Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 27 Februarie 2025 sunt:
Imi poate recomanda cineva cateva filme de aventura, comori pierdute, etc? Gen "Comoara nationala" Mersi anticipat.
Stie cineva numele filmului din spatele acestui video? https://youtu.be/E5TakfMiJ4I Multumesc frumos!
Ce filme recomandati pe Netflix cu milionari, secrete de familii, mafie, etc? In afara de dinastia ca deja l-am vazut. Nu sa fie neaparat pe Netflix doar sa fie usor de gasit si gratis.
Am văzut un film mai de mult cu un barbat mai în vârstă căsătorit(cărunt, dacă ajută la ceva) care mergea foarte des la dame de companie si dacă- mi amintesc bine, nu sunt sigur, dar...? (mai mult)
Ce parere aveti despre 365 days? Sincer mie mi se pare overrated si massimo ala nu e asa wow.
In filmul romanesc "Atunci i-am condamnat pe toți la moarte" cine l-a ucis pe soldatul german? Elevul venit in vacanta care era doar un copil (interpretat de Cristian Sofron)?
TPU îmi puteți recomanda câteva filme de crăciun? Și poate câteva filme normale de comedie sau aventură etc.
care sunt cele mai bune comedii de vizionat din seria American Pie? Si daca mai stiti si alte filme de comedie de genul cu adolescenti sa imi recomandati?
Cum se numeste termenul cinematografic filmarea unei scene lungi dintr-un singur cadru cu miscari de camera, etc?
Îmi puteți zice toate filmele/serialele în care Emma Roberts a jucat un rol lgbt?
Spuneti- mi si mie va rog cateva filme in genul crima- mister. De exemplu mai multi oameni raman blocati intr- un loc si printre ei se afla un criminal in serie. (ca pe jocul among us daca il...? (mai mult)
Era un filmulet pe Facebook in care un cuplu, de fiecare data cand se raneau fizic, gaseau bani, pana au ajuns sa se mutileze efectiv. Stiti cumva cum se numeste filmul?
Credeți că personalitatea actorului se răsfrânge într- o oarecare măsură asupra rolului pe care îl joacă? Există "cenzurare" perfectă a personalității actorului atunci când intră în pielea...? (mai mult)
Poate cineva sa-mi trimita finalul episodul din The Family Guy, in care era o pandemie, se inchisesera orasele si armata nu-ti dadea voie sa iesi din oras decat daca aveai dovada vaccinarii?
S-a uitat cineva la Hellsing? Imi amintesc cand il dadeau pe KIDS.CO in 2006 pe la 2 dupa-amiaza.
Pentru cei care ati urmarit serialul Netflix "You", va rog sa imi recomandati alte filme sau seriale asemanatoare. Mentionez ca am vizionat deja "The girl on the train" sau "Gone Girl" pentru ca...? (mai mult)
Ati vazut filmul Unfriended si Unfriended dark web? Daca da, puteti sa imi spuneti daca tot ce se intampla este real sau se poate intampla? Ca mi- e frica si am devenit putin mai paranoia cu pc- ul meu...? (mai mult)
Niște seriale Netflix super? Serialele pe care le-am văzut sunt prison break,got,the wicher,casa de papel, vikings, spartacus.
Ce parere aveti despre serialului "Nini" de pe Disney Channel? Mie nu mi-a placut niciodata de personajul Nini. Avea aerul ala de mironosita incapabila "Scuze, scuze.Eu nu pot.Eu nu stiu..."
Care a fost cel mai prost dublat desen din Romania?
Zone Studio Oradea sau Media Vision? Care dintre aceste studio-uri dubla mai bine?
A aparut vreodata serialul Gatchaman (aka Battle of the Planets) in Romania?
Îmi puteți recomanda niște seriale pe Netflix? Mi- a plăcut foarte mult stranger things, la casa de pepel și elite și dacă știți unele tot cam pe ce se bazează și astea în principiu...? (mai mult)
Mi-am adus aminte de un film romanesc de pe Netflix, erau doi adolescenți care își făcuseră un plan de evadare cu o barca, nu mai știu cum se numește.
