Salut! In lupta cu Rago ryuga știa să-l controleze pe L-dragó la putere maxima?
Caut un desene mai vechi nici nu mai stiu sigur pe ce canal era difuzat. E vorba despre o fata care mergea in lumea cainilor fara adapost si le gasea stapan ce semanau la caracter. Cum se numea?
Exista ceva site de unde as putea sa descarc diverse scenarii?
Vreau filme de pe Netflix, sa semene cu After, ceva de genul Bad boy se indragosteste de o fata cuminte sau filme de dragoste. Sau filme gen Tuturor baietilor pe care i- am placut sau cabina de saruturi...? (mai mult)
Buna! As avea o intrebare legata de un film. Nu- mi aduc aminte cum se numeste si as vrea sa il vizionez din nou. In film este vorba (din ce imi aduc aminte) de moartea suspecte a unei femei. In timpul...? (mai mult)
Buna! Vreau sa va intreb daca ma puteti ajuta cumva sa aflu un anume desen mai vechi care era difuzat pe CartoonNetwork din cate stiu si tot ce imi aduc aminte e ca erau personaje niste pisici (nu sunt...? (mai mult)
Top 3 filme cu tema Apocalipsa/sfârșitul lumii?
Stie cineva de ce nu mai exista The big bang theory pe Netflix?
Salut, cu mult timp in urma am văzut un film dar nu mai stiu cum se numeste. Era ceva de genul "o femeie avea sexul "viu" si avea dinti, apoi dupa ce facea sex cu cineva isi omora partenerul si tot ...? (mai mult)
Am văzut de ceva vreme un film despre controlul telefoanelor mobile și oamenii deveneau violenți. Nu mai știu cum se numește. Ați putea va rog să mă ajutați să găsesc filmul?
Filme asemanatoare lui Contra tiemo, Labirintul lui Pan, Dead Silence, Orphan, The sixth sense, good will hunting, dangerous mind, fractured, Murder on the orient express, The Bluterfly Effects,...? (mai mult)
Daca folosesc VPN teoretic ar trebui sa îmi pot face cont de Disney+ nu?
Știe cineva un film de groaza cu cimitire sau cu vampiri sau cu păduri?
Vi se pare corect finalul sezonului 7 al serialului The 100(intrebare pentru cei care s-au uitat) Eu personal cred ca scenaristul s-a plictisit si a vrut să termine serialul mai repede.
Bună TPU! Deci m- am tot uitat la seriale in tot aceasta perioada, am dat de serialul The 100 intamplator. Cred ca este un serial foarte bun, dar sfarsitul strica totul. Sper la o continuare.Stiu ca...? (mai mult)
Am văzut de câțiva ani un film cu naziști, în care oamenii dintr- o localitate au creat un club de carte pentru a ascunde faptul că se întâlneau noaptea să se distreze. Știe cineva cum se...? (mai mult)
As vrea sa gasesc acest episod din Fetitele PowerPuff in limba romana.Dau Funda! Uite aici despre care vorbesc https://www.imdb.com/title/tt1353183/?ref_=tt_mv_close sau...? (mai mult)
Salut. Caut un film pe care l- am vazut de mult dar am uitat cum se cheama. Era despre niste arheologi din Egipt care sapau in pamant si au dat de o camera plina de bogatii dar erau unii care voiau sa ...? (mai mult)
TPU caut un film in care un baiat placea o fata si cand se apropria de el sughitea :)) si il pune cu capul in jos la o petrecere si il saruta fata avea un frate mai mic care ii placea sa filmeze si la ...? (mai mult)
Hei! As vrea si eu niste recomandari de filme/seriale bune pe Netflix. Tin sa mentionez ca am aproape 15 ani, deci sa fie de varsta mea. Multumesc!
Salut. Cine poate sa ma ajute cu un caracter dintr- un desen animat mai vechi? Era un tip roz mai grasut si avea in cap un fel de coarne roz doar ca erau drepte si desenul era despre dulciuri cred nu mai...? (mai mult)
Buna tpuuu! Am vazut mai demult cand eram mai mica un film in care un autobuz cu copii se duceau intr- o excursie sau ceva si autobuzul ala s- a blocat pe niste șine de tren si a trecut trenul si i- a...? (mai mult)
Recomandari de seriale gen Californication?
