| butterflyeffect123 a întrebat:

A vazut cineva "the secret"?

4 răspunsuri:
| GaBBiii a răspuns:

Daa ♥. Am vazut. Si cred intru-totul. Este chiar adevarat, am avut multe cazuri in care s-a intamplat ce am vrut eu, si asta numai datorita secretuluihappy.A fost incercat de oamenii mari, care au ajuns ceva in viata : Lincoln, Newton, Mozart, Beethoven, si multi altii. Se intampla ce vrei tu, doar daca stii sa aplici secretul!

| valentino52 a răspuns (pentru GaBBiii):

Cum am zis si eu mai devreme nu e nici un secret. Trebuie doar sa muncesti si sa ai ambitie si sa iti doresti indeajuns de mult incat sa fii dispus sa faci orice.

| butterflyeffect123 explică (pentru GaBBiii):

Si cum il aplici? aia vreau sa stiu

| valentino52 a răspuns:

Acum vreo 8 ani de zile poate chiar 9 imi amintesc ca l-am vazut si a avut un mic impact asupra mea. Eram doar un adolescent si chiar am ramas cu impresia ca functioneaza. Era vara si tin minte ca imi cheltuisem toti banii, venea weekend-ul si nu mai puteam cere altii la parinti ca imi dadusera in avans si se suparau. Ma plictisisem de litoral (eu stau in constanta) si chiar aveam niste prietene din Brasov cu care vorbeam pe internet. M-am uitat la filmul asta cu un prieten si dupa aia am iesit plictisiti pe afara, melancolici ca desi statiunile sunt pline noi nu avem ce sa facem. Si chiar radeam am zis hai sa facem ca in film sa gandim pozitiv blablabla. Coincidenta a facut ca ai mei sa se hotarasca peste noapte sa mearga la munte, pe mine sa ma lase la un prieten si ei sa se duca mai departe la altcineva. Asta insemna ca desi imi cheltuisem banii aveam sa primesc altii si o suma frumusica ca doar plecam in vacanta, imi primeam si vacanta si am vorbit pe internet cu fetele respective sa ne vedem ele tot ziceau ca vin la mare si pana la urma noi am mers la ele la munte. Deci coincidenta a facut ca ceea ce visam noi si era practic imposibil dupa nici jumatate de ora s-a adeverit. La momentul respectiv nu mi-a venit sa cred.
Acum ideea din film e una stupida si simpla : cand iti doresti ceva cu adevarat il obtii. Pai daca procedez ca in film si imi doresc sa zicem un mercedes decapotabil, pun poze cu el deasupra patului cand ma trezesc sa il vad, visez cu ochii deschisi bla bla bla asta inseamna ca lucrul respectiv ma obsedeaza si este o prioritate pentru mine. Astfel voi cauta o posibilitate de a mi-l procura. Daca as fi avut banii l-as fi cumparat pentru ca e o prioritate nu? Atunci gasesc modalitati sa castig bani, fac economii, caut oportunitati de afaceri si cum am strans suma necesara (si la un moment dat o strangi macar de o masina SH ) in loc sa ii folosesc pentru o vacanta sau renovari sau mai stiu eu ce imi cumpar masina respectiva. Si dupa aia zici "uite ce spune in the secret e adevarat mi-am dorit, am visat cu ochii deschisi zilnic si s-a intamplat". Pai e logic ca s-a intamplat odata si odata din moment ce te-ai ambitionat si ai renuntat la multe cheltuieli pentru a-ti indeplini acel lucru care are prioritate. Poate intr-un an, in 5 sau in 10 tot o sa il obtii asa cum zice si in film. Daca iti doresti ceva cu adevarat il poti obtine e adevarat dar doar daca muncesti mult si faci sacrificii si chiar si asa va dura. E un principiu al vietii ei doar au facut sa para "magie" si prin documentarele astea si cele despre conspiratii au facut adevarate averi pe carca fraierilor.

Întrebări similare