Da, am vazut serialul, a fost foarte frumos. Finalul a fost trist (nasol). Nu ma asteptam sa moara protagonistii. Si. da, am plans. Macar a ramas o ruda de sange a ambasadorului si femeia mult iubita. Presupun ca aceasta a avut grija de copil ca si cum ar fi fost al ei, fiind singura amintire de la Bogo Jang. Cea mai frumoasa parte a fost cand a imprastiat cenusa in mare, pe drumul pe care el insusi l-a deschis.
Intr-adevar este foarte trist, iar la final...pfoo...Serialul exprima de fapt viata adevarata, caci si in ziua de azi exista crima, tristete, inselatorie, SACRIFICIU!
Pacat ca s-a sfarsit dar il voi avea intiparit in minte mereu!
Este un serial exceptional insa sfarsitul chiar tragic as spune. Este cu adevarat greu sa iti contenesti lacrimile. Oricum merita vazut!
Serialul a fost foarte bun si ca aproape toate serialele coreene a avut un final trist...
Desi ma gandeam ca nu o sa plang nu m-am putut abtine (mai ales in momentul in care a aruncat cenusa in mare)
Sper ca si urmatorul serial sa fie la fel de frumos.
Eu l-am vazut.si sfarsitul, si mi s-a parut tragic si dureros.si chiar si eu am plans