Da stiu.Inseamna ca nu te-ai uitat la tot filmul.
El vrea sa ia fetita in vacanta, tatal vitreg nu il lasa pana nu vine sotia si dupa se creeaza un mare scandal.Il bate pe actualul sot al fostei neveste, ei suna la politie, el ii leaga iar cand vine politia se panicheaza si fuge.
Deci fuge de panica pentru ca a speriat fetita, a batut doi oameni si nu a dat voie politiei sa intre in casa.
Nu.Bursucul e bunica.
Pai acolo se termina filmul,nu ai cum sa intelegi mai departe ca atata e tot.
Eu sunt adepta filmelor romanesti,chiar ma uit la ele chiar daca multi spun ca nu le inteleg mie imi plac ca sunt diferite. Daca te uiti la unul american spre exemplu, deja de la inceputul filmului sti ce o sa fie ce o sa se intample dar la astea romanesti asta e farmecul.Te tine in suspans, nu sti sigur ce urmeaza iar la final te lasa sa il analizezi de "oare ce s-ar intampla in continuare".
Din perspectiva mea, daca ar fi sa se continue filmul probabi l-ar fi stricat pentru ca banuiesc ca s-ar fi intamplat ceva tipic: El pleaca acasa, la un momentdat vine politia care il duce la sectie si ii da amenda sau il baga la inchisoare si isi pierde dreptul de as vedea copilul ca ea cere ordin de restrictie.Si atunci care mai era farmecul? Nu mai era romanesc, era american tipic cu happy and...
LisaJulie întreabă: