Hei! Știe cineva unde pot asculta emisiunea French kiss care se auzea cu mulți ani în urma pe Kiss FM?
Unde pot sa vad ce animeuri o sa apara anul acesta?
Este vorba despre un baiat si o fata, care sunt certati si se intalnesc in acelasi avion la intoarcere de la New York, e din cate imi amintesc un film frantuzesc sau cv de genu, toata actiunea are loc ...? (mai mult)
Nu gasasc filme indian juramintu kasam
Ce documentare de la Discovery sunt pe MAX (fostul HBO MAX)?
Stie cineva daca exista sezonul 2 din Copii bionici forta de elita?
Salut TPU! Am o idee de personaj negativ:o variantă din altă dimensiune a eroului principal, dimensiune în care binele a pierdut și toți cei dragi lui au fost uciși și să ajungă să fie omorât...? (mai mult)
Cum se dezactivează chestia asta cu VPN? Voiam să mă uit la un film și tot îmi apare "Nu și- a găsit adresa IP serverul respectiv." ori "Pentru a va conecta la acest site trebuie sa dezactivați...? (mai mult)
Salut Tuturor! stie cineva cum se numeste filmul indian in care doi soti sunt pusi la podea de niste gangsteri asa cred iar unul ii da sotului cu un baros cred iar pe fundal se aude melodia Tere Mere, ...? (mai mult)
Când apare sezonul 4 pe Netflix sau pe ce pot să mă uit la sezonul 4? Tinerii justițiari
Bună ziua. Știe cineva când sunt date în reluare episoadele serialului turcesc Vinovați de iubire, difuzate joia și vinerea de la 20.00?
Știți vreun film în care protagonistul își pierde mințile iar la final totul a fost o iluzie și și-a imaginat totul?
Comedii cu oameni prosti gen idiocracy?
Am vazut odata un film care incepea cu un copil calcat de masina care iese din mormant si se intoarce acasa la parinti, dupa 3 oameni investigheaza casa si dau de lucruri vazute dinte un unghi asa nu ...? (mai mult)
Pentu subtritari am folosit Subscene dar s-a inchis de unde pot descarca subtritari pentru shouri asiatice ca.Running Man. Knowing Bros etc multumesc anticipat pentru ajutor
Salutări. M a întrebat un amic, și nu știu să îi răspund filme în care băiatul fiind singuratic și depresiv, își găsește o prietena, și mai târziu se căsătorește. Știti despre...? (mai mult)
În filmul,, Eyes Wide Shut" pentru cine l-a văzut, în ce limba vorbeste personajul Red Cloak când face acel ritual cu măști? Unii spun ca e limba romana pe invers! Voi ce credeți despre film?
Film horror niste militari ajung imtr-o zona unde e un monstru stiti cumva ce film e?
Salut Prieteni TPU! Aș dori să știu numele unui film cu Actorul Steven Seagal. Este vorba despre Steven Seagal când și - a revenit din comă... Mulțumesc frumos pentru un răspuns.
Poltergeist sau Exorcist? Eu prefer ambele, in ciuda faptului ca sunt doua filme blestemate si am vazut pe TCM prin 2003-2004.
De ce este criticat versiunea cea noua de la The Crow? Stiu ca lumea a criticat ca actorul seamana cu Joker in poze. Va avea succes ca originalul cu Brandon Lee?
Aseara a fost pe Warner TV filmul The Frisco Kid cu Harrison Ford. Ce parere aveti despre acest film?
Bună. Caut un film pe care l- am văzut acum mult timp. Era un film horror cu o familie ce nu știa că este moartă care credea că le bântuie cineva casa, iar pe final filmul a avut o întorsătură...? (mai mult)
Buna, știu că e sunt mici șanse să aflu aici, dar mă interesează o serie românească de pe YouTube, prin perioada 2010+ , despre un cuplu de tineri, care fug de acasă, ajung să găsească...? (mai mult)
Bună, TPU! când eram mică țin minte că m- am uitat la un film pe minimax(nu sunt sigură dacă chiar era pe minimax), dar nu mai știu cum se cheamă. Știu că era vorba despre un băiat foarte...? (mai mult)
Se uită cineva la Little House on the Prairie (Căsuța din Preerie) de pe AXN White?
