Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Cum o cheamă în realitate pe Rita Vasiliu din serialul lecții de viață sezonul 1 episodul 37? Am văzut sfârșitul episodului și nu am văzut numele real al ei
Hai salut, o sa par idiot, dar asta e, poate stie cineva, e un film pe care l- am vazut cand eram copil si nu mai stiu cum se cheama, poate stie cineva. E vorba despre un vapor precum titanicul si...? (mai mult)
Hei! Sper sa ma ajutati si pe mine. Exista printre voi vreun fam Jackie Chan? Caut un film cu el in rolul principal și încă un baiat, amandoi trebuiau sa apere un copil mic. Tot ce imi mai aduc ...? (mai mult)
Deci, o sa incep cu inceputul. Am fost libera ieri si sunt si astazi, asa ca vreau sa- mi ocup timpul liber vizionand filme, mai ales ca sunt in Anglia unde in perioada asta afara e rece...? (mai mult)
Buna! Era o emisiune mai veche. Cupluri, care își cunoșteau părinții reciproc. Iar la sfarsitul emisiunii se intalneau toti la o masă, iar părinții scriau pe o foaie daca sunt de acord cu...? (mai mult)
Salut, caut si eu filmul animat Sinbad Marinarul dublat in română, versiunea creată de Burbank Studio in 1993. E vorba despre versiunea care se comercializa pe casete la noi acum ceva ani, dar pe...? (mai mult)
Cum îi cheamă în realitate pe actorii din lecții de viață sezonul 2 episodul 14?
Salut, mai stie cineva ceva de serialul the walking dead sezon 10? Nici nu mai stiu la ce episod am rămas stiu ca i-a tăiat gâtul. Stie cineva ceva daca a mai apărut un episod nou?
Cand eram mai mic (nu mai stiu anul exact 2009- 2011 pe aicea) am vazut la tv pokemon diamond and pearl si acum vreau sa le revad. Am gasit pokemon diamond and pearl si pokemon dp galactic batless (bataliile...? (mai mult)
Un serial un genul lui Peaky Blinders cu mafioți?
Care isi aduce aminte de un film vechi cu un tip imbracat gen Tarzan si era tot timpul insotit de doua animalute ce semanau cu jderi. Parca erau si scene de calatorit in timp...
Hey! ????Când eram mic m- am uitat la un CD țestoasele ninja și îmi amintesc ca ei găsesc un cristal ciudat și se duc în adâncuri sa vadă care e treaba cu el și acolo ii întâmpină niște creaturi...? (mai mult)
Ati vazut dosarele X? O parere? Eu le-am vazut tare demult si acum mi-a venit cheful sa-l revad.
Stiti ceva filme cu si despre Scotia, gen reign sau outlander? Actiunea sa se petreaca in Scotia. Multumesc, ofer funda.
Cine îmi zice și mie niște video virtual 360° horror. Dau fundita
A aparut pe net After 2?
Acest site de filme si seriale este gratuit sau trebuie sa plătesc daca imi fac cont? https://m.cinemagia.ro/
Miluu e site?
pentru a viziona un film 4k UHD HDR 60hz vizionat printr- un PC (PC > TV, TV ul pus ca și monitor) am nevoie ca placa video (portul ei) să suporte hdr? Sau conversia se face in TV? Mulțumesc...? (mai mult)
Dau funda! Am 17 ani şi m- am apucat de animație cam de vreo 3- 4 luni. Ce am făcut(reclama): Am vorbit cu persoane cunoscute si am atras cativa abonati pe care nu ii cunosc. Ce...? (mai mult)
era un episod din Las Fierbinti in care se vorbea in engleza cred ca e si singurul are cineva link? Nu gasesc episodul era cu ceva hoti si o femeie rea cu rapiri etc stie cineva?
cand apare online filmul Top Gun 2? Va Multumesc!
era un episod din Las Fierbinti in care se vorbea in engleza cred ca e si singurul are cineva link? Nu gasesc episodul era cu ceva hoti si o femeie rea cu rapiri etc
Vreau și eu rapid câteva filme sau seriale de dragoste, gen povești de dragostea cu adolescenți. Sa nu fie prea vechi, bine ar fi 2017/2018/2019. Mersi!
