Salut. Acum ceva timp am vazut un film si nu mai stiu cum se numeste. Filmul era despre niste tineri ce au plecat in vacanta pe un lac, acolo au inceput sa moara pe rand din cauza apei consumate. Apa...? (mai mult)
Am niște întrebări. 1. Și- ar mai dori cineva să mai vadă niște desene animate vechi. 2. De pe ce canal? 3. Dați- mi exemple de preferat 10 de pe canal. 4. Dați exemple de desene Minimax, ...? (mai mult)
Am niște întrebări. 1. Și- ar mai dori cineva să mai vadă desene animate vechi? 2. De pe ce canal? 3. Dați- mi exemple de preferat 10 de pe canal. 4. Dați exemple de desene Minimax, Cartoon...? (mai mult)
As dori si eu niste animeuri scurte si captivante?
Salutare,stie cineva unde pot vedea Dezastre in aer(National Geographic) cu subtitrare in romana? pe siteu-l lor nu da decat scurtmetraje.ms
Era un film cu un domn care scria multe date pe o tabla inclusiv laltitudinea, nr de morți, etc și după realizează ca datele respective reprezentau catastrofe și prezice și sf lumii și la final...? (mai mult)
Seriale faine care sa te prinda din primele 5-10 minute? De preferat pe Netflix sau HBO
Cine îmi poate recomanda filme dacă știți de genul dragoste/iubire dar dacă se poate cu final trist sau sa fie captivante?
Este drama totala sezonul 8?
Cum se numea aplicatia site-ul ala unde te puteai uita la filme cu prietenii in acelasi timp? Avea ceva simbol cu iepure, se numea rabbit cumva si se putea conecta la Facebook.
Cine il cunoaste? Dau funda cine raspunde https://prnt.sc/ufqsll
As vrea sa va întreb dacă știți cum se numește filmul acela in care un arheolog descoperă o biserica îngropată in nisip ce are legătura cu diavolul, dau fundița, mulțumesc...? (mai mult)
Buna,mâine e premiera in România a filmului,, after we collided" unde îl voi putea vedea? In afara de cinema
Https://imgur.com/a/BUeK6Zg Ce pictura e asta?
Cand se deschid salile de cinema?
Imi puteți recomanda niste seriale sau filme bune in genul mister, thriller? Sa nu ma plictisească:)
Vă aduceti aminte de Cartoonito? Dau fundă celui ce îmi enumeră toate serialele de pe Cartoonito
Imi poate zice cineva cum se numea filmul acela cu un barbat care a fost rapit din Chinatown si i- a fost dat sa manance numai mancare chinezeasca? In camera unde era tinut avea un televizor...? (mai mult)
Am vazut odata, un film cu un grup de copii care erau la o casa, langa munte și pe langa casa/in casa, era o usa care intra intr- un fel de pestera și acolo erau foarte multe monede și un schelet...? (mai mult)
Vreau sa imi fac cont de Netflix si abonamentul zice ca e gen 9, 99 euro pe lună. Pot sa imi fac daca am pe card doar lei?
Cum se numeste acel film care incepe cu unu care livrează pizza cu un scuter unii dau un jaf si se transforma si in ceva cu curse de masini si alte chesti, unul face accident si intra cu capul intr- ...? (mai mult)
Merita vizionat filmul Men in Black International? Sunt un mare fan al triologiei, dar stiu ca mib international este un spin-off, nu este o continuare oficiala
Am vazut recent anime- uri yaoi, mi- au placut si m- ar interesa cel mai bun anime yaoi vazut de voi in afara de Junjou Romantica, Sekaiichi Hatsukoi si Dakaretai Otoko 1- i Ni Odosarete Imasu....? (mai mult)
Țin minte când eram copil se dădea un desen pe Național TV, cu ceva monster hunters, erau 3 personaje principale de dădeau de tot felul de monștri și chestii, dacă nu era pe Național sigur...? (mai mult)
Salut, îmi lasă o lista cu toate filmele need for speed? Multumesc!
