Salut, caut un film, l- am vazut acum mult timp la televizor si mai tin minte foarte putin stiu ca familia unui baiat era rapita si era intr- un depozit, mai tin minte o scena cand la un moment dat cazuse...? (mai mult)
Idei filme aventura de pe Netflix sau aventura dar sa conțină și puțin horror?
Vreau sa știu foarte mult când o să apară filmul numit Ea partea a 2, m-a atins mult pe suflet, a avut un impact puternic asupra mea
Acum vreo câțiva ani la TV a fost un serial coreean cu un băiat și o fata mai mare ca vârstă ca el care era avocata din oficiu și locuia singură, ea avea 25 de ani iar el era adolescent,...? (mai mult)
Știți filme gen "Bird Box Orbește"?
As vrea sa-i intreb pe cei care au cont de Hbo go sau stiu daca se poate ca eu sa-i dau contul unui prieten si sa ne uitam simultan la filme.
Era un desen pe minimax cu o fetita si la inceput mai tin minte ca s-a mutat in casa noua si ploua...atatea detalii mai stiu...
Seria Star wars (filmele) vs. Lord of the rings, ce alegeti? Care va place mai mult?
Ce seriale| filme recomandați?
Am si eu o intrebare legat de un filme de groaza: Era o femeie (profesoara parca), nu mai tin minte detalii despre sotul ei, femeia a plecat cu un grup de studenti si cu sotul ei intr o padure,...? (mai mult)
În serialul "inima de tigan" puteți să mi explicați si mie cum de Renata este mama Irinei? Eu am cam pierdut si nu stiu... Multumesc!
Salut, imi poate recomanda si mie cineva niste seriale bunr in genu ELITA, D A R K, Casa de papel? Fara stranger things, breaking bad sau peaky blinders.
am vazut un film cand eram mic si vreau sa il revad doar ca nu stiu cum se cheama, stiu doar o faza unde se intalnesc vreo 5 persoane intr- un tren si incep sa se lupte si fiecare dintre ei...? (mai mult)
Salutare. un film horror bun care are și o poveste interesanta? Neapărat pe nettflix
Salut, un serial ca teen wolf? aceeasi conceptie un licean muscat highschool astea, nu vreau tvd to pentru ca n au o relevanta.
Era un film vechi, l- am vazut acum câțiva ani, cu o baba care era dădaca, avea ceva legatura cu armata ( nu mi amintesc exact). Știu ca ii ținea pe copii închiși intr o camera sus și...? (mai mult)
Bună am nevoie de ajutor. Mai demult am văzut un film care începea cu un tânăr care înainte de cină a mers la o tipă, vecină cu el să facă lecții în camera ei, și printre altele au dat ...? (mai mult)
Urmaresc de curand serialul The Bridgerton in care actiunea se petrece prin anii 1800. Apar oameni de rang inalt care sunt de rasa neagra. Chiar e posibil asa ceva sau serialul nu tine cont de faptul...? (mai mult)
Vreau si eu o lista de anime-uri interesante dar cu putine episoade, sa le termin intr-o seara.????
Salut, acum cativa ani buni am vazut o emisiune culinara in care a participat unul din chefi (Bontea, Scaraltescu sau Dumitrescu) ca concurent, nu stiu daca erau toti sau doar unul din ei. Parca era...? (mai mult)
Hei! Știe cineva ce film de groază a fost pe PRO TV miercuri, pe 16 decembrie seara?
Am inteles ca exista un film ipotetic care pune accent pe cum ar fi daca Germania ar fi castigat Al Doilea Razboi Mondial. Sunt foarte interesat sa vad filmul asta, desi nu prea stiu cum sa il caut. Am...? (mai mult)
Salut, se mai difuzeaza "The Simpsons"?
Hei TPU puteti sa-mi spuneti niste animeuri bune?
Salut, vazusem acum cativa ani(minim 5) un film, era japonez sau chinez, si era vorba despre niste liceeni care trebuiau sa joace anumite jocuri in acel liceu, si se confruntau, iar cine pierdea murea....? (mai mult)
Teorii despre Lord of the rings?