Enigma din Lord of The Rings: Ce carte rasfoia Saruman mereu cand cauta informatii? (exemple: Balrog of Morgoth din Moria, The Ring of Barahir pe care il avea Aragorn etc.) Nu am gasit nicaieri vreun...? (mai mult)
Salut, puteti sa imi recomandati filme cu cazuri? Unde se rezolva crime etc. Cat mai multe daca stiti.
Top Filme care v-au impresionat si v-au ramas in minte?
Buna, tin minte ca am vazut mai demult un film, era despre o femeia cu boala alzheimer, cea de la care uiti, care merge la o petrecere cu sotul ei si ca sa nu uite cum arata sotul ei isi deseneaza ...? (mai mult)
Ce filme puteti recomanda un gen investigatii, dedectiv, mister?
Un film SF care v-a dat pe spate? Poate fi si serial ca nu e bai. Multumesc!
Va rog. Filme horror bune, mai puțin populare ca m-am uitat la toate
Bună am văzut o reclama, unei fe I se strica masina iar un băiat oprește sa o ajute după se duc într- o benzinărie cred în baie iar dinții fetei cresc mai mari și sunt mai mulți și cred că...? (mai mult)
Cum sa fac un film? Nu am bani.
Știe cineva unde pot găsi toate episoadele din "Comana la mine, știu ca sunt pe YouTube câteva dar nu sunt toate. Dau FUNDĂ ????
Filme/seriale Horror misto? Am vazut jigsaw si mi s-a parut interesant
Hei! Incerc sa gasesc un desen animat de pe minimax. Cred că era un film. Nu îmi aduc aminte foarte bine cum era, dar o să încerc să spun câteva chestii. În primul rând, era o fata care avea ...? (mai mult)
De ce nu merge disney plus? Folosesc un cont dat de cineva(un cont UK).A mers bine cu espressvpn(că nu sunt în UK) pe google chrome beta, iar ecranul e negru.Ce pot să fac?
Hei tuturor! Caut de ieri un film pe care l- am vazut acum super mult timp, cu o mama ce era obsedata ca fata ei sa stea langa ea toata viata si asa ii inventa tot felul de boli grave, face chimioterapie...? (mai mult)
Buna TPU, am si eu o problema. Am avut cont de Netflix pe numele meu dar de la o perioada nu am mai platit. Iar acum cand am vrut sa intru pe cont sa platesc mi- a spus ca nu exista cont cu pe acea adresa...? (mai mult)
Deci eu cand mananc ceva bun, nu pot simti bine gustul mancarii si nu o pot savura(pe scurt, e ca si cum asa as fi mancat ceva fara niciun gust) daca nu "fac vis". Eu folosesc aceasta expresie pentru...? (mai mult)
Va mai fi si sezonul 2 la serialul Deținutul?
Salut! Știți filme asemănătoare cu "1917: Speranță și moarte"? As prefera de pe Netflix. Mulțumesc!
Heeey! Bună TPU! Am mai intrebat odata, dar poate nu s- a postat. Ma intrebam daca stie cineva la ce serial coreean de pe tvr1 fac referire cu povestirea de mai jos (atat cat imi amintesc) pentru ca ...? (mai mult)
Salut! Am văzut un videoclip pe tik tok despre un film și am uitat să fac screenshot. Este vorba despre un urs polar care salvează o veverița de pe un lac. Încercând să o salveze, a luat- o de...? (mai mult)
Filme traduse în franceza? Ce filme știti? Vreau sa învăț franceza și niște filme ar fi utile. Și as vrea și niște culegeri sau cărți cu texte în franceza care ar ajuta.
Buna, in ce episod din Inima de tigan este Zambila batuta cu biciu in stabor? Multumesc
Sunt filme sau seriale motivationale in care un personaj traieste in saracie si depune mult efort ca sa obtina studii superioare intr-o tara dezvoltata?
care este mai interesant Naruto sau Beyblade?
Cum se numeste filmul acela de pe Netflix in care poti sa alegi ce sa faca actorii? Gen ca intr-un joc cu poveste. Am vazut acest lucru intr-o postare pe insta acum mult timp.
Bună! Știe cineva unde pot găsi anime-ul dakaretai otoko în română? Îl găsisem acum câteva luni pe un site dar i-am uitat numele :(
Salut,caut un film stiu ca era un om masiv chelios caruia i-a fost omorata familia de niste oameni din aia rock pe motociclete si acel om a cautat sa se razbune si i-a omorat.Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!