Doamne :X:X sunt obsedata :X am citit si cartile :X
Edward Cullen e febletea mea :X:X il ador
Kristen e o scumpa :X
Partrea rea e ca trebuie sa asteptam pana in noiembrie anul viitor pentru a vedea ultima parte
eu am citit zori de zi si e super :X
avia astept filmul :X
Twilight...nu am cuvinte, o fi el un film "la moda" dar va ramane permanent in inimile celor ce stiu sa il aprecieze. Mie mi se pare super filmul si faptul ca m-am regasit in el.Eu nu stiam ce e "twilight" pana in august 2010, am cautat pe net, m-am uitat la prima parte parca ceva ma atragea sa ma uit si la New Moon si la Eclipse...am cumparat si cartile care sunt super captivante in 2 zile am terminat-o pe prima, citeam pe intuneric cu telefonul in mana.Pentru mine, poate nu si pentru alti, Twilight va ramane cel mai super film
Sunt nebuna dupa ele (mai ales dupa edward cullen)si le adoooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr daca vrei sa ti le dau pe toate 3 dvdrip contacteazama
; xxx E super; xx
le-am vazut [ cele 3 pana acum]
; xx le adoul; xx
imi plk la nebunie; xx :*
funda?
Doamneeee deci o adooor, daca nu am urmarit-o de vreo 4 ori incontinuu si tot nu ma satur de ea, deci e prea taree, o ador pe Kristen Stewart si pe Robert Patisson :X:X:X:X
Este superba! Sunt cele mai tari filme pe care le-am vazut! le ador :X. Astept cu nerabdare urmatorul film! Aceste filme nu pot fi egalate :X:X:X:X:X
Incearca si True Blood e foarte captivant actiunea e mult mai bine desfasurata ca in twilight
cosmin444 întreabă:
mihaelaavirvarei întreabă:
anonim_4396 întreabă: