Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Pentru cei care ati urmarit serialul Netflix "You", va rog sa imi recomandati alte filme sau seriale asemanatoare. Mentionez ca am vizionat deja "The girl on the train" sau "Gone Girl" pentru ca...? (mai mult)
Ati vazut filmul Unfriended si Unfriended dark web? Daca da, puteti sa imi spuneti daca tot ce se intampla este real sau se poate intampla? Ca mi- e frica si am devenit putin mai paranoia cu pc- ul meu...? (mai mult)
Niște seriale Netflix super? Serialele pe care le-am văzut sunt prison break,got,the wicher,casa de papel, vikings, spartacus.
Ce parere aveti despre serialului "Nini" de pe Disney Channel? Mie nu mi-a placut niciodata de personajul Nini. Avea aerul ala de mironosita incapabila "Scuze, scuze.Eu nu pot.Eu nu stiu..."
Care a fost cel mai prost dublat desen din Romania?
Zone Studio Oradea sau Media Vision? Care dintre aceste studio-uri dubla mai bine?
A aparut vreodata serialul Gatchaman (aka Battle of the Planets) in Romania?
Îmi puteți recomanda niște seriale pe Netflix? Mi- a plăcut foarte mult stranger things, la casa de pepel și elite și dacă știți unele tot cam pe ce se bazează și astea în principiu...? (mai mult)
Mi-am adus aminte de un film romanesc de pe Netflix, erau doi adolescenți care își făcuseră un plan de evadare cu o barca, nu mai știu cum se numește.
Dati- mi si mie niște idei de filme cu adolescenți, grupuri de prieteni, poate și adolescenți rebeli sau care sunt influențați, care se distrează și trăiesc fiecare clipa etc, ați înțeles...? (mai mult)
Salut, am vazut primul episod din banshee si person of interest, pe care s-ar merita sa il termin primul?
Am o întrebare referitoare la seria Naruto Shippuden, de ce lui Sasuke îi curge sânge din ochi când folosește amaterasu? Am văzut că și lui Itachi îi curgea sânge când îl folosea, la Sasuke...? (mai mult)
Mai de mult am văzut un film, însă nu am reținut titlul filmului, filmul era asa:Este de genul: Haunter sau The Others. Însă aci este vorba de o familie care se îndreaptă spre noua...? (mai mult)
Imi recomandati si mie niste filme faine din urmatoarele categorii: Dragoste, Actiune, Comedie si Horror si ceva filme legate de droguri? Nu vreau seriale, va multumesc anticipat.
Mai exista undeva vreun site sau aplicatie care are seriale romanesti? (sau cel putin Trasnitii)
am vazut mai demult un film cu un barbat de culoare care era cam rasist si a intrat in inchisoare parca pe nedrept daca nu ma insel si o familie de persoane albe il ajuta sa iasa afara din...? (mai mult)
Seri de filme horror, care au fost preferatele voastre?
Ce seriale romantice turcesti stiti? Ceva care sa includa drama,plansete,impuscaturi,certuri,batai, dragoste puternica. Fara comedie.
Ceva serial (romance) cu adolescenți in liceu/facultate. Dacă nu există așa ceva merge si un film daca știți
Recomandati-mi va rog un film despre care sa povestesc la un examen?
M-am întrebat mereu: cum reușesc actrițele din telenovele să lăcrimeze atunci când interpretează o scenă dramatică? Ce tehnici folosesc?
Care sunt top 10 desene animate vechi preferate de voi?
Stiti filme cu sotii Warren in afara de The conjuring,Annabelle, The nun.In care sa rezolve cazuri paranormale.
Era un film de Craciun cu o tipa grasa, afro, gen a mers la um restaurant, si a mancat aproape toate preparatele facute de bucatar, nu mai stiu restul detalilor, oare cum se numea?
Ce filme mai sunt cu sotii Warren in afara de "The Nun, The conjuring, si Annabelle"?
In filmu Rise of the Planet of the Apes, Caesar ii intinde mana lui Will pentru a- i cere permisiunea sa plece cand ajung in rezervatia de maimute. Intrebarea este: ce inseamna acel acord, daca exista...? (mai mult)
Stiti un film horor sau serial?
cine poate sa imi spuna cateva filme motivationale despre succes?
care sunt cele mai bune filme de vizionat din seria Halloween cu Michael Myers?
Din nou s-au închis sălile de cinema sau ce naiba se întâmplă?
Salut, TPU! Cunoașteți seriale gen Prison Break, The punisher? Mulțumesc anticipat!
As avea o intrebare vis- a- vis de vasul Titanic. As dori sa- mi raspunda cei ce cunosc informatii: Din cate am vazut in film, dupa ce curentul s- a luat vasul s- a rupt in doua, intrebarea era...? (mai mult)
Cand faceam curat am gasit un robot care trage cu o bila, imi poate spune cineva din ce anime/desen era?
Cer si eu ajutorul cuiva ce se pricepe la site- uri cu filme: Caut partea a 3a din "Trei metri deasupra cerului". Va rog ajutati- ma! (Unii zic ca au vazut filmul, alti zic ca nu e.) Astept un raspuns...? (mai mult)
Buna, era un serial in genul "Familia Bundy" in care aparea o actrita care seamana foarte mult la par cu cea care interpreteaza rolul Peggy Bundy, numai ca era mai batrana, dar cu acelasi stil de coafura,...? (mai mult)
Salut, Caut un film romanesc. Unui tanar ii moare tatal si se intoarce in satul natal unde batranul traise intre tigani si ca urmare mosteneste o masina si casa, cred. Aveti idee despre ce film poate...? (mai mult)
Imi recomandati seriale chinezesti/ coreene romantice cu elevi in care baiatul este popular si bogat iar fata saraca?
Imi poate recomanda cineva un serial, va rog mult, nu am la ce sa ma mai uit.
Puteti sa-mi spuneti cum o cheama pe actrita din lectii de viata sezonul 3 episodul 9? ESTE URGENT PLS!
Salut, nu stiți un serial asemanător cu Sons of Anarchy sau care sa aiba mai multe sezoane? Dau Fundă.
Îmi spune cineva câteva filme sau animații de Crăciun?
Cum fac regizorii sau cei care fac sketch-uri cand schimba cadrul chiar daca au o singura camera?
Mai demult am vazut un film despre 2 frati [fata si baiat], va dau doar flashuri din el ca nu mai imi aduc bine aminte si as vrea sa il vad din nou... deci ei au fost opriti pe strada de o gasca...? (mai mult)
Buna, am vazut acum mai mult timp un film si nu ii mai tin minte numele! Era vorba de o fata ce locuia cu tatal ei strict si aceasta avea grija de copilul vecinilor. Tatal copilului face o pasiune pentru...? (mai mult)
Stie cineva ceva despre un nou sezon din high school DxD?
Pareri serialul Spartacus, am vazut doar 4 episoade din sezonul 1 si nu mi se pare ceva wow. Am vazut seriale mai bune. Nu stiu daca sa il mai continui, dar vreau parerea voastra despre el. Ce...? (mai mult)
Bunaaa! Dacă are cineva abonament la HBOgo, stie cineva de ce cand incerc sa urmăresc un film/serial imi apare un mesaj pe ecran " a apărut o eroare." Urgent va rog.
Ce ar trebui sa vad prima data Spartacus sezonul 1 sau Spartacus: God's of the Arena?
vin cu o intrebare: - A existat o emisiune pe un post de tv din Romania, in perioada 2000- 2007(asa cred), in care era vorba despre niste indivizi, ce cautau familii ce au produse defecte...? (mai mult)
Cum se cheama filmul in care este vorba despre un baietel rau care era crescut la un orfelinat si toti parintii care il scoteau de acolo il duceau innapoi asa era de rau pana cand o familie l- a acceptat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.