Nu exista asa ceva in Naruto Shippuden.Acela e un fragment pus la cererea lui Masashi Kishimoto din Naruto AKIPPUDEN.Ca tot am inceput Masashi Kishimoto, in 2010 a adus un zvon precum continuare seriei Naruto! Spunand ca nu stie inca daca va continua seria Naruto, mai intai trebuie sa vada cata popularitate are acesta.In vara lui 2010 au inceput sa apara poze cu Sakura si Naruto,jounini, care se vedeau foarte clar ca nu erau editate. sau cv de genu. Masashi Kishimoto a aparut din nou la o emisiune spunand ca deja nu mai e un zvon, dupa un sfarsit in pierderea aducerii in sat a lui Sasuke dar cu castigarea razboiului si incheierea Naruto Shippuden.Va incepe Naruto Akippuden in care povestea va fi in jurul Lui Naruto si a lui Sakura, celelalte personaje aparand mai putin.Vor fii decat 20 de episoade in care Sakura prinde sentimente pentru NarutoAici Sakura il sarut-o pe Naruto.Si nu se termina aici prin ultimele episoade stiu ca Sasuke incepe sa isi faca manevrele pentru uciderea lui Naruto.Tot ca un fel de continuare Masashi Kishimoto a creat Naruto-Sasuke Gaiden[in traducere Naruto-Intoarcerea lui Sasuke]Aici nu stiu prea mult decat ca se formeaza o noua organizatie ca si Akatsuki care au alta intentie :Invierea lui Madara Uchiha. . Acum nu avem decat sa asteptam si iti pot garanta ca ce am spus este adevarat.
Nu cred că a fost un episod de crăciun în care s-a întâmplat asta...
Nu sunt sigură, doar 80%, dar dacă ai găsit imagine sau video sunt pur fan-made
MadutzaDiana64 întreabă:
LisaJulie întreabă: