Nu l-am vizionat, dar am vazut CD-ul la altex si costa vreo 50 si ceva de lei
Toate cartile cu Jurnalul unui pusti nu sunt tari,ci mortale, am citit Jurnalul unui pusti 1, Jurnalul unui pusti 2:Rodrick e cel mai tare, Jurnalul unui pusti 3:Ultima picatura si Jurnalul unui pusti 4:Caldura mare!
Nu e tare cartea, e cea mai mortala serie si cu filmul poti sa-l vezi pe net cred ca tot!
Funda frate ia uite :>: http://adf.ly/H5GFq incearca si da si funda daca vr si caldura mare add: gaby_dragons12 ENJOY!
Pai eu nu am vazut filmul ci am citit cartea. Crede-ma cand citesti e mult mai interesant. Cel putin asta este parerea mea.
Pai e un jurnal al unui baiat care are mii de probleme. Are doi frati : Rodrick si Manny.
Pe el in cheama Greg Heffley.
Acum iti dau un fel de descriere a cartii. "Orice ai face, nu-l intreba pe Greg Heffley cum si-a petrecut vacanta de vara, pentru ca nu vrea nici in ruptul capului sa vorbeasca despre asta.
Abia ajuns in noul an scolar, e nerabdator sa lase in urma ultimele trei luni si mai ales...o anumita intamplare.
Din pacate pentru Greg, fratele lui mai mare, Rodrick, stie tot despre incidentul pe care Greg vrea sa-l tina ascuns. Dar secretele circula repede... mai ales daca la mijloc este un jurnal"
Da e foarte interesanta mai ales daca ai si imaginatie bogata incat sa te simti in locul lui Greg.
Se zice ca "Jurnalul unui pusti" se afla in topul celor mai bine vandute carti al revistelor "USA Today", "Publishers Weekly" si "New York Times".
"Un roman delicios, plin de benzi desenate." zice revista "People".
"Un roman in benzi desenate care te face sa mori de ras... va captiva cititorii." declara "Publishers Weekly".
"Umor debordant." spune "Kirkus Reviews".
"O alegere excelenta pentru cei care nu se dau in vant dupa citit." ne zice "School Library Journal".
Ma rog sper ca ti-am fost de ajutor. Mie mi-a placut cartea si as vrea sa vad si filmul.
Eu ti-am dat ce am avut mai bun!
Pa, pa! Numai bine!
Filmu e mai inbunatatit decat cartea am toate cele 5 volume si m-am uitat si la toate filmele si filmele is mai fainee
박소연 întreabă: