Filme de genul in care o familie se muta intr o casa noua, ea e bantuita bla bla? Sau cu adolescenti in licee? Cand mananca la cantina si isi arunca priviri dulci intre ei, chestii de genul, ...? (mai mult)
Aș vrea și eu o listă de filme românești care merită văzute.
Mai sitii ca in Adventure Time (Sa- nceapa aventura) in seria "Originile lui Marceline", ea a cantat un cantes numit "Everything Stays"? Unde l- as putea gasi in romana? (Inca mai tin minte versurile,...? (mai mult)
Imi puteti da si mie un site unde gasesc desenul generator rex dublat in romana nu subtitrat? multumesc
Nu exista nicaieri facts in romana despre serialul Outlander? Vreau sa fac un video informativ despre acest serial minunat in romana cu facts. dar sunt in engleza si nu ma descurc sa le traduc foarte bine ...? (mai mult)
Cand apare sezonul 3 din "disenchantment"(serial de pe Netflix)?
Buna vreau si eu un serial cu vampiri sau varcolcii sau ambele dar in rolul principal sa fie un baiat (am vazut teen wolf, si sa nu scrieti The Vampire Diaries findca povestea este despre o fata )
Ce filme de dragoste as putea urmări pe Netflix? În afara de 365, fifty shades.
Salutare. Stie cineva daca a aparut fast and furious 9? Daca se gaseste pe net? Multumesc mult!
Acum cativa ani pe cartoon network am vazut un film de animstie, era cu o fata ( printesa ) avea o rochie rosie.Intr- o zi vine in lumea oamenilor, se indragosteste de un baiat si vrea sa- l ia cu ea,...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire legata de Dragon Ball. Unde a disparut Goten in DB Super si DB Heroes?
Ce filme de dragoste cu adolescenti imi recomandati? Sau un serial dragut tot cu adolescenti merci :)
De un an aștept băgarea serialelor: creeped out, Go! vive a tu manera și The Expanding Universe of Ashley Garcia. În limba română pe Netflix (sunt seriale originale) dar încă nu s- ...? (mai mult)
Salut, caut un desen de ceva timp, pe net il urmăream acum ceva ani cu un cavaler sau ceva de genul de avea 4 bărbați și el trebuia sa plece la Nothingham, doar atât stiu.
nu stiti cum se numea filmul ala cu o fetita care cand creste merge si se razbuna pe oamenii care i-au omorat parintii? Mersi anticipat!
Cine stie cum se numeste filmul in care personajul principal este angajat sa cucereasca femei care s- au certat recent cu iubitii lor, apoi sa se poarte f urat cu ele, ca acestea, dezamagite, sa se...? (mai mult)
Salutare, Am văzut odată pe Netflix un film cu un raton ceva de genul (care fura bijuterii când mergea cu stăpânul lui). Nu mai știu cum se numește? Aveți idee?
De ce nu pot gasi legacies pe Netflix?
Ce emisiuni urmariti de obicei?
Hi! Asta nu- i o întrebare e mai mult o rugăminte. Aș vrea să îmi recomandați și mie ceva anime- uri pe genul Action- Romance sau macar ceva Sci- Fi. Nu e nici o problemă dacă nu e subtitrat...? (mai mult)
Cum vi s-a părut sezonul 3 din The Good Doctor?
Salut, imi puteti recomanda niste filme ca si thirteen(2003)? Ms anticipat.
Hey! Deci am observat că un cont de Netflix poate fi împărțit în mai multe conturi...iar alături de niste prietene ne gândim să ne facem un cont la comun. Dar nu știm dacă e posibil sa adaugi...? (mai mult)
Salut,imi puteți scrie care sunt toate filmele Avengers dar in ordine, de la inceput la sfarsit?
Știe cineva unde pot vedea serialul indian "Umbre din trecut?
Ce filme horror in viitor (secolul 22 sau mai tarziu) stiti? (orice limba)
Filme noir, gen: devil in a blue dress, chinatown, motherless brooklyn, L.A. Confidential?
