Bună seara! De curând a început să- mi placă un anime, dar din cauza rate- (ingului) slab și a popularității scăzute, compania respectivă nu o să mai faca sezonul 2 sau cel puțin așa am ...? (mai mult)
Pe FilmCafe a fost un serial cu două tipe care lucrează la FBI și care rezolvă crimele. Una care a fost lovită de fulger și vede modul în care unii crimanli au comis crimile iar alta un afro- americancă...? (mai mult)
Buna, caut de o ora un anime ce l- am vazut demult, este vorba de un prof(chiar nu mai stiu daca era prof) care avea in grija lui niste pufosenii de colegi dar cand se intoarce odata de undeva ii gaseste...? (mai mult)
Ce film/serial era de fapt un documentar real? Nu cred ca e Matrix. Era vorba de niște copii sau un copil ce a/au fost influentat(i) de către părinți și cred ca a ajuns sa omoare sau ceva. Cum e crescut...? (mai mult)
Ok, deci nu înțeleg ce se întâmplă. Acum câteva minute am intrat pe Netflix cu gândul să încep un serial nou The Vampire Diaries și nu găseasc serialul, ceea ce e foarte ciudat, pentru că...? (mai mult)
M- am uitat urma cu ceva timp la un film caruia i- am uitat numele.Era vorba despre o familie care avea o fetita mica cu diabet, el saturat de probleme a decis sa- și însele sotia cu alta la un hotel.Acesta...? (mai mult)
Va aduceți aminte de un film animat pe cartoon network s- a difuzat acum ceva ani. Era cu un băiat care intra într- o lume a cărților și purta cu el 3 cărți diferite. As vrea numele filmului...? (mai mult)
Am văzut acum mai mult timp un film în care era un fel de super erou care nu simțea durerea, un băiat și știu ca parca își făcuse un costum parca verde nu sunt sigur știți cumva ...? (mai mult)
Cine ma ajuta cu numele unui film? Era vorba de un indian parca, care la el in familie era un fel de blestem, oricine a murit la vârsta de 25 de ani. Exact de ziua lui. Iar personajul principal rupe...? (mai mult)
Salut TPUm știe cineva cum se numește filmul acela cu zombi iarna? 2 vecini care cresc copilul celuilalt... la fel care tine cineva un zombi legat in lanț?
Salut, de la o vreme tot imi aduc aminte de o serie de pe Disney Channel(nu sunt sigur daca pe Disney Channel dar pe canalul ala ma uitam mereu deci pe- acolo trebuie' sa fie) dar nu imi aduc aminte numele...? (mai mult)
Mai știți seriale în genul Disney Bia, Soy Luna sau Violetta în spaniolă, dar cu subtitrare?
am HBO GO si nu stiu de ce dar nu am imaginea clara, se incarca si foarte greu. Ce as putea face?
Am vizionat un film/serial acum un deceniu (Aveam 6 ani). Era vorba despre 2 surori gemene, de culoare, care au fost separate la nastere de mama lor, deoarece tatal lor era malefic si avea...? (mai mult)
Cum gasesc soy luna sezonul 3 episodu 21, 22 si 23 in romana? Va rog, cine ma poate ajuta si pe mine
Acum ceva timp văzusem un film sincer chiar nu mai ştiu unde, cred că pe hbo, dar nu- s sigură, mă rog, era un film cu o chinezoaică care dispăruse, iar tatăl ei neiştiind unde poate...? (mai mult)
Bună TPU! Incerc sa caut un film, dar nu imi aduc aminte numele lui. Este despre o fată si fratele său mai mic care au fugit de acasa din cauză ca o inavzie extraterestra l- au rapit pe tatal lor,...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un serial bun?
Salut, stie cineva cum se numea acel film care era dar pe axn sau ceva de genul in care era unul care citea un ziar de a doua zi si vedea ce se întâmplă rau in oraș și se ducea sa intervină era era...? (mai mult)
Cum au facut ca Andrada Precup sa fie castigatoare la tv daca emisiunea xfactor nu era in direct? A fost filmat totul cu ceva timp inainte in aceeasi seara sau au filmat fiecare concurent ca fiind...? (mai mult)
Ce parere aveti ca se scoate Harry Potter dupa Netflix, dar si de celelalte seriale scoase, de ex: The Vampire Diaries
Ce inseamna tspd?
