Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Ce filme bune de vazut pe net imi recomandati? :)
Vazusem un film pe Diva, in 2019, doar ca nu am vazut mare lucru, doar începutul, si ma gandeam ca poate, poate cineva l- a vazut si stie despee ce film vorbesc ca sa- mi spuna si mie numele filmului....? (mai mult)
Ce filme ati mai vazut pe Netflix in ultima perioada? Am vazut aseara ambele parti din To all the boys si Sadece Sen cu tipa oarba care efectiv m- a rupt iar in seara asta voiam sa ma uit iar dar nu stiu...? (mai mult)
Ce filme de groază recomandat?
Film Netflix cu 2 copii carora le mor parintii si raman in grija unor prieteni de familie care nu sunt sigura ce vor sa faca cu ei dar intr-un final reusesc sa fuga din casa lor?
Salut. Caut o reclama / farsa de pe Fb/youtub Cu un negru care se face ca este obosit si adoarme in bratele fetelor din tren, magazin etc Caut melodia din acel video. Nu il mai găsesc.
Filme cu război, comunism, naziști pe Netflix stiti?
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara un sezon nou din korean Bl drama : Where your eyes linger. L-am vazut si mi-a placut foarte mult. Si chiar as vrea sa stiu daca o sa mai continue. !
Stie cineva cateva filme cum este fifty of grey? dar partea dominanta sa fie o femeie?
Stiti cumva cum se numeste filmul cu tipul care s- a ratacit intr o padure cu cainele? Tin minte ca isi facea insulina iar la final reuseste sa il scape pe el cu elicopterul dar pe caine il...? (mai mult)
Salut, ma uit la naruto shippuden si am vazut cele 200 de episoade naruto, dar la filme cand si ce ordine trebuie sa le vad? aa si in shippuden se spune ca doar jumatate din chakra lui 9 cozi e in ...? (mai mult)
Salut, am vazut un film mai demult cu un baiat de culoare care fura si intr- o zi intra intr- o biserica si incepe sa fie credincios si sa se lase de toate lucrurile pe care le facea inainte, atat tin...? (mai mult)
Stiti cumva daca o aparut un nou film cu spawn? In afara de cel din 97 cu acel clown
O intrebare despre Death Note. Spoiler warning. Sunt la episodul 29 si nu inteleg ceva. Shinigami- ul celalalt a mers la Ryuk sa ii cearta caietul inapoi, dar n- am inteles de ce. Cand si- a recapatat...? (mai mult)
Nu reusesc sa- mi amintesc despre un film cu un copil bolnav de cancer in faza terminala si tatal sau. Poate cineva stie si ma ajuta. Din cate imi amitesc cei doi pleaca impreuna sa gaseasca un fluture...? (mai mult)
Unde ma pot uita la filmu acesta? https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=JgCQDZdlMdc
M- am uitat de curand la inazuma eleven si inazuma eleven go. Si nu inteleg ce s- a intamplat in cei 10 ani dintre inazuma eleven sez 1, 2, 3 si inazuma eleven go si vreau sa- mi explice ...? (mai mult)
Salut, ma uitam la un film si am inchis din greseala, nu il mai gasesc, este cu un negru, fost politai, are o firma de curatat dupa cadavre < film american >
Cum se cheam filmul in care Pamintul intra in era glaciara si scapa cine poate? Atat imi aduc aminte din film ca niste tineri fugeau cat ii tineau picioarele de gheata care acoperea tot. Au intrat intr-...? (mai mult)
Am vazut acum cativa ani un film cu o mama ce era sechestrata intr- o fortareata, un fel de casa unde a si nascut iar copilul ei nu vazuse lumina zilei in cei 6- 7 ani de viata! Intr- un ...? (mai mult)
Cine stie un film de parodie cu Mahomed? Parodie cu Jesus este "Black Jesus"
O intrebare pentru cei ce au vazut Death Note. Spoiler alert. Am vazut pe Youtube cineva care spunea ca Light a devenit un Shinigami. Vorbea despre un episod care il arata pe Ryuk cu un Shinigami...? (mai mult)
Buna,mă puteți ajuta cu ceva aplicații gen Netflix, care sa fie free să aibă și subtitrari? Multumesc
Știe cineva unde as putea găsi filmele din aceasta lista? Sunt aproape 400 la număr si sunt marca BBC. Majoritatea sunt filme de tipul vintage, epocale. Pe Netflix nu cred că le voi găsi....? (mai mult)
Caut de ceva timp un serial in genul Riverdale dar sa fie britanic si nu gasesc! Ma puteti ajuta.
