Ma uit la naruto doar ca nu prea inteleg, sunt la episodul 7 poate cineva sa-mi explice pe scurt?
Cum se numeste acel film cu Tom si Jerry cand este un copil caruia i-a murit tatal intr-un accident de elicopter? Ei puteau vorbi.
Salut, dau funda daca imi raspunde cineva la intreabarea aceasta, este vorba de un film, cu un labirint parca, cu niste porti care se deschideau, ei erau pusi acolo de nu stiu cine care faceau experimente,...? (mai mult)
Buna! A aparut filmul tres veces tu?
Heii! Am avut acum ceva timp un film și încerc să îl găsesc. Era vorba despre niște adolescenți și copii care au fost prinși într- un fel de război. Parca unii erau și rude, însă nu garantez...? (mai mult)
Imi spuneți si mie va rog niște filme cu incest în familie, sa fie cât mai noi as prefera, acord funda.
Stie cineva va rog sa-mi spuna cine se ocupa cu emisiunea,, comanda la mine"? Va rog un nume de persoana care se ocupa cu aceasta emisiune va rog! Dau funda!
Buna. Pentru cei din 1995-2005. Mai tine ti minte la minimax era un desen animat, in care un baiat a "inviat" 2 statui din bronz(sau doar 1), dupa care s-au luptat? Dau funda
Salut, am vazut cand eram mai mic, un film sau erau desene nu mai tin minte sigur, dar stiu ca dura undeva la 1 ora 1 ora jumate, deci era un baiat care locuia doar cu mama lui si el era jumatate om...? (mai mult)
Buna imi ziceti niste filme sau seriale turcesti mai scurte? toate serialele turcești pe care le-am gasit pana acum sunt foaaarte lungi deci vreau si eu ceva seriale mai scurte...sau un film.:)
TPU știți vreun film sau mai multe de tip acțiune și comedie? Ca deadpool sau ceva de genu
Știe cineva unde pot vedea canalul Nickelodeon dar pe sursa de VLC? pe acestream uneori nu se încarcă alte ori nu merge.
Recomandati niste telenovele cu drame provocatoare pe care le-ati urmarit sau le stiti?
Salut TPU, vreau sa imi spuneti daca stiti ceva filme gen The First Time, dar nu vreau filme cum ar fi project x (filme de genu asta am vazut mult si m- am saturat) sau alte filme de genu cu sex, betii...? (mai mult)
Buna! As vrea sa ma uit la un film in seara asta pe Netflix, insa nu am idei. Va rog sa- mi recomandati ceva de dragoste, drama, adolescenti, asemanatoare cu To All The Boys I Loved Before. Mentinoez...? (mai mult)
Ce seriale mai urmariti?
Salut! Cine știe numele actorilor care interpretează rolul lui Dana și Sabin din lecții de viață difuzat pe ProTV.
Salut TPU, caut un episod din Uimitoarea lume a lui Gumball sa il urmaresc cu un prieten din cauza nostalgiei dar nu il pot gasi..Am gasit pe Youtube dar nu e full :((. Stie cineva unde il pot gasi dublat...? (mai mult)
Bună! Știți cumva cum se numește melodia de la minutul 28 din filmul State și Flacara- Vacanta la Nisa? Mulțumesc frumos!
Sfatuiti- mi un serial sitcom sau desene animate in engleza cu subtitrari in engleza? Vreau sa incerc sa vizionez in engleza si sa imi notez toate cuvintele noi. Ar fi fain sa fie un limbaj usor de...? (mai mult)
Care a fost cel mai bun film horror pe care l-ati văzut? Dau funda!
Salut! Stie cineva unde pot gasi online episoadele vechi full din Tom&Jerry? Mersi!
Buna. Îmi puteți spune cum ma pot uita la Survivor online? Dacă este un link unde pot vedea complet, dau funda
Buna, stie cineva alte documentare asemanatoare cu Crime Scene? A fost foarte bun.
Filme romantice pe Netflix va rog?