Hey TPU, stiți niste seriale coreene? Am văzut serialele Suspicious Partner si Memorist dar vreau și altele că le- am terminat pe acestea. Seriozitate, ador K- dramele și nu vreau să fiu luată...? (mai mult)
Salut caut un film amreican de prin ani 90 stiu doar cateva secvente el parea un soti foarte bun si iubitor dar apoi se transforma intru n tip foarrte rau ea il iubea dar se descopera ca era un om ...? (mai mult)
Era un desen cu un porc si stapanul la dus la un targ si animalele il vroiau inapoi va rog cum se numete
Cum se numeste melodia de la sfarsitul episodului(1:32:50) din Las Fierbinti? Multumesc! https://www.youtube.com/watch?v=2SJOQ4P_y8I&t=182s
Îmi poate da cineva toate filmele Titanic de la cel mai îndepărtat an până azi? Mulțumesc anticipat!
Am un tv Samsung si am incercat de doua ori sa rulez un film de pe usb pe tv. Filmul ruleaza perfect, insa nu am sunet. Imi da o eroare la startul filmului prin care cica sunetul e avariat sau nu...? (mai mult)
am vazut cand eram mic un film horror cu o "umbra" care ucidea oamenii si gen niste oameni s- au trezit intr- o incapere cu pereti albi, prima protagonista era o fata care s- a trezit intr-...? (mai mult)
Dacă descarc episoadele unui serial care urmează sa fie scos, mai rămân? Nu l-am terminat inca si vreau sa stiu neapărat????
Imi puteți recomanda un film de pe Netflix de acțiune nu contează ce varsta
Cui ii placea când erati mai mici, desenul animat Viața cu Louie?(când era Jetix și Fox Kiss)Cred că e unul dintre cele mai frumoase și amuzante desene animate. Mie îmi plăcea foarte mult, era...? (mai mult)
Sugestie film asemănător lui "Isi și Ossi"?
Îmi poate recomanda cineva un film (sau mai multe) horror în care acțiunea are legătură cu religia? Ceva cu ritualuri, etc... Gen "the Conjuring" sau "The Nun"
Https://www.facebook.com/114883420371445/videos/299742031456464/ Îmi poate spune cineva vă rog ce film e ăsta? Sunt foarte curios! Cine știe primește fundă!
Ce părere aveți despre aplicația Stremio? Ce știți despre ea? Trebuie să o plătești?
Un serial asemanator cu The fosters? dar sa fie subtitrat..Multumesc anticipat
Nu reușesc sa găsesc un film. Îmi amintesc puțin despre el. Este relativ recent, din ultimii ani. Este despre spațiu, despre o călătorie a unei nave care are o destinație anume,...? (mai mult)
Vreau si eu un film horror. Si cand zic horror, chiar horror. Sa fac infarct acolo
Ma ajuta cineva cu un film bun? Caut ceva survivol cum e the grey la limita supravietuiri, I am legend, razboiul war Z Daca stiti si filme de genul Viral, Pandemic sunt bine venite si ele PS....? (mai mult)
Ce parere aveți de emisiunile senzationale ale lui Dan Diaconescu? Și de succesul fostului OTV?
Pentru fanii Teen Wolf, am vazut pe contul de Youtube de la MTV ca in 2021 o sa apara seson 7... Sper sa fie adevarat
Stie cineva cand o sa apara CARS 4? Din cate am aflat din vorba vorba CARS 3(2017) ar fi ultimu si refuz sa cred asta!
Stie cineva de ce attack on titan sezonul 4 nu este pe Netflix?
Îmi poate recomanda cineva niște filme pe Netflix pentru adolescenți ca,, Kissing Booth"?
Tot am văzut pe Tik Tok videoclipuri cu un serial /film, în care o fată era "botezată" iar când a ieșit din apa i se vedea sutienul roșu. Mă puteți ajuta vă rog frumos cu numele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.