Imi puteti recomanda seriale in genul El Dragon, Prison Breack, The Flash, Arrow, Dexter, Csi, Blind Spot... Multumesc
Hello Guys! Imi recomandati va rog frumos cel mai bun film vazut de voi? As vrea sa vad un film in seara asta si nu am idei.Nu conteaza genul, doar sa fie foarte bun. Ofer funda!
Oare stie cineva ce Serial si Episod este in acest clip? https://www.youtube.com/watch?v=BDrTqseda2k
Salut, in Naruto in ce episod il intalneste Sasuke pe Itachi? Tin minte ca am ramas acolo, dar nu mai stiu nr la episod
din filmul Balika Vadhu in ce episod s- a batut fiul lui Bairon Singh cu oamenii lui Ratan Sight? Ma refer ca a fost un episod in care in timp ce s- a batut fiul lui Bairon Singh, Ratan Singh...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti niste seriale de actiune si romantice pe Netflix sau Prime video? Raspunsul cu cele mai interesante seriale primeste funda
Sper sa ma ajutati cu cateva idei, am mai pus intrebarea asta si nu prea am primit răspunsuri pe al meu plac. Caut filme cu înșelat sotul sotia iubitul iubita.
Caut niste filme de dragoste in care pentru ea este prima iubire/ prima noapte de dragoste.
Cunoașteți filme asemănătoare lui "After"?
Dau fundita celui mai bun raspuns. Caut cateva filme de dragoste, in care sotia/iubita moare si barbatul sufera sau ceva foarte foarte de dragoste. Gen: ps, te iubesc! Astept răspunsuri!
Imi poate recomanda cineva cateva filme de aventura, comori pierdute, etc? Gen "Comoara nationala" Mersi anticipat.
Stie cineva numele filmului din spatele acestui video? https://youtu.be/E5TakfMiJ4I Multumesc frumos!
Ce filme recomandati pe Netflix cu milionari, secrete de familii, mafie, etc? In afara de dinastia ca deja l-am vazut. Nu sa fie neaparat pe Netflix doar sa fie usor de gasit si gratis.
Am văzut un film mai de mult cu un barbat mai în vârstă căsătorit(cărunt, dacă ajută la ceva) care mergea foarte des la dame de companie si dacă- mi amintesc bine, nu sunt sigur, dar...? (mai mult)
Ce parere aveti despre 365 days? Sincer mie mi se pare overrated si massimo ala nu e asa wow.
In filmul romanesc "Atunci i-am condamnat pe toți la moarte" cine l-a ucis pe soldatul german? Elevul venit in vacanta care era doar un copil (interpretat de Cristian Sofron)?
TPU îmi puteți recomanda câteva filme de crăciun? Și poate câteva filme normale de comedie sau aventură etc.
care sunt cele mai bune comedii de vizionat din seria American Pie? Si daca mai stiti si alte filme de comedie de genul cu adolescenti sa imi recomandati?
Cum se numeste termenul cinematografic filmarea unei scene lungi dintr-un singur cadru cu miscari de camera, etc?
Îmi puteți zice toate filmele/serialele în care Emma Roberts a jucat un rol lgbt?
Spuneti- mi si mie va rog cateva filme in genul crima- mister. De exemplu mai multi oameni raman blocati intr- un loc si printre ei se afla un criminal in serie. (ca pe jocul among us daca il...? (mai mult)
Era un filmulet pe Facebook in care un cuplu, de fiecare data cand se raneau fizic, gaseau bani, pana au ajuns sa se mutileze efectiv. Stiti cumva cum se numeste filmul?
Credeți că personalitatea actorului se răsfrânge într- o oarecare măsură asupra rolului pe care îl joacă? Există "cenzurare" perfectă a personalității actorului atunci când intră în pielea...? (mai mult)
Poate cineva sa-mi trimita finalul episodul din The Family Guy, in care era o pandemie, se inchisesera orasele si armata nu-ti dadea voie sa iesi din oras decat daca aveai dovada vaccinarii?
S-a uitat cineva la Hellsing? Imi amintesc cand il dadeau pe KIDS.CO in 2006 pe la 2 dupa-amiaza.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului