Am văzut recent pe YouTube, începutul unui film românesc, într- un bar unde se ascultau manele erau câțiva tineri, fete, băieți care dansau, stăteau la masă și vorbeau. La un moment dat,...? (mai mult)
Imi poate spune cineva care sunt toate rankurile de la animekage de la urmatoarele factiuni : Hunter X Hunter, Noragami, One Piece si Shingeki no Kyojin
Https://www.youtube.com/watch?v=oMHwRal-AR8 l-am vazut ieri, vi-l dedic daca nu aveti plan de vizionat azi. Stiti film similar sa nu fie mai vechi de 3 ani?
Este un film, care se desfasoara in perioada nazista, in care ne este prezentata o femeie(parca poloneza), care da un interviu despre cruzimile respective, iar in acelasi timp ne arata actiunea care...? (mai mult)
Stiti niste app pentru seriale si filme dar gratuite fara abonament? Am incercat Netflix apk doar ca subtitrarea nu e buna Stiti alte app?
ce filme cu adolescenti de dragoste îmi recomandati? Multumesc
Buna! Caut un serial rusesc care era pe TVR1 acum foarte multi ani (vreo 14- 15 ani). Era un film contemporan cu urmatoarele personaje: Olga, Piotr Cercasov, Xenia, Napoleon, atat imi amintesc. V-...? (mai mult)
Recomandari filme gen mindfuck care sa te facă sa te uiți și a doua oara?
am inceput sa vad serialul arrow pe Netflix si am vazut ca ar trebui sa iasa de pe Netflix pe 15 octombrie, mai este o sansa sa ramana si poate sa se bage sez 7si8? (vi- l recomand, dupa mine...? (mai mult)
Acum ceva timp am vazut un film si nu am retinut numele. Este vorba de doi frati care se revad (unul dintre ei iesind din puscarie pentru ca si- a omorat tatal). Cel mare nu si- a invatat lectia,...? (mai mult)
sunt un web, adica ma uit la anime si vreau sa incep seria fate dar am intrat pe wikipedia sa vad cate episoade are 24 sau asa am crezut (https://en.wikipedia.org/wiki/Fate/stay_night)dar ...? (mai mult)
Care este ordinea la care trebuie sa ma uit la naruto?
Dacă s-ar lansa un nou serviciu de streaming românesc credeți că s-ar abona cineva? Că am auzit că se plănuiește lansarea unui nou serviciu de streaming românesc.
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste seriale misto? Gen Blacklist care a fost genial. Multumesc si sa nu fie de pe Netflix ca nu am :)
Am văzut acum câțiva ani prin - 2010- 2011 pe Minimax 1 serial si un film și vreau să le revăd. Păi primul este un serial. In 2011 era o fata pe care nu stiu cum o chema, ceva cu A dar stiu ...? (mai mult)
Cand eram mica ma uitam la un desen animat pe minimax cred, era un desen educativ cu un grup de copii care calatoreau in lume si aflau in fiecare episod cate ceva nou despre cultura muzicii din tarile...? (mai mult)
Este vreo cale de a descărca subtitrarea de la un serial/film online? Mă refer la cele care au deja o subtitrare adăugată.
Bună, cum găsesc poze și informații despre mama băieților din filmul indian Lanțul amintirilor? Am auzit că este româncă...
Bună TPU. Am văzut acum câțiva ani prin 2011 pe Minimax 2 seriale si un film și vreau să le revăd. Păi primul este un serial. In 2011 era o fata care nu stiu cum o chema ceva cu a dar stiu ce...? (mai mult)
Salut, vreau sa revad un film pe care l- am vazut acum ceva vreme. Din cate imi amintesc il juca Van Damme. Era in viitor si a fost dezghetat pentru a prinde un alt prizonier evadat din cauza ca trebuia...? (mai mult)
Intrebare pentru cei ce folosesc Stremio. •E safe? •Merge pe PC? •Este Tell Me A Story pe el? Mersi.
M- ar interesa niște seriale turcesti ce le gasesc subtritate pe YouTube, despre doi tineri care la început se urăsc si in final ajung sa fie împreună, spre exempu: "Mirele perfect",...? (mai mult)
Care poate să-mi zică și mie ce seriale faine cu werewolf și vampiri sunt? Dau funda daca sunt faine
Cand apare sezonul 4 din serialul Shadowhunters? E bestial, dau funda la cine stie.
Cand o sa apara sezonul 3 din serialul The Order? Mie imi place mult serialul
Stie cineva unde pot gasi o emisiune veche care se facea la Antena 1 se numea "Babilonia"? Pe Youtube nu apare.
