Merita sa te uiti la film. Este cel mai frumos din serie (dupa parerea mea). In sfarsit arata luna de miere pe care am asteptat-o asa de mult. Este si cel mai romantic film din serie si da, este adevarat ca Edward rupe patul, la propriu. Jacob se confrunta cu haita pentru Renesmee care este sufletul lui pereche, iar filmul se termina in suspans si anume Bella deschide ochii, dupa ce Jacob o considera moarta, iar acestia sunt rosii. Deabia astept sa apara si partea a doua, dar de abia a aparut prima. Mie mi-a placut foarte mult filmul si l-am asteptat cu nerabdare, am citit si cartile si chiar a meritat asteptarea.
Aproape că m-ai făcut..."curios"! pentru că spui că Edward va "rupe patul la propriu cu Bella!"; iar acum mă întreb dacă Edy-ăsta nu e cumva Godzilla,și deci tu confuzi filmele,sau mai știu eu ce! nu? pentru că a rupe patul "la propriu" înseamnă chiar să-l faci bucăți-bucăți,cum i-ar ieși lui gorilă-ăsta,numai dacă s-ar apleca un pic s-o pupe pe Bella!(că dacă s-ar mai arunca și peste ea...s-ar cam termina filmul la jumate!); iar ce s-ar întâmpla dacă "vampirașul drăguț" s-ar iubi un pic mai tare cu fata asta,se numește simplu - că rupe patul doar la figurat; înțelegi îndrăgostito? c-am văzut că spui pe aici că iubești nu știu pe cine! probabil că de aia încurci expresile astea două între ele,nu? deci trebuie să fii foarte atentă,că nu știi cum vine iubitul ăsta al tău,intr-o seară (să te muște de gât) și îți zice că vrea să rupă și el patul cu tine,iar tu, confuză cum ești, te duci la vecini să împrumuți toporul!
Nu stiu ce sa zic. dar nu este super tare ultimul. mda rupe patul) eu zic sa-l vezi sa iti faci o parerea. sper ca te-am ajutat te anunt nu este cine stie ce.) byee.
Eu zic ca merita Eu l-am vazut, e foarte fain. Daca ai citit cartea, filmul merge pana la partea cand Bella naste, deci dupa parerea mea exista destula actiune si suspans cat sa merite vazut. Eu zic sa te duci sa il vezi, nu ai nimic de pierdut :*
Si da, e adv ca Edward rupe patul, la propriu .
*P.S.: Edward e dragut, dar mie imi place Jacob mai mult.