Buna! acum cativa ani am vazut un film japonez cu cun copil care avea o papusa verde care a prins viata si avea puteri, iar dupa ceva timp tatal copilului murise si papusa l a inviat, iar dupa ce l ...? (mai mult)
Buna TPU! Imi puteti recomanda,va rog frumos,anime-uri gen Vampire Knight,cele mai bune vazute de voi, asemanatoare. Ofer funda!
Salut.Era un desen animat cu un pirat sau ceva de genul iar unul dintre episoade era cu povestea unei periuțe de dinți din aur cu o piatra prețioasă ce o avea un om cu un singur ochi.Fau funda!
Unde Sunt vedetele Comanda la mine? Am nevoie de facebookurile lor plz dau funda #urgent. Am nevoie neaparat
Ce seriale și filme din UK sunt pe Netfilx? Ma interesează sa ascult accentul britanic
Puteti sa imi dati cateva exemple de filme gen Hunger Games? Multumesc anticipat
Când apare sezonul 4 din Cobra Kai?
Bună, aveți idee, sau a văzut cineva filmul The lost simbol? Nu-l găsesc pe nicaieri
Bună! Dacă am făcut cont pe voyo iar după cele 7 zile gratuite vreau sa anulez cum fac?
Hei, ma ajutati sa imi spuneti cum se numeste cel mai prost anime? Dar nu dupa voi ci dupa nota.
Salut TPU. E o parte in emisiunea / serialul ce poarta numele de, , Chefi la cutite'' in care sefii trantesc closurile foarte tare, , la caterinca'' cred, moment in care tranteste si Sorin Bontea closul...? (mai mult)
Listă de seriale/filme/desene animate pe Netflix? Nu sunt pretentios accept orice categorie daca merita vazut. Care sunt filmele/serialele sau desenele voastre preferate?
Hunger Game s-a terminat cu partea a doua din Revolta?
Buna! Vreau să mă uit la inima de tigan si pana acum era gratis pe pro tv plus iar acum costa bani, pe Voyo am văzut foarte multe recenzii proste despre aplicatie si nu vreau sa dau bani degeaba. ...? (mai mult)
Salut. Daca stiti niste seriale sau filme misto cu baieti frumosi...:), scrieti in comentarii. Mersi.
Hey! Își mai amintește cineva cum se chema desenul asta animat? Era transmis dimimeata, sambata si duminica, pe tvr1 (sau tvr2- atunci aveam 4- 5 ani). Era vorba de niste animalute care vorbeau...Era...? (mai mult)
Hey, imi puteti recomanda niste filme de drama de pe Netflix?
Salut TPU, ma numesc Richard si am o intrebare pentru voi. Daca mai stiti, era o emisiune pe Kanal D in care veneau doi la masa si unuia ii se zicea "Salut, vrei sa iei parte la concursul nostru? Noi...? (mai mult)
Exista si partea a 4-a din filmul Divergent? Daca da de ce nu il gasesc pe net? Multumesc anticipat
Mai stiti filme asemanatoare cu American Beauty, in care protagonistul ajunge sa-si schimbe radical mentaltatea/caracterul in decursul filmului?
Buna ziua, ma ajuta si pe mine cineva cu numele actritei Ivona din episodul 63 sezonul 3? Nu reusesc sa gasesc. Multumesc
Buna, ma puteti ajuta va rog sa gasesc un desen animat? Tot ce- mi aduc aminte e ca era despre un baiat care avea un animal cred, iar animalului sau ce era ii placea sa manance mult caviar. Stiu ca e...? (mai mult)
Am revazut Avenger si la cele doua filme cu Thanos si am incercat sa inteleg ceva. Nu putea Dr. Strange sa faca aceea magie de a ii taia mana? Exista o explicatie pentru asta sau e prosteala de film american? ...? (mai mult)
Buna tuturor! Am vazut recent pe Tik Tok un filmuleț in care apăreau doua femei una blonda mai invarsta si una bruneta mai tânăra, amândouă aveau aceeasi cicatrice sau tatuaj cu litera M pe umăr....? (mai mult)
Niste filme horror de vazut pe Dsicord seara cu un server intreg? Adica sa le placa la toti si sa fie Horror si daca aveti idei nu IT seria Anabelle si din astea. Dastea mai neazite da faine.