De ce este Violetta un serial atat de popular?
Buna seara, as vrea și eu niște filme bune asemănătore cu The lucru one, mă refer la treaba cu pușcaș Marin. Mulțumesc!
Parere Peaky Blinders? Merita? Despre ce e vorba?
Deci de foarte mult timp cautam un desen, difuzat ori pe boomerang ori pe cartoon network, nu mai stiu exact. Nu imi mai amintesc despre ce era vorba, dar imi amintesc un episod: Un rege...? (mai mult)
Vreau si eu un film bun pe care să-l văd în seara asta, sunt pasionat de genurile sci fi sau aventura, poate fi și animatie
Acum ceva timp, am văzut un thriller pe YouTube al unui film horror. Erau 2 tineri care mergeau prin pădure si la un moment dat unul dintre ei se uita într- o carte cu demoni. Deschide ...? (mai mult)
Bunaaaa. Filme Netflix in stilul filmului After? Tipa tocilara de care se indragosteste tipul smecher al liceului? :)) Multumesc! Funda :D
Vreau și eu un film asemanator cu we are your Friends!
Vreau sa vad un film, dar nu gasesc niciunul. Va rog spuneti-mi cateva(de preferat sa fie de pe Netflix). Multumesc!
Cand va aparea "Twilight Midnight sun" film in limba romana?
Salutare oameni buni! Imi puteti recomanda, va rog frumos anime- uri foarte romantice care cuprind si ecchi(ecchi nu hentai). Ofer funda! P.S. Daca se poate si anime- uri yaoi. Va multumesc...? (mai mult)
Unde pot găsi finala concursului Miss fata de la țară SEZONUL 2?
Cand apar episoade noi din "Emily in Paris"?
Deci de foarte mult timp cautam 2 desene, ambele difuzate pe Boomerang. Desenul 1: Nu imi amintesc aproape deloc despre ce era vorba, dar imi amintesc un episod: Era un rege care era in pat...? (mai mult)
Ce anime-uri cu persoane inteligente cunoasteti? Ceva in genul Death note ( nu povestea in sine ci caracterele)... si alte anime-uri de actiune care tind un pic spre sf?
Am văzut acest trailer la serialul de la Netflix " The mess you leave behind" și îmi place enorm muzica de pe fundalul trailer- ului(muzica nu- i din serial, am căutat și acolo) dar nu o gasesc...? (mai mult)
vreau sa imi scrieti cateva filme horror la morgă sau in spitale nu vreau alt gen.
Salut, am o problema cu aplicatia Netflix pe laptop, am un display de 144 de herti iar cand intru pe Netflix si ma uit la un film, cursorul de la mouse merge ciudat, ca si cum ar merge la 24 fps- uri,...? (mai mult)
Toate filmele care sunt pe Netflix sunt subtitrate in romana?
A patit cineva ca Netflixul sa factureze aiurea? Intreb de curiozitate.
Știe cineva un film despre arme? Aștept sugestii, dau funda!
Ce seriale interesante psihologice stiti?
Caut un film cu niste baieti care au dansat la sfarsit legati la ochi. dau funda
Bună, stimați prieteni! Exista acum câțiva ani un film pe pro TV sau prima TV în genul thriller. Era vorba despre o femeie oarbă, care avea o pisica iar soțul ei fusese omorât în apartamentul...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=T-Zu0bRGuUQ Nu vi se pare ca tipu cu sapca albastra arata ca verisoru de la tara al lui Ivar the Boneless?
Hey, as vrea niste kdrame de pe Netflix, la fel de bune ca si Crash landing on you. a fost superb
Hey lume. As vrea sa va rog ceva, dar nu stiu dacă mai tineti minte. Se difuza acum muuuult timp pe Cartoon Network un film... cu un băiat problema trimis ca pedeapsa sa lucreze la un acvariu... acolo...? (mai mult)
Va salut, cum se numește melodia care apare pe genericul de final din filmul Ivana the Terrible 2019? Versurile sunt în sârbă și română, Shazam nu a găsit nimic. Mulțumesc frumos!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?