| wolder a întrebat:

Ai vazut THE WALKING DEAD?
Mi-l recomanzi? De ce?

8 răspunsuri:
| MCRgurl a răspuns:

Nu l-am vazut dar am jucat jocul.Ti-l recomand.

| daηă a răspuns:

Dacă nu ți se face scârbă ușor, uite-te. E foarte interesant.

| andready a răspuns:

E interesant, dar e cam horror si scarbos. Mie mi-a placut deoarece are o viziune asupra viitorului.

| faramatania a răspuns:

L-am văzut, aștept și sez.4.Și da, îl pot recomanda ca fiind un serial bun,bine realizat,captivant,plin de suspans, complex, ce dezvoltă o temă destul de cunoscută și predilectă multor producători de filme, cănd peste vremurile bune cade cortina, iar lumea cealaltă este un dezastru, un haos.Ca serial pare totuși o noutate.Comprimându-l, îl pot asemăna perfect cu 28 Days Later, iar dacă ar trebui să-i găsesc un sequel, acela ar fi In The Flesh (BBC - 2013)

| trance04 a răspuns:

Cred ca este de groaza, am auzit de el sincer nu recomand decat daca iti place genu

| BMadalin1992 a răspuns:

Nu! De mere!

| Xtasy_Marshal_1992 a răspuns:

Este unu din filmele mele favorite. Daca cauti un film de groaza mai... "gore", the walking dead este alegerea perfecta! Vizionare placuta.

| memako10 a răspuns:

Da ti-l recomand cu placere! regia este geniala! distributia este pe masura asteptarilor! ti-l recomand ca un mare cinefil ce sunt! acesta are o viziune despre viitor exceptionala desi este un film cu zombie! ti-l recomand cu placere