Era un film sau serial prin anii 2000, știu un singur detaliu, un luptător avea un toiag de luptă făcut din doua oase pe care le unea sau le folosea separat că două bețe de luptă. Știe...? (mai mult)
Îmi puteți face va rog o lista cu toate filmele de Crăciun de pe Netflix?
Ce parere aveti de Miracolul din celula 7? Mie imi pare cel mai bun serial al anului clar...
Am vazut un clip video pe Facebook cu un copil care era pe campul de razboi intr- o secventa vede un soldat german care se ascundea intr- o capita de fan, iar in alta imparte niste scrisori ...? (mai mult)
As dori și eu sa ma uit la un serial "True Blood", este a doua oară când vreau sa îl revăd online de pe telefon și scrie ca este cu subtitrare in romana, dar când dau pe el nu îmi...? (mai mult)
Cum se numesc biscuitii pe care ii mananca skully, personaj din Jack si pirații din tara de nicaieri (papagalul lui cabby)?
Buna, era mai de mult un film pe antena 1, dar imi amintesc franturi din el.Era o fetita blonda de vreo 6- 7 anisori si stiu ca era la o scoala privata.Maica- sa parca murise cand era mica si taica-...? (mai mult)
vreau si eu ceva pareri despre The flash (cum e actiunea, povestea, note pareri pro si contra, ce personaje va plac care nu va plac, actori cum sunt joaca bine?) Si tin sa metionez ca am...? (mai mult)
Care anime vi s-a parut voua mai bun si de ce? Attack on Titan sau Naruto?
Buna, TPU! Stiti cumva unde as putea gasi online ecranizarea piesei de teatru "Jocul de- a vacanta", in care joaca Gheorghe Visu? O vazusem acum 2 ani pe Youtube si m- a fascinat, dar acum nu mai dau...? (mai mult)
Cum se numește desenul acela animat în care erau niște ghete fermecate pe care le purta un polițist care trebuia sa păzească orașul noaptea. Știu ca este vagă toată descrierea dar ...? (mai mult)
Ceva filme horror bune sau filme pentru craciun? Am vazut the conjuring, insidious, annabelle...
Caut un film vechi, ma doare rau capul la cat am cautat, nu am sperante prea mari ca il voi gasi. Era vorba despre un copil care este salvat, il duce in viitor și cand creste ajunge in...? (mai mult)
Caut un film pe care l- am văzut în trecut, am uitat cum se numește... Era vorba despre o listă, un băiat și un demon sau o fantomă. Orice nume scria respectivul pe listă, demonul...? (mai mult)
Ceva seriale gen supernatural?
Am vazut oto The Originals vreau sa aflu daca este ca si un fel de continuare a acestui serial ca si la Vampire Diraies? Adica la Vampire a fost The Originals ca si un fel de continuare, este si la The...? (mai mult)
Filme sau Seriale bune pe Netflix? Orice gen
Cum se termina serialul Orange is the new black cel cu tipa blonda arestata pentru trafic de droguri? :)) Funda
Când apare,, After we collided" pe Netflix?
Ce parere aveti despre serialul "Brandy si Dl Mustacila"? Mie mi se pare un desen super misto. Persoanjele erau haioase si fiecare episod ne invata lectii importante de viata.Tin minte ca se difuza prin...? (mai mult)
Am nevoie de o recenzie la filmul The Pianist regizat de Roman Polanski (cam o pagina A4) va rog
tocmai ce am terminat Narcos si încă un scurt serial numit "Deținutul", ce filme/seriale asemănătoare cu penitenciare, evadări, polițiști, deținuți, etc imi recomandați? Fara...? (mai mult)
Pareri the blacklist? :D
Va spuneam zilele trecute ca am terminat Prison Break si cautam filme asemanatoare:)) Intre timp am inceput Narcos si Casa de Papel dar nu ma atrag deloc, m- am plictisit de la primul episod (ori...? (mai mult)
Ce seriale asemănătoare cu The Outpost îmi recomandați?
Are cineva idee când va apărea serialul The whell of time sau Lotr?
Recomandati-mi un film horror bun.
Hei TPU, niste seriale cu oameni ce capătă puteri supranaturale sau se nasc cu ele și observă mai târziu gen? Mai noi daca se poate
Bună seara! Am nevoie de cineva care să se fi uitat la serialut TVD fiindcă vreau să fac un jurnal despre fiecare personaj in parte care a aparut in serial. (nu mă întrebați de ce). Treaba e...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cum se numește acest film animat? Când eram mai mica am văzut pe Minimax un desen. Era vorba despre o fetita a cărei mama era foarte bolnava și nu avea bani sa- i cumpere medicamente....? (mai mult)
As vrea si eu niste animeuri cute si dragute la care sa ma uit.
Hei! Știți recomandări de filme de familie bune?
Funda! Pe disney am vazut acum mult timp un serial despre niste baieti care se jucau un joc video, iar din el apareau monstrii in realitate.Stiu ca erau 3 sau 4 baieti la numar, nu mai stiu exact.Ii ...? (mai mult)
Funda! Am vazut acum mult timp un serial cu spioni, erau 3 tineri care erau un fel de spioni si se ocupau cu diferite misiuni.Nu imi aduc aminte titlul, eram mica cand am vazut, stiu doar ca in grupul...? (mai mult)
Vreau sa gasesc un film mai vechi. Incepe cu explozia unei cafenele/restaurant din Franta in care moare familia actorului principal. Dupa aceea a plecat in razboiul din Iugoslavia unde s- a inrolat impotriva...? (mai mult)
Buna, eu îmi doresc sa devin actrița de filme și seriale, însă nu am multe informații de aceea aș dori niște informații, detalii și sfaturi deoarece chiar îmi doresc din suflet dar uneori...? (mai mult)
Hei! Mi am amintit recent de un film pe care l am văzut acum mulți ani doar ca nu știu cum se numește. Era vorba despre un psihopat care omora femei, le ducea acasă la el și apoi dansa cu ele. Ma...? (mai mult)
Am văzut acum câțiva ani in urmă un trailer de la un film ca si filmul "In time" jucat de Justin Timberlake doar ca era mai avansată lumea. Știe cineva cum se numeste? Dau funda. Merci...? (mai mult)
Ca sa devii actor, ce trebuie sa faci? Ce studii trebuie sa urmezi? Trebuie sa stii neapărat engleză? Vreau niste informazii despre cum sa ajungi actor! Am auzit ca daca vrei sa aungi actor la...? (mai mult)
Este un film in care nu trebuia să dormi că venea un fel de fantoma care te paraliza și te omora....care știe cum se numește?
Serialul coreean Boys Over flowers l a vazut cineva? Cel cu jan Di si Go Jon Pyo. Mie imi pare superb. imi pare foarte matur si nu se compara cu restul filmelor K Pop
Acum mult timp cand eram mic ani vazusem un film cu o fata mica care a fost ucisa de o vaca cu coarne si dupa cateva luni a fost dezgropata si reinviata cu sangele din palma mamei sale dupa care fata aceasta...? (mai mult)
Heeei. Cum vi se pare serialul Narcos? Merita?
Salutare. Am o curiozitate. Am vazut multe filme pe HBO GO si unele dintre ele au fost sterse, iar aici ma refer strict la filmele romanesti care au fost pe HBO GO, dar acum se afla pe Netflix. Care...? (mai mult)
Va mai amintiti cand va uitati la "Noua Scoala a Imparatului" pe Disney Channel? Serialul era bazat pe filmul "Imparatul Vrajit" si era chiar foarte amuzant. Avea foarte multe "fourth wall break-uri".
Știe cineva când va apărea Creed 3 ori daca a apărut?
Nu mai stiu cum se cheama serialul asta si nu il mai gasesc... E vorba despre un baiat care si- a ucis matusa(cand era mic) si dupa ii da drumu(nu mai stiu de unde ii da drumul) si vine in orasul lui la...? (mai mult)
Ce părere aveți despre emisiunea "The Masked Singer" de pe PRO TV? Interpretările muzicale din emisiune sunt cu voce live?
Bună, pentru cei care citesc mangaui, recomandați-mi câteva de tipul yaoi (am citit deja killing stalking, Back to school, Bj alex și înca vreo 3-4. Prefer să aibă o poveste interesantă
Cum reușesc regizorii în filme/telenovele/seriale să creeze aproape realistic scena morții cuiva? De exemplu, în acest clip https://youtu.be/xY5ZWvPvXTI la minutul 01:20, sau în acest clip https://youtu.be/5HhcTApOyj4...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?