Dati- mi si mie niște idei de filme cu adolescenți, grupuri de prieteni, poate și adolescenți rebeli sau care sunt influențați, care se distrează și trăiesc fiecare clipa etc, ați înțeles...? (mai mult)
Salut, am vazut primul episod din banshee si person of interest, pe care s-ar merita sa il termin primul?
Am o întrebare referitoare la seria Naruto Shippuden, de ce lui Sasuke îi curge sânge din ochi când folosește amaterasu? Am văzut că și lui Itachi îi curgea sânge când îl folosea, la Sasuke...? (mai mult)
Mai de mult am văzut un film, însă nu am reținut titlul filmului, filmul era asa:Este de genul: Haunter sau The Others. Însă aci este vorba de o familie care se îndreaptă spre noua...? (mai mult)
Imi recomandati si mie niste filme faine din urmatoarele categorii: Dragoste, Actiune, Comedie si Horror si ceva filme legate de droguri? Nu vreau seriale, va multumesc anticipat.
Mai exista undeva vreun site sau aplicatie care are seriale romanesti? (sau cel putin Trasnitii)
am vazut mai demult un film cu un barbat de culoare care era cam rasist si a intrat in inchisoare parca pe nedrept daca nu ma insel si o familie de persoane albe il ajuta sa iasa afara din...? (mai mult)
Seri de filme horror, care au fost preferatele voastre?
Ce seriale romantice turcesti stiti? Ceva care sa includa drama,plansete,impuscaturi,certuri,batai, dragoste puternica. Fara comedie.
Ceva serial (romance) cu adolescenți in liceu/facultate. Dacă nu există așa ceva merge si un film daca știți
Recomandati-mi va rog un film despre care sa povestesc la un examen?
M-am întrebat mereu: cum reușesc actrițele din telenovele să lăcrimeze atunci când interpretează o scenă dramatică? Ce tehnici folosesc?
Care sunt top 10 desene animate vechi preferate de voi?
Stiti filme cu sotii Warren in afara de The conjuring,Annabelle, The nun.In care sa rezolve cazuri paranormale.
Era un film de Craciun cu o tipa grasa, afro, gen a mers la um restaurant, si a mancat aproape toate preparatele facute de bucatar, nu mai stiu restul detalilor, oare cum se numea?
Ce filme mai sunt cu sotii Warren in afara de "The Nun, The conjuring, si Annabelle"?
In filmu Rise of the Planet of the Apes, Caesar ii intinde mana lui Will pentru a- i cere permisiunea sa plece cand ajung in rezervatia de maimute. Intrebarea este: ce inseamna acel acord, daca exista...? (mai mult)
Stiti un film horor sau serial?
cine poate sa imi spuna cateva filme motivationale despre succes?
care sunt cele mai bune filme de vizionat din seria Halloween cu Michael Myers?
Din nou s-au închis sălile de cinema sau ce naiba se întâmplă?
Salut, TPU! Cunoașteți seriale gen Prison Break, The punisher? Mulțumesc anticipat!
As avea o intrebare vis- a- vis de vasul Titanic. As dori sa- mi raspunda cei ce cunosc informatii: Din cate am vazut in film, dupa ce curentul s- a luat vasul s- a rupt in doua, intrebarea era...? (mai mult)
Cand faceam curat am gasit un robot care trage cu o bila, imi poate spune cineva din ce anime/desen era?
Cer si eu ajutorul cuiva ce se pricepe la site- uri cu filme: Caut partea a 3a din "Trei metri deasupra cerului". Va rog ajutati- ma! (Unii zic ca au vazut filmul, alti zic ca nu e.) Astept un raspuns...? (mai mult)
Buna, era un serial in genul "Familia Bundy" in care aparea o actrita care seamana foarte mult la par cu cea care interpreteaza rolul Peggy Bundy, numai ca era mai batrana, dar cu acelasi stil de coafura,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului