Deci... Acum câțiva ani, eram la liceu, cred ca 2015 sau cam așa nu sunt sigură, am lipsit de la școală și era dimineață, am aprins televizorul pe Tvr1 și acolo un documentar cred despre ...? (mai mult)
Nu de mult am vazut un desen animat la televizor, probabil serial, una din serii era ca un barbat cu doar un singur fir de par a venit la frizerie, din cauza ca nu i- a placut cum a fost frezat a pus...? (mai mult)
Imi recomandati seriale de dragoste in care fata saraca se indragosteste de baiatul bogat?
Știe cineva numele filmului/serialului de pe Cartoon Network? E un serial mai vechi și tot ce- mi amintesc de el sunt 2 copii parca, totul era real life gen si era horror sa zicem. Era o femeie care...? (mai mult)
Cum vi se par documentarele Netflix? Recomandari?
De ce romanii traduc asa de prost titluri de filme si seriale? Exemplu: Din "Daughter From Another Mother" le-au iesit " Doar două mame ai". Sau Exemplu cu "Game of Thrones"
Salut, cum o cheamă în realitate pe Adela din serialul,, Adela" de pe antena 1?
Am vazut pe megamax un fel de desene, animeuri cred, childish oricum si acolo era o echipa de 3 sau 4 copii (nu mai stiu exact) care foloseau cristale si invocau un fel de monstri. Erau literalmente cristale...? (mai mult)
Anime uri asemanatoare cu bleach? dupa mine bleach a fost un anime genial am nevoie de mai mult
Știți seriale sau filme asemănătoare cu "atipic"? De pe Netflix ma interesează.
Hei.Cunoasteti ceva site anume unde as putea sa urmaresc desene animate gen ( simsala grim, curaj, fetitele powerpuff si toate desenele copilariei la o calitate video decenta? ) Mi s- a facut dor sa vad...? (mai mult)
Voiam sa stiu cum se numește un film. Detalii: Un grup de tineri care au plecat într- un oraș, in drum spre acel oras, noaptea, una dintre fete vede o persoana care pare sa strige si sa bata in ...? (mai mult)
Vă salut pe toți! cum se numește filmul care redă oarecum vremea lui Antihrist (venirea și întronarea lui)? Este o secvență unde personajul antihristic dă mâna cu cineva și arată cum prin această...? (mai mult)
Ce ziceti apare sezonul 4 din Cobra Kai? Daca da cand?
Îmi puteți lăsa un link unde pot viziona filmul "inimi cicatrizate" pe baza cărții lui Max Blecher? Chiar nu am găsit nimic. (site uri gratuite) Mulțumesc!
Buna! Imi puteti recomanda si mie un film horror care chiar merita vazut?
Salut. Era un film cu o grupă de cercetători care mergeau pe o insulă. filmul incepe cu acest grup urcandu se pe un bac, pe insula aia țin minte că băștinașii le au făcut pană la mașină, ...? (mai mult)
Sunt si eu curioasa ce parere aveti de persoanele mai mari care inca urmaresc desene sau filme gen Alvin si veveritele. Eu am 14 ani si m- am uitat acum o saptamana la Alvin and the chipmunks...? (mai mult)
Buna, TpU! Stiti filmul "The Riding Hood" de pe Antena 1? O are in rol principal pe "Valerie". As vrea si eu niste filme asemanatoare pe Netflix. Sa fie 13+. Multumesc!
Salut TPU, stie cineva un film in care sunt 2 buni prieteni care se reîntâlnesc dupa o lunga perioada si parcă unul avea o sotie si incep toti să ia un drog foarte puternic si după unul dintre ei...? (mai mult)
Salut! Este un film in care un barbat e pe o alta planeta parca si sunt ceva extrateresti verzi cu niste colti din cate tin minte.Barbatul putea sa sara foarta tare si cred ca mai avea si puteri. Stiti...? (mai mult)
Salut! Ma puteti ajuta cu niste seriale cu adolescenti sau fara adolescent, sa fie ceva de genul ca si Shadowhunters sau ca supernatural? Dau fundita
Bună seara. Sunt nou pe aici. Ma ajuta și pe mine cineva cu ceva filme horror 2019-2020? Mulțumesc
Foloseste cineva de aici Crunchyroll? Am o intrebare. Am accesat de cateva ori site- ul si a mers ok, mi- am facut cont si cand am vrut sa reintru nu mai apar episoadele deloc la niciun anime, ca ...? (mai mult)
Bună TPU! Netflix are subtitrare în română?
Salut, am o întrebare pentru fani anime.Am auzit ca in Boruto va aparea Itachi cu Endo Tensei impreuna cu 2 Rinnegan exact cum avea Nagato dar nu stiu ce sa cred. Am mai auzit o teorie cum ca Itachi ...? (mai mult)
Am vazut tot mai demult, un film pe axn sau diva, nu mai tin minte, era in gen horror, thriller, era vorba de o familie, sotie si sot care aveau niste vecini dubiosi cu un copil cu handicap si stiu...? (mai mult)
Ati vazut filmul A serbian film? Dacă da, cum a fost?
Salut, deci mai demult pe PRO TV s- a difuzat un film, cu o fetita mica, al carei tată a fost rapit de ceva chinezi si un baiat vrajitor sau nu stiu avea puteri supranaturale, telechinezie mi se pare,...? (mai mult)
Cele mai bune aplicatii de Android de vazut filme si seriale? Gen cum a fost Terrarium Tv sau altele din aceasta categorie.
Era un film corean parca unde pe fundal canta piesa Ave Maria. Era o fata care mergea prin oras si vindea brichete si omora in acel timp oameni cu pistolul. Stie cineva filmul? Dau funda, multumesc!
Vreau zi eu mai multe filme cu tema fata merge la bunici și își găsește iubirea.
Cine a văzut,, Calul de lupta" am o intrebare pentru voi. Prietenul lui Albert (Andrew cred ca-l cheama) a murit in război?
Imi puteti recomanda si mie ceva serial sau film care sa semene cu Riverdale? Multumesc!
A văzut cineva Documentarul "Planeta Noastra"? Îmi povestiți ce se intampla in primul episod?
Un vecin a văzut un film de acțiune pe YouTube despre luptele cu băștinașii din Noua Zeelandă. Era despre o fiică de ofițer englez care se îndrăgostește de un băștinaș, are un copil cu el...? (mai mult)
Bună, caut un film. Este vorba despre contaminare.O era utopica sau distopica. Imaginea este cu un copac și o femeie parcă. Este profesoară și lumea învață să trăiască cu acest virus. Concluzia...? (mai mult)
Stiți filme care sunt asemănătoare cu filmul "Bird Box: Orbește"?
O sa mai apara sezoane/episoade din "Un varcolac adolescent" pe Netflix?
De ce inca se fac filme alb negru? Cum ar fi Aferim si Morometii II. Inteleg ca inainte nu exista tehnologia necesara pentru un film color, dar acum de ce se mai fac filme alb negru?
Ce anime cu puteri oculare sau ceva in genul Tokyo Ghoul cunoasteti?
Cine stie un film cu un luptator asiatic care trebuia sa fie curat inaintea fiecarei lupte?
Îmi poate recomanda cineva un film bun cu gay pe Netflix?
De ceva vreme mă uit la filme și sunt unele secvențe în care cineva ia o batistă și i-o pune la gură altui individ. Nu mai știu cum se numea acea substanță de era pe batistă
.Oare știe cineva când va posta History reluări din serialul munteni sau un site unde pot să văd episoadele subtitrate in romană?
Mai stie cineva cum se numea desenul acela din perioada 2005- 2010 cu curiozitati pentru cultura generala? Numele era ceva de genul "ce? cine? cum?" dar nu chiar asa, dar nu imi amintesc :( cred ca era...? (mai mult)
Niste seriale fantasy-supernatural cu romance?
Îmi amintesc de un film în care o fată este ținută la un spital fără să aibă nimic, iar acolo întâlnește câteva persoane cu care plănuiește să scape, dar exista cineva care îi...? (mai mult)
Salut, incerc sa gasesc un film de comedie mai vechi cred ca italian era. Era vorba despre doi hoti care s- au deghizat in maicute la o scoala de maicute si faceau tot felul de traznai, aveau si bani ...? (mai mult)
Era mai demult o emisiune în care la restaurant sau la vreo terasa se punea cineva la masa oamenilor și erau doi oameni care ii spunea prin cască ce sa facă. Mai știe cineva cum se numea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!