Ieri dimineata am vazut un episod nou la televizor pe canalul Travel Channel. Era ceva serial legat de "Monster Hunters" sau ceva de genul, in padurea Virginia de vest. Era vorba despre niste...? (mai mult)
Salutare TPU, ma poate ajuta si pe mine cineva. Ideea este in felul urmator, mi- am deschis recent un site de filme, am ajuns la peste 100 de filme pe site si as vrea incep sa- l promovez, dar totusi...? (mai mult)
Ce seriale îmi recomandați să vizionez, aș dori seriale în genu la: Casa de Papel, The Blacklist, Blindspot, Prison Break, Barbarians. Îmi puteți reconanda și seriale de acțiune,...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare. Știe cineva dacă NETFLIX se poate plăti la aparat PayPal și cum?
Filme sau seriale cu patinaj artistic, va rog!
Vreau să vad seriarul Dincolo de hotarul grădinii. e seriarul meu preferat sa vreau să- l revăd subtitrat in română toate episoadele de pe ceva site ca pe yt nu l- am putut găsi. ...? (mai mult)
Salut TPU Am vazut acum mult timp un film cu tineri, fiecare avea pe incheietura timpul pana vor muri Din pacate doar atat imi amintesc, daca totusi stie cineva despre ce vorbesc lamuriti- ma si pe...? (mai mult)
Cum se numesc actorii care au jucat in Harry Potter, mai exact Ginny, Harry Potter si Hermione.
Recomandări filme de Crăciun? Excepție Home alone. Multumesc!
imi amintesc de un desen animat al copilariei mele, erau 3 personaje principale, feline si care erau luptatoare din cate imi amintesc care traiau intr- un regat. Stiu sigur ca cel mai mare era ...? (mai mult)
Salut, îmi puteți da niste animeuri gen că Naruto?
Buna, recent mi- am luat Netflix si cand ma uitam la un serial imi arata pe scurt ce s- a intamplat in episodul trecut, gen "Anterior in...", dar acum nu mai imi arata si incepe direct episodul.Stie ...? (mai mult)
Un serial cu actiune,dar fara lucururi supranaturale,ceva psihologic ceva de genul, dau funda?
Eram musafir la un vecin și se uita la un film SF pe YouTube, începea cu un meteorit care căzuse pe Pământ, câteva persoane îl cercetau, au îndreptat un laser înspre meteorit; după care au...? (mai mult)
Salut, acum 2 saptamani mi- am facut abonament pe Netflix, dupa prima saptamana m- a pus sa reactivez abonamentul (am crezut ca a fost free trail ceva), dupa la fel a trecut o saptamana si iarasi, ...? (mai mult)
Hei salut! Poate cineva sa imi recomande niste filme de comedie cu adolescenti? Dau fundtita!
Am si eu o intrebare legata de un serial de desene animate ce era difuzat pe Antena 1 prin anul 2008 daca nu ma insel, se numea "Animal planet show" unde erau reprezentati politicienii in adevaratul...? (mai mult)
Legat de Naruto, eu daca termin s1 trebuie sa ma uit la naruto the movie alea 3, dupa ma uit la shippuden, iar dupa ce il termin ma uit la alea 7, iar dupa ce il termin si pe asta, ma uit la boruto...? (mai mult)
Seriale polițiste care merita vizionate? Eu m-am uitat pana acum la Casa de Papel si Sorjonen, acestea fiind primele seriale vizionate.
As vrea sa incep serialul game of thrones pe hbo, dar stiti cand o sa fie scos? Nu as vrea sa il incep si sa fie sters cand o sa fiu la mijloc.
Buna TPU. Acum ceva timp s- a difuzat la TV un film în care era o creatură/experiment pe care un cuplu îl ingrijeau. Îmi amintesc ca l- au dus într- un hambar. Aceasta creatură avea o gheara in ...? (mai mult)
Ce seriale cu aventuri stiti, multa actiune, caractere puternice, nu mamaligim fara impuscaturi si roboti oameni, povesti de viata daca stiti? Multumesc!
Seriale asemanatoare ca the end of the *** world?
Este cineva fan seriale chinezesti istorice si fantasy (wuxia, xianxia)? Intreb in calitate de traducatoare a astfel de seriale pe viki.com. Chiar sunt curioasa daca este cineva fan sau ce parere...? (mai mult)
Aveti idei de seriale/filme pe Netflix de preferabil? Also am terminat the queen’s gambit ieri! Recomand! Un serial genial!
Cu privire la Naruto Shippuden, sunt la epispdul 400, dar pana acum nimic cu privire la ce s-a intamplat cu mama Hinatei, se precizeaza ceva despre ea?
Deci e un film cu o fata pe care o loveste o masina, moare si i se mai acorda o sansa la viata dar nu stiu ce trebuie ea sa faca. O poate vedea doar un băiat pe care il ajuta ca sa revina la viata. Va...? (mai mult)
Care vi se pare cel mai frumos film de Craciun NETFLIX in afara de Holidate si Holiday Calendar? :- * Le- am vazut in seara asta pe amandoua, Holidate mi s- a parut putin mai bun dar mi- au placut amandoua....? (mai mult)
Unde pot gasi https://www.imdb.com/title/tt0078924/ C.H.O.M.P.S. (1979) PG | 1h 29min | Comedy, Family, Sci- Fi | 21 December 1979 (USA) A young man invents a robot dog that has super strength, ...? (mai mult)
V-ați gândit ca poate Thanos a câștigat in endgame și i-au prins pe toți răzbunătorii intr-o iluzie? Doar o teorie de a mea...
Thanos vs Wolverine? Dezbatere cine ar câștiga?
Fast and Furious 9 inca nu a aparut pe internet de vizionat? Caut si nu gasesc...
Bună seara! Puteți să îmi spuneți niște seriale gen, medievale dar în care să existe dragoste? În acea perioadă cu acele rochii vaporoase și cu regi, am văzut un serial odată, dar i- am...? (mai mult)
Cei care ați vazut Stalingrad 2013 cum vi s-a părut? Stiu ca sunt două variante, cea originală rusească și cea dublată cu voce in engleză. https://youtu.be/56mQWO7VhkQ
Vreau ceva filme horror dar bune.
Se mai difuzeaza anime-uri la TV in Romania in 2020?
Salut tuturor. Am o întrebare referitoare la anime-ul yu gi oh. Exodia este mai puternică decât cele 3 cărți ale zeilor egipteni?
Era un film cu o fata rapita de unu care ii aducea oameni pe care ii lega si manca de vii(el avea ceva masca de bebeluș sau din carne de om)
Vreau niste filme cu final trist daca se poate, incat sa ma faca sa plang. Am vazut unul Forgotten, coreean, dar a fost ce trebuie, deci astept pareri de filme triste!
Cum pot modifica pe tabletă literele s și ț în subtitrarea unui film. Repet, pe tabletă. Multumesc.
acum 10 ani sa zic era un Desen/Film cu 2 copii mici si o bunica infractoare :)) care avea multi bani atat stiu din el.
Filme ca 50 shades of grey? Dar sa fie noi, nu din ani 90.Va rog frumos!
ati vazut 365 e zile care parte v-a placut mai mult
Buna tuturor. Am și eu o întrebare. Știți dacă este vreo platforma de la cei de la Telemundo asemănătoare cu Netflix, hbo go etc, care sa fie disponibil în țară? Nu contează dacă trebuie ...? (mai mult)
Era un site acum ceva timp luni de zile sau un an de cand n- am mai folosit si nu ii mai stiu numele. Un site online de filme care nu avea reclame si anunturi si filmul se incarca automat. Cine stie ...? (mai mult)
Salut am și eu o întrebare. Deci...am cont pe Netflix da gen sunt la ultimul pas la achitare și eu vreau sa achit cu paysafe și știu ca trebuie de la aparat dar acolo este mai scump am 15 euro și...? (mai mult)
Hei TPU.Imi recomanda si mie cineva cateva filme franțuzești(comedie),imi plac foarte mult,au un umor aparte, dau fundita.Multumesc anticipat!
Ceva filme care seamana cu The godfather sau The Irishman?
Seriale asemanatoare cu: Sabrina, Lucifer?
Caut un film de groaza. Un ex : niste tineri sunt blocati pe un acoperisi ei se feresc de alti oamenii infectați si la finalul filmului ramane 1 singura fata
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!