Salut tuturor! Îmi dă cineva o listă de filme care sunt la fel ca Saw sau JigSaw cum vreți să îi spuneți... Să nu fie cu Jumpscare dar cam la fel ca Saw...mai exact un criminal neînțeles lumea...? (mai mult)
Bună. Am o întrebare pentru cei care s- au uitat la serialul turcesc Cennet. Îmi poate explica cineva cine este Selim și cine este Ali? Mă uit și nu înteleg. Copilul care a fost adoptat cine este?...? (mai mult)
Tataie are pe telefon Digi Online și este si optiunea HBO dar nu reusesc sa ma loghez, imi cere un mail si o parola dar nu stiu ce trebuie sa fac. Vrea sa vada filme si seriale pe telefon....? (mai mult)
Am 13 ani si vreau sa joc intr- un film sau serial. Știți voi, mai sunt in seriale acei copii random care joaca drept "copilul lui". Eu vreau sa fiu acel gen de copil :- ) sa joc in filme, sa apar ...? (mai mult)
Salut, mă ajută şi pe mine cineva cu o intrebare? Din ce anime este fata asta e un gif de pe discord...? (mai mult)
Buna! Un film bun Netflix? Nu prea am chef de cele la care ma uit de obicei gen crima drama puscarii trafic de persoane si chestii :)) M-as uita la ceva de dragoste cu adolescenti. Funda
Bună, vazusem acum ceva timp un film pe Netflix cred si nu mai stiu cum se numeste. Era despre o fata care ajunsese intr- un fel de academie unde se canta la vioara cred si gen daca fetele greșeau, ...? (mai mult)
Stie careva daca o sa mai fie Ray Donovan sezonul 8?
Când apare filmul godzilla vs Kong? Cine credeți că câștiga lupta? Mi se pare mie sau Kong e mai big decât în filmele anterioare? Voi ce spuneți e filmul anului?
Va rog mult, daca cineva are timp, imi puteti spune cum se termina serialul "Psihologia crimei"? Eventual poate fi vazut undeva, on line?! Multumesc.
Imi puteti recomanda un film ceva cu adolescenti care imi poate ridica stima de sine? Nu vreau serial, vreau film!
Buna ziua, când eram copil, in urma cu aproximativ 10- 12 ani nu știu exact. A apărut un desen/ serial, nu știu cum să îl incadrez ținând cont că fiecare episod nou era continuarea celuilalt,...? (mai mult)
TPU, caut un film in care tatal iesea din puscarie si fiica lui era suparata pe el, iar el se ducea cu ea la scoala parca cu autobuzul, el era bine facut si avea parul lung atat mai stiu
Hi, știe cineva dacă KinnPorsche the series are happy-ending?
Un serial pe Netflix asemănător cu Summertime: Trei metri deasupra cerului?
Unde pot viziona keeping up with kardashian?
acum cateva zile am facut un test de traducator pentru siteul animekage, voiam sa intreb cam in cat timp primesti emailul in care iti spun daca ai trecut sau nu? Sau daca nu ai trecut nu se ...? (mai mult)
Bunaaa! Am vazut o emisiune pe Netflix cu un tip negru (de culoare) ce era pe o scena iar spectalol era un fel de Stand Up insa spunea chestii legate de viata super amuzante si adevarate. Stie cineva ...? (mai mult)
Bună ziua... Cineva care știe niște filme horror asemănătoare cu The curse of la Lorona?
As vrea și eu filme care se petrec în Hawaii.Ma puteți ajuta? Mulțumesc!
Buna! Cum fac rost de sailor moon?
Salut am văzut un serial sau film, nu mai știu exact, în care o fată auzea și vedea prin ochi unui băiat si acela era la mi de kilometri de ea, și nu e Manifest se numește altfel
Știe cineva daca a apărut The suicide squad partea a 2-a? Și dacă da, un link unde pot să îl văd
De curand am terminat prison break, ce seriale la fel de bune imi recomandati?
