| Emeraude a întrebat:

A trecut mai bine de un an de cand a inceput isteria "Twilight" printre adolescenti.Vazand toate speculatiile care se faceau pe tema acestui film, m-am decis sa nu-l vizionez, crezand ca e o pierdere de timp, un film pentru adolescenti frustrati s. a. m. d.rolling on the floor, dar zilele astea mi-a ajuns in maini dvd-ul cu prima parte si pana la urma m-am uitat la el.Hmm, pot spune ca nu a fost chiar atat de patetic precum ma asteptam, ba chiar destul de captivant (asta in cazul in care nu ai disecat toate filmele de dragoste pana ti s-a aplecat de toate scenele amoroase). Ati urmarit filmul? V-a placut?

8 răspunsuri:
| GnnAndra a răspuns:

Cartile sunt superbe.Si eu auzeam de "twilight" ca fiind cel mai bun film [de la prietene]. Nu ma interesa dar intr-o zi o colega mi-a dat 4 filme sa vad si era si el. Am zis sa ma uit si eu sa vad ce e asa tare.Si cand a inceput cu caprioara am ramas cu ochii in pc pana cand s-a terminat. A doua zi pe youtube am cautat numai despre film. asa am descoperit de New Moon si care urma sa se lanseze peste o luna! Am inebunito pe mama pana s-a uitat si ea si i-a placut la nebunie.asa si cu colegele! Acum am si cartile si le-am citit pe toate! Camera mea e plina de postere cu ei laughing. Par a fi obsedata, dar cand imi place ceva pai thinking imi place!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slab... prima parte. Amurg, mi-am pierdut timpul citind cartea si vizionand filmul. Parca ar fi Harry Potter si vampiriilaughing O poveste simpla, intr-un orasel tipic american. Mai interesant este Familia Adamslaughing S-a exagerat atunci cand au creat vampirii.
Mi-a placut imaginea, in special culorile si unele melodii.
Pentru adolescenti, e foarte bun; eu sunt plictisit si de filme si de Romeo si Julietalaughing Nota 6. Slab, nu a fost ceea ce ma asteptam. Partea a 2a a fost mai reusitahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste aici cam ce cred eu despre isteria twilight http://mondenmusic.info/? p=565... e pe bune!

| Luori a răspuns:

Si eu am patit la fel ca tine, insa nici acum nu m`am uitat.hee hee

| Emeraude explică:

Stiam cum se numeste, insa n-am fost tentata pana acum, vazand cata isterie produce in jurul meu (mai ales printre pustani) am crezut ca-i o chestie de copii. Bine, nu-i prea departe, e prea siropos, dar merita sa-l vezi oricum. happy O sa incerc sa fac rost si de cea de-a doua parte, am vazut un trailer si as mai pierde 2 h sa-l vad si p-ăsta! big grin Merci frumos!

| Emeraude explică:

Prima parte pune accentul pe intalnirea celor doi si pe "idila" lor ce se consuma fara mari probleme; cel putin, pe mine m-a intrigat cat de repede s-a petrecut faza cu James sau cum il chema pe respectivul vampir care vroia s-o vaneze pe fata... o prinde in capcana, isi propune s-o omoare, apare Edward de nicaieri (oaaau, nici daca se teleporta n-ajungea atat de repede!) o salveaza, pe vampirul carnivor il omoara, tra la la si gata, tot ce-a fost interesant s-a risipit, nu ai decat sa te multumesti cu niste scene usor patetice care au mai ramas... in schimb, a doua parte (pe care am reusit s-o vad azibatting eyelashes) se concentreaza mai mult pe disparitia din oras a familiei de vampiri vegetarieni, pe chestiile idiot de patetice pe care le face protagonista si in final reintalnirea celor doi, care era previzibila, nu prin esenta filmelor cu happy-end, ci prin simplitatea scenariului si a secventelor.
Cartea nu mi s-a parut chiar atat de plictisitoare, probabil pentru ca reuseste sa cuprinda mai multe detalii captivante decat ecranizeaza filmul.

| ÅñdRa a răspuns:

Da am vazut si partea a doua am citit si toate cele 4carti si pot sa zic ca sunt minunate.
Daca cumva te intereseaza sa vezi si partea a doua se numeste NEW MOON... e superbhappy

| LightBlue a răspuns:

Sunt mult mai bine prezentate in carti toate scenele happy

mie mi-a placut mai mult cartea am citit`o in 3 zile laughing