De ce in majoritatea videoclipurilor muzicale sunt folosite simboluri si semne masonice? Le folosesc vedetele mari din afara chiar si din Romania sunt foarte multe de exemplu Madona le foloseste foarte...? (mai mult)
Salutare, imi puteți zice și mie niște seriale sau filme italiene foarte bune? (nu conteaza genul, important e sa fie interesante si actori frumosi ʕ •ᴥ•ʔ) Mersi Seara buna.
Salut,stie cineva daca va aparea avatar Genji in viitor?
Hei, imi puteti recomanda ceva seriale romantice cu adolescenti? Am vazut pana acum Feriha Puterea dragostei Tvd Pll Lucifer The originals, Legaties The100 Riverdale Genul de serial unde iubirea...? (mai mult)
Un film frumos pe Netflix repede? :-* Orice gen, as prefera mai mult de dragoste. Am terminat acum The experiment si s-a jucat grav cu mintea mea :)) Vreau ceva dragut.
Imi puteti recomanda niste anime-uri ISEKAI cu un mc op de la inceput?
Credeti ca ce vedem prin episoadele din Black Mirror se poate intampla in viitor sau si mai rau, credeti ca deja se intampla?
Salut, știe careva dacă atunci când îți faci un cont de Netflix, ai o luna gratuită? Dar gen sa pui o metoda de plata cum ar fi cardul, sa ai bani pe el, dar vreau sa știu dacă ești taxat ...? (mai mult)
Acum multi ani am vazut un film ce mi- a ramas in minte, problema e ca nu am stiut niciodata cum se cheama.Prima oara cand l- am vazut la televizor nu i- am dat prea multa atentie dar acum mi- am amintit...? (mai mult)
Salut, cum se numeste filmul in care e vorba despre un om care a fost inchis intr- o camera 20 de ani si se derulau la stiri informatii false despre el cum ca si- ar fi omorat fiica si cand a fost eliberat...? (mai mult)
Buna! Aveti recomandari de seriale sf bune? Nu la care finalul sa strice tot.
Jurnalele vampirilor nu mai este pe Netflix?
Când se deschid sălile de cinema în Timișoara?
Parere Prison Break? Care din cele 5 sezoane v-a placut cel mai mult? Mie una sezonul 1 si 5 mi s-au parut cele mai frumoase. Despre un posibil sezon 6 ce spuneti?
Hei, Cand eram mica era un desene cu un personaj care se juca si ne punea sa ghicim ce deseneaza in terci, luand cu lingura din el ramanand o forma sau sa asortam sosetele, asta se intampla prin ani...? (mai mult)
Salut TPU, imi puteti spune ce episod s- a difuzat astazi la kanald D în cautarea adevarului? Episodul urmarea trei personaje Soțul :Cosmin, Soția:Lavinia și fiul lor Cristi sau ceva de genu. Sotul...? (mai mult)
Bună. Știe careva când începe Burlacul pe antena 1? Mersi
As vrea filme cu universuri paralele,prinți în timp, filme cu unii care nu știu unde se afle, dau fundițe
Un film pe Netflix care sa te faca să plângi?
Buna! Ce parere aveti de filmul The Green Mile 1999? Cel cu tipul de culoare uriaas, care avea puteri supranaturale mai exact facea oamenii bine. Eu cred ca am plans 3 ore cat a tinut.:)) Daca inca nu...? (mai mult)
In ce episod deblocheaza Naruto Sage mod?
Spuneti- mi va rog, este un anime in care personajul principal este jumatate pisica sau jumatate caine si manca din parul oamenilor ca sa capete un fel de puteri speciale. Am vazut 2 episoade si nu- l...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum se numeau desenele acelea mai vechi de pe jetix/animax (nu mai sunt sigur pe ce program erau difuzate) cu niste adolescenti ce faceau parte dintr- o organizatie ca un fel de politie...? (mai mult)
In intr-o-ul de la Phineas și Ferb înainte de "pictam un continent" nu inteleg bine ce zice. Eu cred ca zice "pictam un vultur bleg", dar suna cam prost. Voi ce înțelegeți?
Salutare natiune! Vreau sa-mi recomandati NUMAI filme bune de dragoste pentru adolescenti, poate si pe Netflix(ca am). Pace guys!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!