Filmul este unul dintre preferatele mele, de precizat este horror... filmul are ca tema o fetita care a murit intr-o fantana, dar care bantuie inca lumea, nefiind primita nici in iad nici in rai astfel se muta o familie noua in apropiere iar fetita incearca sa-i alunge. Filmul este interesant dar ar dura cam 30 min sa scriu tot ce mi s-a parut interesant in el. Cel mai interesant mi s-a parut atunci cand fetita a iesit dintr-un televizor si la omorat pe unul dintre membrii familiei. sper sa merit funda
Eu am vazut filmu.Si da merita vazut. Uite aici detalii.
http://www.cinemarx.ro/filme/The-Ring-Avertizarea-2431.html
Filmul mi s-a parul superb.
Ambele parti te tin in suspans si au si elemente horror.
Este vorba de o caseta care, dupa ce este vizionata cineva te suna si iti spune ca mori in 7 zile.
Apoi mori foarte ciudat.
Rachel, care a fost matusa unei din victimele care au vizionat caseta incearca din tot posibilul sa rezolve acest caz,
sunt multe de povestit, bine ar fi sa-l vizionezi chiar tu
Ti`l recomand vizioneaza si trailerul, poate te convinge
L-am vazut de 7 ori si e filmul meu preferat.Dar e o jucarie pe langa filmul Drag me to hell.Eu cred ca merita vazut...de preferat cu prietenii, ca singura cred ca vei visa urat.
Da eu...este cel mai tare dintre cele mai tari! Nu dau detalii caci stric suspansulMerita vazut dar sa stii ca pe mine nu ma prea speriat dar e frumoasa povestea Sper sa iti placa.
Daca iti spunem actiunea filmului care va mai fi "frumusetea" filmului? E filmul meu horror preferat...e foarte tare