E interesant, dar e cam horror si scarbos. Mie mi-a placut deoarece are o viziune asupra viitorului.
L-am văzut, aștept și sez.4.Și da, îl pot recomanda ca fiind un serial bun,bine realizat,captivant,plin de suspans, complex, ce dezvoltă o temă destul de cunoscută și predilectă multor producători de filme, cănd peste vremurile bune cade cortina, iar lumea cealaltă este un dezastru, un haos.Ca serial pare totuși o noutate.Comprimându-l, îl pot asemăna perfect cu 28 Days Later, iar dacă ar trebui să-i găsesc un sequel, acela ar fi In The Flesh (BBC - 2013)
Cred ca este de groaza, am auzit de el sincer nu recomand decat daca iti place genu
Este unu din filmele mele favorite. Daca cauti un film de groaza mai... "gore", the walking dead este alegerea perfecta! Vizionare placuta.
Da ti-l recomand cu placere! regia este geniala! distributia este pe masura asteptarilor! ti-l recomand ca un mare cinefil ce sunt! acesta are o viziune despre viitor exceptionala desi este un film cu zombie! ti-l recomand cu placere