Heei! Vreau și eu rapid câteva idei de filme care sa semene cu After, dar sa fie tot noi, gen 2018 sau 2019. Mersi!
Salut tpu...deci vreau niste filme ca lumea ca : kissing booth sau central intelligence pls spuneti cateva
Heyy! Cine poate să-mi recomande niște filme anime?))) Demult îmi doream să mă uit dar nu știu la ce... deci
TPU îmi puteți spune câteva filme pe care le pot găsi pe Flix4U sau PopcornTime?
Ce parere aveti de acest documentar: https://youtu.be/JbpmaN1xJas? Cine l- a vazut integral poate sa lase aici o parere, cine nu l- a vazut ar fi bine sa- l vada macar pe jumate si sa- mi lase aici o ...? (mai mult)
S-a lansat fast and furios 9 pana la urma?
Ce filme urmeaza dupa I am number four?
Cum se numesc filmele din segmentele următoare? Mulțumesc anticipat https://www.facebook.com/Adelamegatro/videos/617153885840348/?extid=RJHajRQjV4v44K5g
As dori sa găsesc acest film/serial: Era vorba despre un băiat (varcolac) care își ajuta o colega să fuga din orașul în care locuiau (ea se ascundea de tatăl ei parcă) și intr- o seara...? (mai mult)
Am văzut undeva că s-ar putea sa se mai facă un sezon din Teen Wolf. Oare o fi adevărat?
Salut, stie cinevea vreun site de unde pot sa-mi descarc mai toate desenele copilariei dublate in romana? (2005-2013)
Vreau sa stiu daca apare al-4-lea film din cum să-ți dresezi dragonul?
Un site in care pot comanda tricouri cu animeuri(attack on titan/naruto/etc)?
Cateva filme cel putin care incep dupa 2010 despre oameni care isi pierd familia si isi fac singuri dreptate sau ajung rai producand probleme
Salut, ce parere aveti de filmul/filmele Sicario? Doar mie mi-a placut mai mult del de al doilea film?
Popcorn Time este gratis?
Recent mi-am amintit de niste desene mai vechi aventurile lui piggley wings, si nu stiu daca mai tineti minte episodul ala cu verzele, daca il gasiti va dau funda!;)
Buna TPU Merita Netflix in Romania ma intereseaza sa stiu daca au continut bun si de calitate (si consistent) cum se prezinta in general si puncte pro si contra ( stiu ca nu e ca cel din america la calitate,...? (mai mult)
Deci...mai demult era pe minimax un desen cu un soarece copil într- un maiou, pe sora lui o chema Soricica (cred) si avea multi prieteni, locuia într- o casa in padure cu familia... daca stie cineva...? (mai mult)
Caut un film de multa vreme. Pe care il văzusem acum câțiva ani dar nu imi amintesc numele filmului. Era genul thriller cred. Era vorba de rolul principal un tip cu ochelari si soția lui foarte frumoasa....? (mai mult)
Bunaaa! Imi puteti recomanda niste anime in care personajele principale sunt un baiat si o fata? Genul: aventura, supra-puteri...
Cine îmi recomanda și mie câteva seriale sau filme pana acum seriale urmărite ar fi : Lucifer, Vikings, Peaky Blinders și Game of thrones orice serial ați văzut și îl considerați ca merita ...? (mai mult)
Cand eram micut am vazut un serial. Era despre 3 baieti care se luptau cu niste creaturi dintr- un joc video. Efectiv se spaunau in realitate si ei se luptau cu ei. Stiu ca erau orci parca, nu stiu. ...? (mai mult)
Salut, am privit amindoua sezoane din gravity falls (ciudățenii) intr-un timp scurt dar doar mie mi-au dat lacrimile la sfârșitul episodului 41 e ciudat asa-i? (Băiat, 14 ani)
Am si eu o intrebare:cum o cheamă pe Sunia din Iubiri Secrete in realitate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!