Nu l-am vazut, il am in watchlist. Toti cei pe care i-am intrebat si l-au vazut, mi-au recomandat sa ma apuc urgent de el, "este prea bun"
Ei bine, dupa ca il vizionezi, sa imi scrii aici sau in mesaj, pentru ca vreau neaparat sa discut cu cineva despre serial. Inceputul era genial, original, promitea multe. apoi au aparut clisee, lucruri previzibile si plictisitoare. Atat de plictisitoare, incat nu am finalizat tot sezonul 2. Sunt curioasa de reactia si parerile tale
Si mereu ma enerveaza ca nu respecta realitatea.
Stii ca pe Youtube exista video-uri "everything wrong with "? Acolo sunt pentru mai toate filmele, pentru ca niciunele nu respecta realitatea! Si asta ma scoate din sarite. Suntem totusi in 2017... pana acum nicio minte stralucita nu a putut avea o idee reala cu privire la filme?
Cand vad inconsistenta in filme, ei bine, sa zicem ca nu mai am nicio placere in a-l viziona. Iar uneori cand e prea banal, previzibil si lipsit de originalitate, chiar il blamez.
Buna Mayar, am vazut serialul acum astept sezonul urmator m-a impresionat foarte mult, cu toate ca in unele momente am fost confuz si inca mai sunt.
Un serial ce merita vazut oricum
E foarte bun serialul. Sezonul 1 mi-a placut ceva mai mult decat al doilea, al doilea devine un pic prea dark pana si pentru gusturile mele. Ti-l recomand, e chiar ok. O sa ti se para un pic plictisitor in primul episod poate, o sa crezi ca vorba doar despre ceva hacker si ca e un serial pentru IT-isti, se foloeste mult limbaj de programare. Devine interesant dupa, cand te prinzi de fapt ca el de fapt incearca sa lupte impotriva monopolului pe care l-au stabilit companiile asupra societatii. Daca esti fana idei conspirationiste si chestii in genul, o sa-ti placa.
Mie tofcmai ca primul episod mi s-a parut cel mai stralucit pentru ca era cel mai pormitator. Ce s-a intamplat cu Tyrell?
Rockat întreabă: