Stie cineva numele actorului care nara Fetitele Powerpuff? Stiu ca este un actor cunsocut, insa nu reusesc sa-mi amintesc cum il chema. Multumesc anticipat!
Salut, aveți idee cine l-a dublat pe ariciul Sonic din Sonic X în română? Sau cine l-a dublat în română pe Yoh din Regele Shaman?
Vreau si eu niste filme cu eroi gen lista lui Schindler, poate sa fie cu razboi sau nu neaparat
Buna, TPU! Aseara m- am uitat pe Netflix la "emilyinParis", in 4 ore am terminat sezonul, mi- a placut tare ca seamana mult cu o telenovela turceasca, doar ca putin mai profunda, fara traditii ...? (mai mult)
Cum se numeste actorul acesta? https://www.facebook.com/100023641505124/videos/pcb.2434538246847772/806975223433854/
Știți site-uri de pe care pot să văd seriale indiene?
La ce seriale sa ma mai uit? Am terminat acum recent The 100, Prison Break si Lucifer.
Cine mai urmareste serialul Vlad?
Un documentar sau film bun despre caderea URSS?
Imi puteti spune care sunt filmele Medea in ordine? Va rog frumos
Buna TPU. As dori sa imi recomandati niste seriale (pe care sa le pot gasi si pe HBO GO), dar sa nu fie din acelea cu foarte multe sezoane. As dori seriale din genul thriller, psihologic, e ok si ...? (mai mult)
De ce în ziua de azi se fac mai mult remake-uri la filme sau telenovele? Dacă există buget, atunci nu mai au scenariștii idei, sau ce?
Cine poate sa-mi spuna si mie cum se numeste melodia din serialu lucifer sez 2 ep 15 cand aprinde sabia de foc? Ador acea melodia de pe fundal, DAU FUNDA CUI STIE.
Stiti filme care seamana cat mai mult cu The man who sleeps?
Cu ce metodă se adăugau efecte speciale în filmele mai vechi, de exemplu în filmele din anii '50, dacă pe atunci nu existau computere performante și programe software ca în ziua de azi? Un exemplu...? (mai mult)
Cum o cheamă în realitate pe Rita Vasiliu din serialul lecții de viață sezonul 1 episodul 37? Am văzut sfârșitul episodului și nu am văzut numele real al ei
Hai salut, o sa par idiot, dar asta e, poate stie cineva, e un film pe care l- am vazut cand eram copil si nu mai stiu cum se cheama, poate stie cineva. E vorba despre un vapor precum titanicul si...? (mai mult)
Hei! Sper sa ma ajutati si pe mine. Exista printre voi vreun fam Jackie Chan? Caut un film cu el in rolul principal și încă un baiat, amandoi trebuiau sa apere un copil mic. Tot ce imi mai aduc ...? (mai mult)
Deci, o sa incep cu inceputul. Am fost libera ieri si sunt si astazi, asa ca vreau sa- mi ocup timpul liber vizionand filme, mai ales ca sunt in Anglia unde in perioada asta afara e rece...? (mai mult)
Buna! Era o emisiune mai veche. Cupluri, care își cunoșteau părinții reciproc. Iar la sfarsitul emisiunii se intalneau toti la o masă, iar părinții scriau pe o foaie daca sunt de acord cu...? (mai mult)
Salut, caut si eu filmul animat Sinbad Marinarul dublat in română, versiunea creată de Burbank Studio in 1993. E vorba despre versiunea care se comercializa pe casete la noi acum ceva ani, dar pe...? (mai mult)
Cum îi cheamă în realitate pe actorii din lecții de viață sezonul 2 episodul 14?
Salut, mai stie cineva ceva de serialul the walking dead sezon 10? Nici nu mai stiu la ce episod am rămas stiu ca i-a tăiat gâtul. Stie cineva ceva daca a mai apărut un episod nou?