Bună, eu citesc manga si am rămas în până, am nevoie urgent de recomandări. Imi plac mangaurile cu povesti bune și clare. Tocmai ce am terminat de citit sweet home care mi- a plăcut la nebunie.(Dacă...? (mai mult)
Salut! Caut si eu cateva filme de actiune, in special cu lupte/arte martiale!
Stiti seriale asemanatoare cu constatntine?
Salut. Am o întrebare pentru cei ce au văzut Attack on Titan. ‼️ Spoiler Warning ‼️ Cum, mai exact, s- a transformat Eren? Ce e cu serul acela pe care i l- a injectat tatal lui...? (mai mult)
Vad ca a aparut noi episoade la lectii de viata de pe protv. Este un serial, nu stiu dacă il stiti. Stie cineva unde a aparut episoadele noi, ca de obicei aparea pe youtoub sau pe site- ul protv ...? (mai mult)
Buna! Vreau si eu un rezumat la primele 3 sezoane ale anime-ului Attack on Titan daca se poate. E complicat sa va spun de ce eu am inceput serialul cu sezonul 4 dar aia e...
Salut, filmul after e pe Netflix? Ca eu nu îl găsesc...
Când credeți ca va apărea sezonul 2 din Trei metri deasupra cerului: Summertime pe Netflix?
Salut TPU, puteti sa imi recomandati niste filme gen Seven din 1995, cu detectivi, criminali si alte nebunii? Ms anticipat.
Salut, cum se numește filmul https://youtu.be/BKGZc1QZBxA M-am uitat la el dar nu mai știu cum se numește
Buna Seara! Acum cativa ani am vazut un film, era vorba e un barbat si o femeie care stateau in acelasi bloc dar in apartamente diferite, ei cand se vedeau se certau nu se suportau, dar aveau o aplicatie...? (mai mult)
Era un film cu o vrăjitoare mica și părinții ei o trimit la o școală de vară și acolo este o profesoara bună care o place. Și o directoare rea (comedie)
Un top cu cele mai frumoase filme pe Netflix la care sa ma uit cu iubita mea? Ceva de dragoste, sau dragoste combinat cu alte categorii.
Seriale asemanatoare ca The Winx Saga sau ordinul secret? Fara lucifer.
Știe cineva un film asemanator ca terminator?
Serialul Sleepy Hollow are vreo continuare? Ultimele doua sezoane au fost cam aiurea
Ce parere aveti despre filmul "12 ani de sclavie"?
Salut TPU, vreau sa va intreb daca stiti cum se numeste urmatorul film va rog. Deci, tin minte ca era despre o persoana(nu mai stiu daca era fata sau baiat) si a intrat in coma dar el/ea putea sa se...? (mai mult)
Mai exista vreo serie care sa aibă legătură cu Sleepy Hollow? Sau știe cineva de ce au făcut trecerile alea idioate între sezoane?
Incerc sa imi amintesc cum se numea un film si nu reusesc. Detalii: - Filmul probabil e facut undeva la inceputul anilor 2000 intr- un oras din SUA. - Actrita principala este asisistenta la un spital. ...? (mai mult)
Bibi si Tina filmul 5 va mai aparea?
Bună, caut un film horror dar nu îi știu titlul, îmi amintesc de o secvență in care niste creaturi urmaresc niste personaje si acestea se adapostesc într- un container, în care unul din ei ținea...? (mai mult)
Salut TPU, caut si eu un film e greu de gasit din ce o sa spun dar doar atat imi amintesc (deci un grup de fete si un grup de baieti parca castigau o vacanta la o casa cu piscina si parca varsau alcool...? (mai mult)
Intrebare pentru fanii Sleepy Hollow. De ce au facut treburile alea stupide intre sezoane, nu aveau nici o legatura unul cu celalalt. Poate asta ii unul din motivele pentru care l-au anulat?
Buna TpU! Ma numesc Alex iar astazi voiam sa ma uit la un anime pe site- ul meu de suflet iar cand sa- l caut am vazut ca nu e pe site si nici pe HBO GO in schimb am vazut ca e pe Netflix (in caz ca va...? (mai mult)
Știți dacă în Romania se difuzează premiile Grammy pe 31 ianuarie 2021? Daca da, pe ce post și la ce ora? Mulțumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!