Care vi s- au parut cele mai complexe seriale? Eu unul as zice ca Oz, are foarte multe personaje, vreo 24 foarte importante, are actiune e pentru oricine ca poveste ca actiune, dar la nivel de personaje...? (mai mult)
Ziceti-mi seriale sub 50 minute pe episod dar sa nu fie populare.
Salut, din cate am inteles nu o sa apara un sezon nou din Super eroi in devenire(Titanii) stie cineva de ce?
Am citit undeva ca apare în 2026 un nou film Stăpânul Inelelor. Sa fie adevărat?
Buna. Caut un serial telenovela veche, de origine spaniola parca, se difuza in jurul aniilor 2005 2006. Era cu niste copii, la scoala, aveau uniforma galbena, aveau in clasa o fetita mai bruneta...? (mai mult)
Era un desen dat pe canalul minimax între anii 2013-2015 unde era o fată cu părul portocaliu sau maro care avea un dragon verde mic și care putea vorbi cu ea și călătoarea în alte orașe
Salut, cum pot vedea episoade vechi din looney tunes in romana?
Stie cineva un serial care este interesant?
Buna! Își mai amintește cineva desenul acesta de pe Minimax îl caut de mult timp și nu dau de el. Deci filmul/desenul începe cu o fetița care s- a mutat cu familia ei și in prima zi la noua școala...? (mai mult)
De ce posturile generale de televiziune au renuntat la difuzarea desenelor animate? Care a fost motivul in general, eu cred ca aparitia lui Cartoon Network, Fox Kids, Minimax. Pana sa fie lansat Cartoon...? (mai mult)
De ce nu se mai difuzeaza in Romania de anii buni documentare, filme sau emisiuni cu scene intime. Ar fi un motiv CNA?
Joker si deadpool 3 cate ore o sa tina? ca inca nu a aparut, sper maxim 2 ore.
O sa mai creasca calitatea filmelor la cinema? 1080? 4k cat e acum? Si o sa mai creasca in viitorul apropiat? In afara de 4dx ce se mai poate adauga la un film 3d simplu ca sa fie si mai imbunatit sau ...? (mai mult)
Eu ma tot întreb ce vrea Larys Strong din,, House of the dragon"? Tronul de fier, sa fie rege și sa conducă Westeros-ul, sa îi omoare pe toti din casa Targaryen? Și de ce e asa de psihopat?
De ce Warner TV nu are farmecul lui TNT Classic Movies/TCM? In ciuda faptului difuzeaza doar seriale si un film pe zi, am incercat sa intru pe pagina celor de la TCM si am vazut chestia aia Oh no! Turner...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Povesti din folclorul maghiar?
Buna seara. As dori sa vad un serial coreean care mi-a placut ff mult dar nu mai stiu cum se numeste. Era cu o fetita care facea cesti din lut si pana la urma participa la un concurs la palat
Serialul evil sezonul 4 e independent fata de celalalte?
De ceva timp Cartoon Network difuzeaza toata ziua Gumball. De ce nu difuzeaza pe post The Jetsons, Yogi Bear, Johnny Bravo, Wacky Racers, Scooby Doo sau Tom and Jerry? Noaptea am ganduri la perioada...? (mai mult)
De ce sunt mentionate Joanne Woodward, Jane Fonda si Faye Duneway in discutii despre actrite din anii 60- 70. De ce nu sunt mentionate in discutii Marsha Mason, Jane Alexander, Sarah Miles, Julie Christie...? (mai mult)
Bună! Caut un film și nu mai știu numele lui, era ceva de genul cu niște prieteni ce merg cu mașina prin mijlocul pustietății și li se strică mașina. Acolo îi vânează un lunetist îmbrăcat...? (mai mult)
De ce a ajuns Clark Gable sa fie mai mult amintit pentru rolul sau din Gone With The Wind? In ciuda faptului ca nu a castigat Oscarul, ar trebui sa fie amintit pentru It Happened One Night, Red Dust,...? (mai mult)
Ce film cu Harrison Ford va place cel mai mult? Imi place cel mai mult The Frisco Kid.
Miercurea viitoare va fi pe Warner TV filmul The Frisco Kid cu Harrison Ford. Vreau filme similare, stiu ca e un western cu mix de comedie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!