Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, am vazut un film odata.Nu- l mai stiu exact, dar va spun ce mi amintesc.Stiu ca era un grup de prieteni si au fost sa ia pizza sau ceva nu mai stiu.Si au fost la bancomat sa scoata bani de pe card.Si...? (mai mult)
La un serial de pe Netflix de când m-am mutat în Germania îmi traduce numai în engleză și germană deși la setări am limba română. De ce?
Salut, cine stie când apare Lumea adincurilor (the deep) sezonul 3 dublat sau subtitrat in romina? Plz
Caut un film de comedie. Niste prieteni vechi se întalnesc la cineva acasa si fiecare îsi aduce partenerul sau partenera. Tot filmul se desfasoara doar în acel apartament. În timpul cinei, fiecare...? (mai mult)
Buna,TPU! Vreau si eu seriale/filme gen EMILY IN PARIS, Adica comedie romantica:)) Daca-mi recomandati seriale vreau cat mai scurte, nu vreau sa stau la el 5-6 sezoane. Mersi.
Am internet, abonament la digi si am vazut ca daca am imi pot face cont gratuit de HBO GO. Intrebarea mea: dacă îl fac, dupa trebuie sa plătesc abonament cum e la Netflix, sau rămâne gratis...? (mai mult)
Vrea o "listă " cu filmele sau serialele sau cărțile pe care le-ați vizionat/citit si care au la bază printesele sau răufăcători Disney, reinterpretate/reinterpretati sau nu.
Cand o sa apara maleficent 3?
Buna, am o intrebare la care nu pot gasi un raspuns si sper sa ma ajutati voi. Imi doresc sa devin actrita, dar nu stiu unde se tin castigurile adica de exp cand apare un nou film/serial ei unde anunta...? (mai mult)
Un film bun comedie/aventura pe Netflix?
Ce filme v-au plăcut atât de mult încât le-ați vizionat de două sau chiar de mai multe ori?
Stie cineva daca pot gasi replici ale accesoriilor din seriale in Romania ca de exemplu inelul din serialul the flash?
Salut, a vazut cineva Hunter x Hunter? Am cateva intrebari despre anime. 1. Care sunt sansele sa revina anime- ul la anul? 2. De ce totusi nu se face animarea noilor capitole din manga, dupa calculele...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor cu o subtitrare pentru un serial belgian "WTFock". Nu stiu cati ati auzit de el, dar ma enerveaza la culme ca are doar subtitrare in engleza. N- am probleme cu asta, doar ca...? (mai mult)
Buna seara, am vazut acum ceva vreme un film horror vechi in care apărea o bunica care rapea copii si ii tinea in beci sub o masina veche știind toată lumea ca sub ea nu se afla nimic, precizez ca...? (mai mult)
Cine mai este fan Harry Potter pe aici? Cine a fost personajul vostru favorit și de ce?
Am vazut cand eram mai mica un film de Craciun. L- am tot cautat, dar nu mai stiu cum se numea. Cred ca l- am vazut pe prima tv, nu era romanesc. Era vorba despre o fata care se intoarce acasa...? (mai mult)
URGENT! Atunci cand eram mica se tot dadea la televizor un film dublat in limba romana si nu imi pot aminti cum se numeste desi imi doresc foarte tare. Filmul era cu doi copii micuti, un baiat si o fata,...? (mai mult)
Buna, stiti cumva un program bun pentru stream TV live gratuit care sa aiba posturi gen ANX,Crime,Cbs, Nat geo, Discovery, CBS etc?!
Vreau si eu ordinea in care sa urmaresc filmele star wars
Ce filme bune de comedie ați văzut in ultimul timp?
Imi puteti recomanda niste anime-uri de actiune?
As dori sa-mi spuna ce e NETFLIX. La fiecare reclama apare pe Youtube un pahar si popcorn.
Întreb poate înțeleg cineva mai bine, eu am rămas în ceata, este legat de sfârșitul la serialul vikings, mai apare un sezon? Sau ce se înțelege din final ca era rămas doar Bjorn și ivar cu...? (mai mult)
Stie cineva un serial fain pe Netflix?
Salut, pareri serialul Dark? Am vazut doar sezonul unu si mi-a placut, voi ce spuneti?
Am văzut un serial sau un film acum ceva timp...și nu mai am nici o idee cum se numește. Era vorba despre un un de afaceri care se duce într- un azil să aducă înapoi în țară bănuiesc...? (mai mult)
cand eram eu mica am vazut un desene pe telefon, pe yt si nu mai stiu cum se numeste, era vorba de niste copii care puteau merge in lumea zanelor printr- un copac fermecat, acolo mai era ...? (mai mult)
Buna, TPU! Va rog sa imi recomandati cateva filme bune de vizionat pe Netflix. As prefera dragoste, comedii romantice, sau thriller precum " Fata din tren", dar orice gen sugerati, mai putin horror....? (mai mult)
Buna, am vazut cam 200+ anime- uri si recent un prieten s- a apucat si vrea sa ii recomand multe serii, dar dupa atatea serii la cele de 12 episoade sau 24 le- am uitat complet numele si personajele,...? (mai mult)
Cand o sa apara sezonul 6 din lucifer?
Vikings sau Spartacus, ce serial preferati si de ce?
Nu vrea nimeni de aici sa scriem un scenariu?
Buna! Ce seriale recomandati gen A place to call home sau Outlander, sau oricare altul care ilustreaza anii '30-'40-'50? Multumesc!
Vreau să știu cum o cheamă în realitate pe Maria Panduru din serialul lecții de viață sezonul 2 episodul 14. Vă rog frumos spuneti-mi
Stie cineva numele actorului care nara Fetitele Powerpuff? Stiu ca este un actor cunsocut, insa nu reusesc sa-mi amintesc cum il chema. Multumesc anticipat!
Salut, aveți idee cine l-a dublat pe ariciul Sonic din Sonic X în română? Sau cine l-a dublat în română pe Yoh din Regele Shaman?
Vreau si eu niste filme cu eroi gen lista lui Schindler, poate sa fie cu razboi sau nu neaparat
Buna, TPU! Aseara m- am uitat pe Netflix la "emilyinParis", in 4 ore am terminat sezonul, mi- a placut tare ca seamana mult cu o telenovela turceasca, doar ca putin mai profunda, fara traditii ...? (mai mult)
Cum se numeste actorul acesta? https://www.facebook.com/100023641505124/videos/pcb.2434538246847772/806975223433854/
Știți site-uri de pe care pot să văd seriale indiene?
La ce seriale sa ma mai uit? Am terminat acum recent The 100, Prison Break si Lucifer.
Cine mai urmareste serialul Vlad?
Un documentar sau film bun despre caderea URSS?
Imi puteti spune care sunt filmele Medea in ordine? Va rog frumos
Buna TPU. As dori sa imi recomandati niste seriale (pe care sa le pot gasi si pe HBO GO), dar sa nu fie din acelea cu foarte multe sezoane. As dori seriale din genul thriller, psihologic, e ok si ...? (mai mult)
De ce în ziua de azi se fac mai mult remake-uri la filme sau telenovele? Dacă există buget, atunci nu mai au scenariștii idei, sau ce?
Cine poate sa-mi spuna si mie cum se numeste melodia din serialu lucifer sez 2 ep 15 cand aprinde sabia de foc? Ador acea melodia de pe fundal, DAU FUNDA CUI STIE.
Stiti filme care seamana cat mai mult cu The man who sleeps?
Cu ce metodă se adăugau efecte speciale în filmele mai vechi, de exemplu în filmele din anii '50, dacă pe atunci nu existau computere performante și programe software ca în ziua de azi? Un exemplu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!