Filmul "Song of the sea" are o grafica diferita, fata de ce filme/seriale am mai vazut eu. Mai stiti alte desen cu grafica asemenatoare? (ma refer la desing si animatie)
Imi puteti spune niste seriale de actiune bune pe Netflix?
Ce personaje fictive(din carti, filme, seriale)au animale de companie exotice?
Știe cineva ce episod a fost joi, 1 octombrie la Lecții de viață? Ofer fundă!
Hey! Cine mă poate ajuta? Caut un film pe care l- am văzut demult timp. Este despre un om care este actor și este într- un divorț cu soția lui dar el trebuie să facă un film și despre o fată...? (mai mult)
Bună de curând m-am uitat la naruto și am o întrebare legată de itachi uchiha și jiraiya care credeți că este mai bun? Sau cine ar câștiga într-o luptă itachi sau jiraiya?
Știe cineva numele celor care dubleaza in romana Cenusareasa (1950)?
Stie cineva cand apate Sex Education sezonul 3? Apare anul asta?
Salutare, am vazut acum ceva timp un serial pe Netflix dar nu mai stiu cum se numeste. Povestea este despre o fata care e la scoala, un fel de hacker divulga secretele elevilor iar fata asta cu un băiat...? (mai mult)
Hei, a urmarit cineva serialul Rush, cu Tom Ellis? Daca da, cum vi s-a parut?
Hei TPU, vinerea trecută, pe 25 Septembrie 2020, a fost difuzat de la ora 00:30 pe CBS Reality documentarul, , Cold Blood"- Cu sânge rece" și din păcate am uitat de el în aceea seară. Știe ...? (mai mult)
Hei. Cine a urmarit serialul Lucifer si a ajuns la sez 5 ep 9, urmatoarele episoade unde le gasesc? Am citit ca e o continuare, pana la ep 16, doar ca nu le gasesc subtitrate. nici in engleza nu le...? (mai mult)
Bună, deci acum ceva timp văzusem un film și nu mai știu cun se numește. E despre o femeie care descopera ca are semipareza pe partea dreapta, dupa ce femeia a ramas in scaun cu rotile sotul ei ...? (mai mult)
Dog Soldiers: Fresh Meat cand o sa fie publicat? Abia astept sa-l vad.
Când o sa apăra sez. 3 din,, Sfârșitul lumii"?
Vreau sa vad niste seriale bune sf sau fantastice, problema e ca am cam vazut multe, am vazut : vikings, beeten, vampire diaries, game of throns, the walking dead, braking bad, the originals, ...? (mai mult)
Sunt pasionat de filme. Am vazut multe si nu mai prea gasesc ceva pe gustul meu. Imi plac filmele despre viata de adolescent (comedie, dragoste). Astept recomandari...
De o mult timp caut un film pe care l- am văzut când eram mai mică. Din câte îmi amintesc este vorba despre niște oameni intr- o cabana. Nu cred ca erau mai tineri de 25 de ani. Și știu sigur...? (mai mult)
Cand o sa apara dod soldier 2 e tare filmu mi-a placut?
Care este prima parte si cate parti are filmul Harry Potter?
Vreau sa vad secventa in care Dana Budeanu a intrat in direct la Antena 3 si parea confuza, n- avea cuvintele la ea/ imi spune si mie cineva unde pot vedea asa ceva? Youtub, un video, un link cu dana...? (mai mult)
TPU era o animație populară, Meru the demon :)))) și este cam adult swim dar idn. Vreau să găsesc toate episoadele :)))
Filme de groaza interesante?
Bună TPU, caut un film chinezesc care îl baga pe tvr1 și era vorba de un vânzător de sare pe nume yogu
Salut, cine știe cum se numește un film, este vorba despre un tata și fiu, tata lui e milionar sau ceva, iar fiul lui ii cere bani, dar el nu- i da nimic, ii spune să învețe sa facă banii proprii,...? (mai mult)
TPU știți filmul 300 - Eroii de la Termopile? Are mai multe părți? Vă rog să mi le arătați
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!