Buna tuturor! Stie cineva un film Netflix care are legatura cu partea de dragoste in relatia Elev- Profesor? 2. Un film Netflix de dragoste cu inselat, despartiri, plans?:)) Nu sunt tocmai genul ...? (mai mult)
Vreau un anime vechi din 1990-2000 sa fie ca gen slice of life, school
Salut TPU. Merita sa ma uit la dregon ball? Sau pot sa ma uit la dregon ball z ce sa fac?
Salutare. Îmi ziceți niste k-drame bune? Prefer istorice dar e ok orice gen (important e sa nu ma plictiseasca;))
Buna ziua! Era un film in care o fiica a unui bogatas s- a pierdut, ea fiind ghinionista din fire. Pentru a o salva, bogatasul angajeaza un ghinionist la fel de mare ca ea, iar acesta ii urmeaza drumul...? (mai mult)
Bună seara, vreun fan The Big Bang Theory? Vreau sa întreb cum se termina serialul, cu cererea lui Amy în căsătorie de către Sheldon? Ca ma uit acum și vad ca da din nou Sezonul 1. ...? (mai mult)
Buna! stie cineva piesa din episodul 3 Profu de la minutul 39?
Azi parcă am chef să vizionez ceva filme sau seriale science fiction. Favoritul meu din acest gen este black mirror. Cunoașteți filme sau seriale asemănătoare?
Cine se uita la Heartland.In sezonul 14 episodul 1, pe cine vede Georgie in timpul competitiei?
Buna imi puteti spune niste seriale sau filme românești foarte bune? (va rog fara sirenele sau alte d-astea:>)
Salutare. Când eram mai mică am văzut un desen animat unde un băiețel avea niște cratițe fermecate, care singure fierbeau și vorbeau, cred că era ceva legat de Italia și băiețelul a ajuns...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Vikings?
TPU am terminat serialul Rick and Morty și parcă tot aș mai vrea să se nai facă și sezonul 5, știți ceva despre următorul sezon? Se va mai face?
Unde pot vedea toate acele minidocumentare Dosarele extratereștrilor de pe TVR 1? Pe Netflix are episoadele subtitrare in romana?
Care este filmul vostru preferat? Dar serialul?
Buna TPU! Am văzut un trailer despre niște băieți de culoare care sunt acuzati de un viol, e un mini serial despre procesul lor dar nu mai știu cum se numea, ma poate ajuta cineva? Mulțumesc!
Salut, am vazut un film cu un tip care vorbeste o mare parte din film la un telefon public si nu mai stiu cum se numea. Daca ma puteti ajuta ar fi super.
Filme similare precum RED DOT 2021, nu contează anul? https://youtu.be/t7FwypV69qc
Care e cel mai tare film pe care l-ai vazut? Un film inspirational
Salut! Am văzut mai de mult un film horror, în care se vorbea franceză. Era despre un băiat care era "posedat" de un demon, iar în ajutor a fost chemat un alt băiat care era un fel de vânător...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește acest film? Soția unui om avea un amant astfel ea împreună cu amantul îi otrăvește mâncarea soțului ei iar acesta moare și este îngropat, dar se pare că acesta ...? (mai mult)
Un film francez, un băiat pe nume Simon, a fost mințit de maică- sa că e sora lui, ea l- a făcut când era tânără și l- a păstrat, părinții lor muriseră sau nu știu ce se întâmplase...? (mai mult)
Salut TPU, in ce episod din filmul Suflete trădate i-a facut Mansi lui Jaggi test ADN ca sa dovedească ca el nu este Ahem, iar Gopi in salveaza? Ce episod era? Dau funda
Buna! Care este diferenta dintre filme science fiction si filme fantasy?
Buna, TPU. Ma puteti ajuta sa aflu numele unui film, va rog frumos? Stiu ca la inceput erau 2 copii (o fata si un baiat) de culoare ce traiau la un orfelinat. Ei erau apropiati, s- au casatorit 'in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.