Rar mi-e dat sa vad un film pe care nu numai sa il consider o pierdere de timp, dar sa ma si enerveze. Asta clar e pe primele locuri. Am inteles alegoria Dumnezeu-Pamant-nenorocim Pamantul, dar atat a fost de el. Plin de metafore si referinte la biblie, pe care daca nu le ai cu religia si nu te astepti la a ce vrea sa fie filmul asta, nu le intelegi si chiar daca le intelegi, e foarte posibil sa nu te intereseze, si care nu duc nicaieri. Film facut din metafore, iar cand vine vorba de poveste, nema, ramane cu alegoria aia
Asta zic și eu! Finally, cineva cu aceeași parere. Am văzut filmul aseară la recomandarea mai multor prietene care l-au lăudat peste măsură. Că e o așa zisă metaforă a religiei creștine și totodată a existenței în sine, ceva de înțeles doar de cei „profunzi". Un rahat ce se vrea artistic. Mi se pare ca nu e cel mai bun rol jucat de Jennifer, iar de Javier nu mai zic. Scenariu 0, poveste 0, actori 0, metafore 0. Nu mai zic de faptul ca e o harababură totală exagerată inutil. Un fel de "Na să fie mai clar că poate ești prost". ) Și cu toate astea tot e foarte greu de înțeles. Un film facut pentru oamenii care n-au văzut mai mult de 3 filme în viața lor (probabil Titanic, Singur Acasă și Pistruiatul) și văd in această pseudo-metaforă religioasă o capodoperă. Mai bine mă uitam la o comedie proastă, măcar aș fi schițat un zambet.
Sunteti dusi mama
nu te duci la asa un film pentru film, ci pentru Jennifer Lawrence, care e asa de secsy
FaraNumePls întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AdrianaBacescu întreabă:
EvaTramell întreabă: