| AndreeaMirela a întrebat:

Alina Ieremia( ioana ) si Dorian(Andrei) din pariu cu viata sunt impreuna si in realitate? Dau funda!winking

Răspuns Câştigător
| aspir69 a răspuns:

Delia Niculae 28.11. 2011
Dorian Popa: „As da orice sa joc alaturi de Jennifer Aniston"
http://admin.ziarulring.com/......34x326.jpg

1
2

Protagoniştii serialului ProTV „Pariu cu viaţa" Alina Eremia şi Dorian Popa au dezăluit, pentru „ring", că deşi nu sunt implicaţi în relaţii amoroase, nu trăiesc povestea de dragoste şi în afara platourilor de filmare.În această seară, de la ora 20.30, ProTV difuzează ultimul episod din primul sezon al serialului „Pariu cu viaţa", disponibil, în avanpremieră, astăzi, de la ora 10.00, pe voyo.ro.

„Suntem doar amici"
„Petrecem mult timp împreună, pe platourile de filmare, la repetiţii, în pauze, dar concentrându-ne strict pe partea profesională, nu amestecăm sentimentele cu munca", a declarat, pentru „ring", Alina Eremia. La rândul lui, Dorian Popa, interpretul lui Andrei, adaugă: „Ne înţelegem foarte bine, suntem doar amici. Ne bucură însă că am primit foarte des această întrebare, înseamnă că ne facem bine treaba din momentul în care se dă «Acţiune» şi că transmitem foarte bine povestea dintre Ioana şi Andrei". În plus, el recunoaşte că o relaţie nu e prioritară: „N-am încă timpul necesar unei relaţii amoroase, însă dacă jumătatea mă va găsi, îmi voi găsi şi eu timp".

5 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Nu sunt. Au spus-o chiar ei.

| bLow a răspuns:

Http://e-protv.info/? p=814 funda?;)

Răspuns utilizator avertizat
| ピンク a răspuns:

Nu. Probabil amandoi au proprii lor iubiti in realitate. Acela este doar un rol.

| pampam_4807 a răspuns:

Nu, nu au