O recomandare de serial?
Vreau sa ma pun sa vizionez un film, dar vreau ceva drama romance gen Titanic, A Walk to remember. Tin sa mentionez ca la titanic era cat pe aci sa imi dea o lacrimă, dar am rezistat. Vreau...? (mai mult)
Am văzut acum câțiva ani un film de Crăciun și doresc sa știu cum se numește! Un baiat s- a îndrăgostit de o fata dar ea avea o boala rară, și anume dacă se încălzea, murea...? (mai mult)
Oare știe cineva când va posta History reluări din serialul munteni sau un site unde pot să văd episoadele subtitrate in romană?
Buna, TPU! Va rog sa- mi recomandați niște filme spirituale care v- au marcat, pe care nu le- ați scos din minte mult timp după ce le- ati vizionat, au avut un puternic impact emoțional asupra ...? (mai mult)
Keanu Reeves are cursuri de arte martiale?
De ce nu mai merge Anime Kage?
Hey! Imi recomandati niste seriale scurte de pe Netflix, va rog?
As vrea sa văd si eu niște anime asemanatoare cu tonikaku kawaii sau clannad & clannad after story (adica genu ăsta de poveste locuiesc împreună se casetoresc au un copil
Ce parere aveti despre serialele: CSI, NCIS, Criminal Minds si Hawaii 5.0, merita? Tind sa mentionez ca imi plac serialele crime, doar ca fiind atat de lungi am crezut ca nu merita sa le urmaresc pentru...? (mai mult)
Hai salut, știți și voi niste animeuri in genul lui black clover? Sau o data la cat timp apare episoadele la el că mă ia criza
Ce program de dublat îmi recomandați? Vreau să inserez videoclipul în aplicație și în timp ce în video se vorbește, eu să dublez...
Ce inseamna un film thriller de acțiune, păi dacă filmul e acțiune poate fi și thriller în același timp?
Cine stie cum se cheama film- ul acela horror cu o fata care avea un telefon si era oarba si intr- o seara a ramas singura acasa pentru ca tatal ei trebuia sa plece la o petrecere, si vine prieten- ul...? (mai mult)
Teen wolf este mai bun decat Grimm?
Îmi poate da cineva o listă cu cele mai bune filme despre avioane? Nu contează cu prăbușire sau documentar, dar să specificați, de exemplu : Avionul ( documentar/film cu prăbușire,...? (mai mult)
Salut, daca doresc sa iau Netflix prin paypal imi trebuie card? Exista o modalitate sa iau Netflix fara sa am card?
Unde pot gasi si eu un monolog de comedie pentru baieti, in romana? daca stiti site-uri va rog sa-mi lasati si mie aici ca raspuns.
Buna TPU as vrea si eu ordinea filmelor American Pie. Ms
Mă ajută cineva cu un scenariu de film, cunoscut și făcut în perioada comunista?
Am văzut o scenă dintr- un film, dar nu mai stiu numele filmului. Era o scena cu niște viermi gigantici care pluteau cumva desupra unui oras, intrau parca printr- un portal in oras. Stie cineva,...? (mai mult)
am vazut o faza de la un film cu un tip alb care la batut pe un tip de culoare si tipu de culoare cu prietenii lui presupun l- au prins pe baiat si l- au tatuat din cap pana in picioare negru. ...? (mai mult)
Caut desene animate foarte vechi. Cam de prin 2008- 2009 așa ceva. Nu stiu daca era cu sirena ( nu e Ariel) era un monstru care era conectat la un tub și îi dădea ordine cuiva. Nu mai țin...? (mai mult)
De ce nu pot accesa site-ul de filme online pe telefon?
Era un film, chiar nu mai țin minte foarte multe chestii. Știu doar ca era unul care intra in oameni intenționat? Sau ceva de genul? Si mai țin minte ca mai era o secventa cu niste tipe intr...? (mai mult)
Când proiectez ceva pe tv(un film, serial) prin cromecast merge destul de bine, doar că nu apare pe tv subtitrarea.De ce și cum rezolv? p.s. dacă apăs google cast care apare în video nu vede subtitarea(doar...? (mai mult)
Stie cineva dacă va aparea sezonul 4 din alex&co?
Cum pot vedea un serial pe HBO fara sa am cont sa platesc? Nu muncesc si nu imi permit abonament. Serialul mi-a fost recomandat de un psihoterapeut. Dau funda
Ce seriale cu carteluri mai stiti in afara de: Narcos, Narcos Mexico, El Chapo si Breaking Bad?
Salut, mai țineți minte canalul care se schimba cu Minimax, Animax? Nu țin minte toate desenele care erau pe canal, țin minte doar Naruto, Dragon Ball, Hello Kitty și mai erau și altele dar ...? (mai mult)
Salut, vreau si eu niste filme asemanatoare cu REV sau legate de actiune furturi de masini... Multumesc!
Salut, a vazut cineva serialul The Expanse, cum vi s-a parut? Merita incercat?
Stie cine unde pot sa vad episoade integrale din Naked and Afraid (test de supravietuit in doi) Discovery. In afara de Youtube.
As vreau si eu niste recomandari de filme sau seriale care sunt in stilul serialului She- ra si printesele puterii (She- ra and the princess of power). Adica din punct de vedere al povestii sau...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste filme în care o fata /femeie alba s-a îndrăgostit de un băiat /bărbat negru. As prefera sa fie recente, acord funda
Salutare.Ce parere aveti despre serilaul Peaky Blinders? Merita sa-l vad?
Pe ce data apare noul avatar dupa korra?
Imi poate supune cineva toate annime-urile Fate in ordine? Multumesc anticipat!
Filme / Seriale post apocaliptice?
Hei TPU, am tot auzit de hentai, eu nu stiu ce inseamna. Imi poate explica ce e un hentai?
Imi poate spune cineva când apare partea a doua a sezonului 6 din Vikingii pe Netflix? Am văzut secvente din acest sezon pe YouTube, dar era pe Prime Video Amazon.
Știe cineva de ce unele filme sau seriale online nu se pot viziona în ecran complet având acea formă de pătrat cu benzi negre în părți? Mai nou și la tv am văzut.
Niste seriale frumoase?
Hei TPU poate știți serialul: Acu ceva timp văzui pe Facebook video un clip cu un pusti asiatic care era șchiop și a bătut ceva bullies. Eh prin comentariile clipului am găsit și numele serialului: ...? (mai mult)
Când apare filmul journey 3 from the earth to the moon? Eventual am crezut ca a apărut din 2017 dar nu găsesc nimic pe net.
sunt nou pe acest site. As vrea un film de groaza pe care l- am mai vizionat de mult timp si am uitat denumirea, era ceva de genul filmul, ii rapea ii ducea intr- un loc la el acasa, ...? (mai mult)
Am vazut la tv acum ceva vreme un film in care iubitul unei femei oarbe este ucis. El ascunsese niste diamante in congelator. Imi puteti spune cum se numeste? Multumesc
Salut, am nevoie de ajutor, animeul Acela Darling In The FranXX, as vrea sa ma ajute cineva cu o intrebare, penultimele episoade 22- 23 de ce mintea lui 002 Era in spatiu si se lupta, cand corpul ...? (mai mult)
Cum vi se pare serialul spaniol La Casa de Papel? Care sunt cele mai bune filme dar si seriale in alta limba decat engleza in opinia voastra?
oare stiti numele fimului horror in care era un clown care venea si omora familiile si parintii copiilor... filmul cred ca e putin mai vechi? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!