Bună. Îmi poate explica și mie cieva filmele Spiderman. Adică sunt 8 filme. Adică 2 trilogi și cea de- a treia o să se termine in 2021. Aceste trilogii sunt sunt o poveste? Sau este practic aceeași...? (mai mult)
Recomandati- mi niste filme gen Lucy/Limitless. Adica filme cu droguri dar nu cu trafic de droguri si mafioti si etc. filme cu droguri care iti maresc capacitatea creierului sau altceva, exact ca lucy...? (mai mult)
Va aparea sezonul 9 din Game of Thrones sau doar 8 vor fi?
Salut, nu știu dacă mai știe cineva filmul cu cei 2 copii care joaca un joc apoi jocul devine real și la un moment dat se trezesc ca, călătoresc cu casa prin spațiu, trebuie sa termine jocul ...? (mai mult)
caut un film vazut de mine prin 2011, probabil aparut intre 2010 - 2013, era o combinatie intre les mizerables si contele de monte cristo dar nu e niciunul dintre ele, ce retin din poveste...? (mai mult)
Era un serial pe disney cu oameni care se tranformau in lupi. Mai stie cineva cum se numea?
Pe cand ar trebui sa apara si restul episoadelor din al 5-lea sezon din Lucifer? La anul sau?
Buna, caut un film din anii '90 cu o fetita care a fost rapita de tatal ei arab de langa mama ei, in timp mama fetitei plateste niste barbati si aceia reusesc sa recupereze fetita dandu- i- o mamei sale...? (mai mult)
Salut, am vazut acum 2 ani un film cu un om, care a primit puteri de la extrateresti. Spunea ce vrea si primea. Avea si un caine. Si undeva pe la sfarsit stiu ca a inviat si zombi. Dar la final puterile...? (mai mult)
Buna seara.Din filmul Balika Vadhu, era un personaj numit Ratan Singh care a atacat familia Singh.Personajul numit Jagdish, a fost lovit in cap cu un un obiect.Stiti cumva care era acel episod? Cine ...? (mai mult)
Nu stiu daca mai stiti dar pe vremuri era un desen animat sub numele de "Pearlie"(legat de zana maseluta). Am cautat dar nu am gasit episoade sau clipuri in romana. Puteti sa ma ajutati? (Stiti cumva...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul pe care vrea Netflix sa-l scoata, "cuties". Mie mi se pare ca exagereaza, pedofilii fac usor rost de material mult mai bun pe darkweb, iar tu nu esti nevoit sa te uiti
Credeti ca telenovelele de la inceputul anilor 2000 ar fi putut avea un impact asupra dezvoltarii emotionale in randul tinerilor?
Hey TPU! Acum câțiva ani am văzut un film care mi- a plăcut mult dar nu mai știu cum se numește. Era vorba despre o femeie care are e enervantă de copii și soțul ei, dar într- o zi oarecum ...? (mai mult)
Acum mult timp, am vazut un film care parea putin mai vechi gen 2000. Eu tin minte ca a fost difuzat pe disney, insa cred ca gresesc, deoarece era putin cam de groaza probabil. Era o familie(din...? (mai mult)
Stiti un film motivational bun mai putin cunoscut?
Ofer funda! Imi puteti recomanda cel mai bun anime de dragoste vazut de voi? Ma intereseaza sa fie scurt, sa nu aiba mai mult de 12-13 episoade.Va multumesc anticipat!
Știe cineva cum o cheamă in realitate pe Tamara din sez 3 ep 35 lecții de viața?
Imi recomandatisi mie un film care sa NU contine multa iubire, dar sa aiba ceva comedie? Am nevoie sa descrieti un pic despre ce e vorba sau daca voua vi s-a parut wow.
Stiti cumva cum pot accesa arhiva canalului Minimax TV? Vreau sa vad un serial si pe net nu am gasit un episod (s-a difuzat in iarna si in mai, dar nu stiu cand o sa-l mai redifuzeze)
De ce tot dispar seriale de pe Netflix? Am vrut sa ma uit aseara la hannibal si nu mai este, astazi la lucifer si nu mai este, the affair, nu mai este.Ce se intampla?
Cum ii zice la film? https://youtu.be/yK-KwAxGIQA
Salut, stie careva in ce ordine vin toate părțile de monogatari?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?