Hello! Ajutati- ma! Tocmai am văzut un trailer si bineînțeles nu am reușit sa vad cum se numea filmul. Este vb de un băiețel care a fost luat de un râu, de curenți.Parintii lui l- au declarat...? (mai mult)
Bună seara! Acum câțiva ani am văzut un film horror și nu- mi mai amintesc cum se numea. Tot ce îmi amintesc este că o familie se muta într- o casă nouă. Nu mai țin minte câți copii aveau,...? (mai mult)
Care versiune din "Îngerii lui Charlie" v-a plăcut mai mult și o considerați mai bună: cea din 2000 sau din 2019?
Îmi puteți spune câteva filme de dragoste cu final fericit? De preferabil ceva mai nou(2014-2020). Mulțumesc
Știe cineva când apare Siren sezonul 4 sau dacă are confirmare pentru acest sezon?
Caut un serial, Dino Dana, era despre un copil caruia ii plac dinozaurii. Faza e ca era pe amazon prime, insa as vrea sa stiu daca il pot gasi si in alta parte Netflix, HBO. Nu as vrea sa fac un abonament...? (mai mult)
Îmi puteți spune câteva filme în care o elevă se îndrăgostește de unul dintre profesori și ajung să aibă o relație? Știu că am mai văzut ceva de genul. Mulțumesc! --> Ofer fuda
Sa-mi zica si mie cineva de ce a fost scoasa emisiunea iubiri secrete de pe yt si alte siteuri?
Pe laptop mă uit la un film/serial câteva minute după care îmi apare rotița aia cum că se încarcă.Dau restart la browser și apoi să continue de unde a rămas dar tot se încarcă.De ce? Am încercat...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in care un tanar se inscrie intr- o clasa unde invata cum sa fie un mascul alfa de la un profesor? Mai tarziu in film tanarul si profesorul "se bat" pentru o femeie si ajung sa se...? (mai mult)
Nu mai am idei pentru filme. Pentru inceput as dori de comedie și după ceva foarte, foarte pozitiv, sa mai uitam de plandemia asta și dacă ajuta sunt scorpion. Ce recomandați?
am 11 ani.La tv zice ca ma pot uita la film daca am sub 12 numai cu acordul parintilor.Pot sa ma uit si fara acordul lor? Pls help m-am saturat sa ma uit la peppa pig si spongebob
Salut, caut un film mai vechi, horror, era cu o mama si fiicele ei dintre care mama moare si isi bantuie fetele. Asta se intampla intr- o padure blestemata, cam atat imi amintesc, daca ma puteti ...? (mai mult)
Hei! A apărut After 2 online subtitrat în română?
Buna, caut un film de prin anii 90 cred, de epoca cu o fata care o cheama Moly nu stiu cum se scrie corect, fata este luata din bratele mamei ei imediat ce se naste iar cand creste mare trece prin multe...? (mai mult)
Cand eram copil imi aduc aminte ca era un desen animat care era cam asa: erau niste oameni si animale si traiau si stiu ca era ceva ca o sfera imensa intr- o cladire si din sfera aia se intampla...? (mai mult)
Cine recunoaste actorul din poza primeste funda http://prntscr.com/uhxcy9
Vreau si eu niste filme de pe Netflix sau HBO legatein legate de o anarhie absoluta
Ce parere aveți despre serialul sirenele al Andrei Gogan?
Spuneți-mi vă rog cum se numește acest serial vă rog și dacă este disponibil pe Netflix! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=187593686080326&id=101809764658719
Își mai amintește cineva de Anne de la Green Gables, serialul animat? Și-ar mai dori cineva să vadă acest serial? Eventual pe un serviciu de streaming? Fundă.
Existau acum mulţi ani nişte desene animate care se difuzau pe Boomerang. Aceste desene erau în genul Scooby Doo, adică era o echipă formată din 3 fete, una creolă cu părul scurt şi creţ, ...? (mai mult)
Mai stie cineva cum se numea o emisiune care (cred) ca era pe PrimaTV si (cred) ca era prezentata de Ernest in care ii lua pe unii de pe strada si daca intr- o ora isi faceau bagajele, gaseau pasaportul,...? (mai mult)
Nu- mi amintesc numele unui film pe care vreau sa il revad. Era vorba de un liceu, iar rolul principal era un băiat tocilar fraier. Tot liceul il agresa si il batjocoreau. Si el mintea mereu, într-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?