie care afla partenerul perfect printr-o simulare, stie cineva?
Salut, am văzut un film mai demult cu un om care lucra într- un laborator alături de colegii lui, nu prea îmi aduc bine aminte dar dintr- o cearta unul dintre ei l- a băgat cu fața în acid sulfuric...? (mai mult)
Buna. Am vazut cand eram mica un film western cu un barbat ce era spanzurat de ceva oameni rai si au lasat- o pe fata lui mica sa il salveze impuscand funia dar ea l- a impuscat pe el, iar cand a crescut...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul Colectiv? Am auzit ca are doua nominalizari la Oscar. Voua cum vi s-a parut?
Buna. Am văzut acum ceva timp in film cu 2 surori. Fata era blonda și se întorsese înapoi in casa in care copilărise după ce devenise scriitoare parca. Avea și o sora care fusese omorâtă împreuna...? (mai mult)
Am aflat de la un vecin că a văzut pe YouTube un film cu Nick Nolte, în care ajunge șeful unor băștinași din junglă.Aș vrea titlul filmului.
Buna TPU, de cateva zile ma tot gandesc sa imi cumpar un calculator nou dar problemxa sunt banii. Eu incerc sa fac bani acum dar la varsta de 16 ani e aproape imposibil, mai ales ca in localitatea in...? (mai mult)
Salut! AJUTOR! Nu reusesc sa imi aduc aminte un desen animat, de ani de zile ma tot gandeam cum se numeste. Practic tot ce imi aduc aminte din el este ca, era un robot (galben parca, sau portocaliu)...? (mai mult)
Unde pot găsi documentarul despre Coreea de nord al postului B1?
Salut, se stie cumva daca se vor mai filma sezoane noi din serialul de comedie "Baieti de oras"?
Am o intrebare pentru fanii tvd, ce alegeti? Klaus sau Elijah?
Salut! Am descarcat un film și când întru pe el am doua foldere BDMV si CERRIFICATE. Pe BDMV sunt mai multe foldere si unul PLAYLIST cu fisiere. mpls in el... Sunt pe linux mint.
Salut TPU, in legatura cu serialul Umbre, poate sa imi explice si mie cineva ultimele 2 episoade din sezonul 1, ca nu am mai inteles nimic?
Am vazut cand eram mic un film horror cu o "umbra" care ucidea oamenii si gen niste oameni s- au trezit intr- o incapere cu pereti albi, prima protagonista era o fata care s- a trezit intr- o camera cu...? (mai mult)
Salut TPU, am vazut un film cu o femeie care era batuta de catre sotul ei, iar ea merge si se antreneaza, se reintoarce si il bate pe acest barbat. Poate stie careva cum se cheama. Mersi anticipat.
Stie cineva de unde pot cumpara dvd-ul cu desenul animat scooby-doo și vârcolacul încăpățânat? Un link sau daca cineva vinde, sunt interesat in a-l achizitiona!
Buna! Am văzut acum câțiva ani un film românesc la televizor cu o biblie si niste foi secrete si apocalipsa. Personajul principal era o femeie. Probabil nu o sa aflu dar m.am săturat să caut pe...? (mai mult)
Care e genul vostru preferat de filme?
Hey! Recomandari de anime- uri foarte romantice va rog frumos, ofer funda.Sunt multe sugestii, dar nu stiu daca merita vizionate, si nu vreau sa pierd timpul degeaba, ma intereseaza recomandarile voastre...? (mai mult)
Buna îmi recomandați si mie va rog niste filme cu skateboarduri va rog multtt! Dau funda!
Buna fani Naruto, puteti sa imi spuneti va rog in ce e pisod din anime se vor lupta Kakashi si Obito sau......nu sunt singura ce se va intampla dar adevarul e ca deja am ajuns la al 4- lea razboi si sunt...? (mai mult)
Buna seara! Va rog sa-mi spuneti pe ce site pot gasi serialul Columbo cu subtitrare romana? Va multumesc!
Unde pot sa vizionez Dermaphoria? Am incercat peste tot si nu gasesc. Dau funda
Salut TPU! Îmi dă cineva o listă de filme horror la fel ca: Sau; Brightburn; Jason Voorhes; etc. Filme de groază dar nu foarte foarte tare, pentru că mi-e cam frică la alea foarte de groază.
Știți un serial de acțiune ceva gen interlopi sau ceva asa mai vechi? Cu puțină drama si poveste captivantă
Cum se numeau vârcolacii fără haita din serialul Bitten?
Niste anime-uri bune cu multe sezoane, va rog. Dau fundita.
Buna! Stiti niste seriale de dragoste în care personajele s-au urât la început? Mai exact kdramas?
Hei TPU! Stiti ceva seriale coreene gen School 2017? Sau macar seriale de dragoste in care actorii se urăsc la început.
Îmi puteți recomanda niște filme bune pe NETFLIX?
Nu mai exista niciun serial sau film frumos in ziua de azi, toate is prea comerciale si mediocre parca seamana intre ele ziceti voi daca nu e așa la fel si cu muzica, numai mizerii apar.
In ce episod din ce sezon din Baieti de oras l-a parasit Daniela pe Roby?
Ce parere aveti despre serialul KaraSevda? Eu una il ador, stiu ca este mai vechi dar este serialul meu preferat. L-am vazut de aproape 4 ori toate episoadele pana acum.
Bună! Ar putea cineva să-mi recomande niște animeuri care merită văzute? Nu prea lungi dar nici prea scurte, mulțumesc!
Buna! Am o dilema care mi-a stat pe cap toata ziua. Este un actor roman, dintre astia mai tineri. Are parul relativ lungut si ochii mai apropiati. Stie cineva cum il cheama?
De ce pe Netflix unele seriale/filme nu au subtitrare în română?
Salut, era un film cu un gras care a ajuns criminal in serie, omorand toate prostituatele din bordele pe rand. La inceputul filmului il arata pe criminal copil fiind cum este abuzat de doua fete mai ...? (mai mult)
Anime cu ceva puteri oculare in afara de Naruto / Tokyo Ghoul mai exista?
Salut! Imi puteti spune, va rog cateva filme asemanatoare cu brightburn(focviu)? Dau funda!
Știe cineva cum se numește filmul? (Se caută pacientul zero care a răspândit un virus prin muscatura care transformă oamenii în vârcolaci)
Salut TPU! Caut de ani de zile un film bazat pe serialul "Familia Jetson". Nu ştiu cum se numeste filmul, imi amintesc ca parcă aveau o misiune sau ceva de genul ăsta şi s- au dus într- o fabrică...? (mai mult)
Buna seara. Pentru finalizare de la progam tv cum sa fac ca fie fara plata la tv? netflix.com/
Salut TPU! Caut numele unui desen care a fost difuzat pe cartoon network in perioada 2009- 2010 din ce imi aduc aminte. De fapt nu era desen, era totul cu actori, era despre un baiat extraterestru pe...? (mai mult)
Salut TPU, imi spuneti cateva filme pe care le-ati vazut si v-au placut mult? Va rog fara horror ca nu imi plac.
Buna! Imi puteti recomanda niste anime-uri in care personajul principal trebuie sa faca level up. gen: DanMachi, SAO, Tensei shitara Slime Datta Ken etc. Multumesc anticipat!
-Cât de mult acordați atenție notelod de pe IMDB? Sau cât de reale considerați că sunt?
Hey! Din întâmplare, a calculat cineva cam la câte zile se bagă un episod nou pentru un anumit serial pe Anime Kage?
Am nevoie de Facebookurile vedetelor comanda la mine, Urgent, Dau funda, plzzz.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!