Cand eram mai mic (nu mai stiu anul exact 2009- 2011 pe aicea) am vazut la tv pokemon diamond and pearl si acum vreau sa le revad. Am gasit pokemon diamond and pearl si pokemon dp galactic batless (bataliile...? (mai mult)
Un serial un genul lui Peaky Blinders cu mafioți?
Care isi aduce aminte de un film vechi cu un tip imbracat gen Tarzan si era tot timpul insotit de doua animalute ce semanau cu jderi. Parca erau si scene de calatorit in timp...
Hey! ????Când eram mic m- am uitat la un CD țestoasele ninja și îmi amintesc ca ei găsesc un cristal ciudat și se duc în adâncuri sa vadă care e treaba cu el și acolo ii întâmpină niște creaturi...? (mai mult)
Ati vazut dosarele X? O parere? Eu le-am vazut tare demult si acum mi-a venit cheful sa-l revad.
Stiti ceva filme cu si despre Scotia, gen reign sau outlander? Actiunea sa se petreaca in Scotia. Multumesc, ofer funda.
Cine îmi zice și mie niște video virtual 360° horror. Dau fundita
A aparut pe net After 2?
Acest site de filme si seriale este gratuit sau trebuie sa plătesc daca imi fac cont? https://m.cinemagia.ro/
Miluu e site?
pentru a viziona un film 4k UHD HDR 60hz vizionat printr- un PC (PC > TV, TV ul pus ca și monitor) am nevoie ca placa video (portul ei) să suporte hdr? Sau conversia se face in TV? Mulțumesc...? (mai mult)
Dau funda! Am 17 ani şi m- am apucat de animație cam de vreo 3- 4 luni. Ce am făcut(reclama): Am vorbit cu persoane cunoscute si am atras cativa abonati pe care nu ii cunosc. Ce...? (mai mult)
era un episod din Las Fierbinti in care se vorbea in engleza cred ca e si singurul are cineva link? Nu gasesc episodul era cu ceva hoti si o femeie rea cu rapiri etc stie cineva?
cand apare online filmul Top Gun 2? Va Multumesc!
era un episod din Las Fierbinti in care se vorbea in engleza cred ca e si singurul are cineva link? Nu gasesc episodul era cu ceva hoti si o femeie rea cu rapiri etc
Vreau și eu rapid câteva filme sau seriale de dragoste, gen povești de dragostea cu adolescenți. Sa nu fie prea vechi, bine ar fi 2017/2018/2019. Mersi!
Filmul "Song of the sea" are o grafica diferita, fata de ce filme/seriale am mai vazut eu. Mai stiti alte desen cu grafica asemenatoare? (ma refer la desing si animatie)
Imi puteti spune niste seriale de actiune bune pe Netflix?
Ce personaje fictive(din carti, filme, seriale)au animale de companie exotice?
Știe cineva ce episod a fost joi, 1 octombrie la Lecții de viață? Ofer fundă!
Hey! Cine mă poate ajuta? Caut un film pe care l- am văzut demult timp. Este despre un om care este actor și este într- un divorț cu soția lui dar el trebuie să facă un film și despre o fată...? (mai mult)
Bună de curând m-am uitat la naruto și am o întrebare legată de itachi uchiha și jiraiya care credeți că este mai bun? Sau cine ar câștiga într-o luptă itachi sau jiraiya?
Știe cineva numele celor care dubleaza in romana Cenusareasa (1950)?
Stie cineva cand apate Sex Education sezonul 3? Apare anul asta?
Salutare, am vazut acum ceva timp un serial pe Netflix dar nu mai stiu cum se numeste. Povestea este despre o fata care e la scoala, un fel de hacker divulga secretele elevilor iar fata asta cu un băiat...? (mai mult)
Hei, a urmarit cineva serialul Rush, cu Tom Ellis? Daca da, cum vi s-a parut?
Hei TPU, vinerea trecută, pe 25 Septembrie 2020, a fost difuzat de la ora 00:30 pe CBS Reality documentarul, , Cold Blood"- Cu sânge rece" și din păcate am uitat de el în aceea seară. Știe ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?