Salut! Akashi are o personalitate ciudată și este extrem de intimidant. El este capabil de a controla generație de Minuni, singura persoana capabila. El are un anumit nivel de respect pentru toți colegii lui, foști și actuali, și are încredere totală în abilitățile lor. El are o puternica mentalitate de castigator, crezand ca cei care câștigă obțin totul în viață în timp ce fraieri sunt refuzati mereu. Cu toate acestea Akashi are, de asemenea, o tendință de a lua victoria doar pentru el, susținand că, pentru el, castigand este doar o dată și, prin urmare, a pierdut sentimentul de implinire in victorie. Akashi vede, de asemenea, puterea și priceperea sa absolută și este violent cand cineva se opune la ceea ce spune el (atunci când a încercat să-l înjunghie pe Kagami cu foarfecele împrumutate de la Midorima când Kagami nu l-a ascultat).
Fiind comandantul suprem al generației, spre deosebire de ceilalți membri, Akashi li se adresează informal, numindu-i cu primul nume. El are o încredere deplină în colegii lui, spunându-le în timpul meciului Shūtoku că el nu crede că vreunul dintre ei ar pierde. Akashi, de asemenea, nu va tolera nimanui să i se opuna, uitandu-se in jos la ei sau batjocorindu-i, afirmând că doar cei ce ii sunt loiali il pot privi în ochi, și anume generație de minuni și echipa sa Rakuzan, în timp ce alții care i opun ar trebui să isi știe locul lor. Akashi a declarat, de asemenea, că ordinele sale sunt absolute și va folosi forța pentru ai face pe alții să i se opuna.
Akashi pare să ia de multe ori lucrurile la extrem, ca atunci când a afirmat că, dacă Rakuzan a pierdut meciul cu Shūtoku ar fi vina lui și că va părăsi echipa si isi va scoate ochii de suparare.
La Teiko, Midorima a observat prima a doua personalitate Akashi, atunci când a spus că fără milă Haizaki va iesi din club. El ar putea spune diferenta dupa privirea sa rece. Haizaki părea să se fi confruntat cu celălalt personalitate cand s-a gandit la Akashi, atunci când a spus Kuroko despre "băieții înfricoșătoari". Schimbarea completă în personalitate a avut loc atunci când Akashi sa confruntat cu prima sa pierdere potențială într-un unu la unu împotriva Murasakibara. Când si-a dat seama pe deplin Akashi că urma să piardă, el a cedat brusc, spunând că el va câștiga întotdeauna și va elimina pe oricine stă în cale, chiar dacă ar fi părinții lui, intimidandul pe Murasakibara.
Sper ca iti poti da seama putin de personalitatea lui Akashi din ce am povestit mai sus. Daca vrei sa fi mai mult ca si Akashi, fi rece, arogant si respecta-i doar pe cei care te privesc in ochi si nu le e frica sa te confrunte. De asemenea, ar trebui sa fi putin mai agresiv cu cei care ti se opun prin idei sau fapte. Sper ca te-am ajutat
Multumesc mult de tot... mai am o singura intrebare: ce ar face Akashi daca ar incerca cineva sa-l loveasca? El nu este un tip prea puternic si nici nu cred ca stie sa se lupte. Ce ar face el in acea situatie pe loc?
S-ar ridica, l-ar privi de sus si l-ar lua in batjocura spunand: "Asta este tot ce poti?!". Chiar daca nu este atat de bun la bataie, tot ar fi agresiv cu el, atacandu-l
Da, dar cum s-ar apara la acea lovitura si cum ar lovi si el inapoi? Poti sa raspunzi, sau deja e prea mult?
Nu cred ca s-ar apara, ar incasa-o, iar apoi ar da un croseu de dreapta fix in maxilarul atacatorului, ar continua sa-i mai dea cateva cat sa ramana jos, iar apoi l-ar pune la respect cu o batjocura Insa tu daca vrei sa faci asta, nu trebuie sa te lasi lovit daca te poti feri de lovitura
Adevarat
LisaJulie întreabă: