Îmi recomandati un serial despre Spionaj, F.B.I, etc. la fel de bun ca Black list, Criminal minds sau The mentalist?
Bună, Vreau să încep să încep să mă uit la anime- uri. Ați sputea să- mi recomandați niște anime- uri (gen să nu fie ceva de genul Naruto sau de astea)? Gen până acum am văzut doar ...? (mai mult)
Seriale precum Riverdale?
Era un film de Crăciun cu o oglindă care te transportă la Polul Nord si era într- o casă, mai era un ren inchis într- o grădină zoologică si a venit un barbat sa- l salveze ca să poată să...? (mai mult)
stie careva o aplicatie cu care sa te uiti la animeuri pe telefon? In afara de Netflix ca pe animekage mi se pare prea sec pe telefon
Acum mulți ani eram la bunici fiindcă era vacanța de vară. Era pe tvr 1 un serial la care bunicu îmi citea traducerea. Din ce îmi amintesc era vorba despre o fată blondă care avea un colier. Într-...? (mai mult)
Caut și eu un film cu 3 fete care pleaca in vacanta cred ca in Thailanda și la un moment dat incep sa devina posedate
Buna, era un film cu o fetita surdo muta cred, care a fost rapita de o mafie de mexicani gen ei aveau mai multe fete in casa aceea care le droga iar ea umbla prin gaura de aerisire iar in final fata ...? (mai mult)
Salut, caut si eu rapid un film (gen baby driver) cu infractiuni si fugit de politie etc
Buna dragi utilizatori TPU! Imi puteti recomanda va rog frumos seriale foarte bune pe Netflix vazute de voi? Eu nu prea le am cu serialele, am vazut 2 pe Netflix, Gambitul Damei si La Casa De Papel si...? (mai mult)
Hey, am o întrebare pentru cine a văzut o noapte la muzeu 3. De ce la final, adică după aia 3 ani, Larry se oprește in fata muzeului si nu intra?
Poate sa imi spuna cineva toate dar toate episoadele in care apare obito din naruto va rog, sunt pasionat de el.
Am o urgenta, azi mi- am facut un cont de Netflix si m- am uitat la serial toata ziua, dar acum dintr- o data mi- o aparut ca nu ma lasa sa ma uit ca este ceva problema la platirea lunara, facandu-...? (mai mult)
Va rog mult sa- mi recomandati niste seriale bune pe Netflix. Mentionez ca am vazut Elita, You, Ratched, Emily in Paris, Once upon a time recent. Deci seriale asemanatoare, va rog! Multumesc,...? (mai mult)
A fost un film dat acum cativa ani pe vechiul acasa. Era despre 2 fete care au fost incurcate la nastere. Una ajunge la o familie numeroasa, iar in cealalta familie mama se imbolnaveste iar fetita este...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste animeuri de dragoste vechi (gen Renma sau golden boy, teacher Onizuka) nu le vreau pe cele populare gen Clannad vreau ceva special mai vechi
Bună, TPU! Vreau și eu niște filme interesante de vizionat cu toată clasa... Fiind 30 de copii, toți cu alte gusturi, as vrea ca filmul recomandat să aibă de toate =)) Poate și puțin din ...? (mai mult)
Blood and Bone cate părți are?
Nu stiu cum vi s-a parut voua Miami Bici, dar mie mi-a placut. Mai stiti vreo comedie la fel, in engleza?
Cum se numește acest film? https://vm.tiktok.com/ZSqbH9rC/
Am inceput cu recomandarea unui tip de aici de a ma uita la Prison Break si asa am si facut :D Sunt deja la sezonul 2 episodul 6 de miercuri pana azi si efectiv sunt disperata... nu ma asteptam...? (mai mult)
Caut un serial la care am văzut un episod acum vreo 10ani, cred. Era un serial de medicină, nu House sau Grays, iar episodul respectiv spunea povestea unui cuplu poliamoros (un tip și 2 tipe) care...? (mai mult)
Niste filme cu jafuri gen Baby Driver, Overdrive din astea.
Salut, mi-am creat un cont Netflix si dupa 5 zile imi spune sa reactivez abonamentul, stie cineva de ce? Stiam ca tine 1 luna.
Știți animeuri care se sa asemene cu banana fish?
Pentru cine urmărește the vampire diaries si pentru cine a vazut ultimul sezon(sezonul 8). Stefan in sezonul 8 o sa fie? Pentru ca am auzit ca la sfârșitul sezonului 5 moare! O sa il aduca inapoi...? (mai mult)
Filme cu copii/adolescenti care afla ca au puteri supra naturale si incet incet invata sa le controleze?
Asta e primul episod din Vlad sau care? Stie cineva daca e tot serialul pe Youtube? https://www.youtube.com/watch?v=-5i8vlazuiM
Salut, acum ceva vreme am vazut un film la un prieten (doar 10 min din el) pe Netflix care mi se parea interesant si nu imi amintesc numele. Stiu ca e de gen horror si sunt 6 oameni intr- o incapere ...? (mai mult)
Salut, Am văzut acum ceva vreme un serial. O familie fara tata s- au mutat într- un sătuc unde o biserică este scufundată și în clopotniță uneori mai suna clopotul dar când oamenii îl aud...? (mai mult)
Ceva filme asemanatoare cu Baby Driver, Ultimul jaf din America pe Netflix?
Buna seara. Caut titlul unui film, cred ca spaniol. La inceput, trei oameni sunt prinsi pe scara unui bloc de un eveniment despre care nu se spune nimic in tot filmul, numai ca, atunci cand incercau...? (mai mult)
Buna seara. Caut un film in care un monstru ataca orasul New York. E realizat in genul lui The Blair Witch Project, film in film, un tip sau mai multi filmeaza intamplarile.
Sigur sunt fani "Supernatural" aici! Pe la început, sez 1, 2 sau 3 a fost un episod cu o fată care "cerea" ajutor șoferilor pentru ca era urmărită de un ucigaș! Asta era in pădure, iar...? (mai mult)
Stie cineva un film (Doar de pe Netflix) cu penitenciare? Barbati inchisi la care se duc iubitele in vizita ca exemplu..nu stiu. Ceva in genul. Fara The Best of Me, In love with a Church ...? (mai mult)
Buna, de ceva timp bun am văzut un film, era vreme de război, o familie a adoptat o fata, mai tin minte ca aveau un fugar in privința, fata se intelegea bine cu el! O invata sa scrie și sa citească!...? (mai mult)
Buna, am vazut un film de mult si nu mi- l amintesc, ma puteti ajuta? Era vorba despre o fata care avea o colega de camera, nu stiu daca era sora sau doar prietena ei. Fata asta avea un iubit, la un...? (mai mult)
Imi poate zice cineva niste seriale sau filme spaniole foarte bune? (Invat spaniola si m- am gandit ca aceasta este cea mai buna metoda de a o invata:)) Va rog sa- mi ziceti cele mai bune seriale...? (mai mult)
Am văzut acum 1 an, un film pe Netflix. În film era vorba despre o mătușa care a rămas sa aibă grija de nepoata ei, după ce sora sa a murit într- un accident de mașină. Aceasta mătușa...? (mai mult)
Buna seara, caut doua filme de ceva vreme pe care le- am vizionat acum mult timp online și nu dau de ele nicicum, sper sa m- a ajutați sa le găsesc. Primul film este cu o fata in rolul principal care...? (mai mult)
Filme care sa aiba legatura cu "lumea din interiorul pamantului", extraterestri care ajuta oameni in secret, etc?
Își mai amintește cineva de acel desen animat numit "Familia Trăznită" (Mézga Család) care a fost difuzat pe Minimax acum mai mulți ani? Ei bine, caut un episod, nu contează că e dublat în...? (mai mult)
Am vazut mai demult un film si nu mai stiu cum se numeste.Era cu o fata care incepuse facultatea si care se mutase la camin.Aceasta era foarte cuminte insa colega sa de camera era opusul ei.Pana...? (mai mult)
Hello, Ce parere aveti despre actorul Alain Delon?
Imi puteti recomanda cateva filme despre: -Actiune -Droguri -Comedie -Masini Multumesc anticipat
Salut, am văzut dragon Ball 148 ep, următoarea serie care este continuarea?
Deci finalul sezonului 2 din Castle Rock m- a dat pe spate, finalul a fost bestial ultimele clipe din film au vrut sa insemne ca Annie e nebuna? Atunci cand merge la acea prezentare de carte, si ca...? (mai mult)
Intrebare la care raspunsul nu va fi deloc usor din domeniul cinematografiei.Acus 20 sau cine stie citi ani am vazut un film dar nu stiu numele.Era vorba de o femeie care se culca cu un ofiter(sau mai ...? (mai mult)
Ce Filme de pe Netflix horror imi recomandati? Vreau horror rau
Am o întrebare: Cum ma pot uita la Grey's Anatomy din Romania live la abc? La ce ora trebuie sa ma uit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?