Poti merge cu o prietena sau prieten. Eu am 13 ani si am vrut sa merg cu o prietena la cinema, la un film +18 ani (era cu batai si mult sange). La intrare tipa ne intreaba daca nu ne insoteste un adult, iar noi am spus ca ne insotim una pe cealalta si am intrat. Incearca nu ai ce pierde. Fundita?
Anna cum poti sa-l vezi daca nu a aparut? si daca te duci in gasca mai mare nu e imtampla nimic. eu am 14 si am intrat la film 18+ da eram cu inca vreo 6. ei au cumparat biletu
Anna cum poti sa-l vezi daca nu a aparut? si daca te duci in gasca mai mare nu e imtampla nimic. eu am 14 si am intrat la film 18+ da eram cu inca vreo 6. ei au cumparat biletu aia nu m-au vazut
Buna. Pai, eu am 13 ani. Si eu vreau sa vad Breaking Down'ulx.
Nu vad de ce nu te'ar lasa. deoarece filmul nu e interzis copiilor sub 12, 15, 18 ani.Pa, pa:**
Se pare ca nu ati aflat se spune ca filmul va fi interzis copiilor sub 15 ani. Au spus asta actorii la interviuri. Dar totusi nu se stie inca sigur. Oricum chiar daca va fi poti merge cu o persoana mai mare si nu vei avea nici o problema.
Da,eu l-am vazut, si nu scria nicaieri cati ani trebuie sa ai, si eu am tot 12:*
Da.Trebuie doar sa ai rabdare sa apara..Eu am fost la film +16 in gasca de vreo 10 si cea mai mare avea 13 ani
Annalina99 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
GEORGE întreabă:
LisaJulie întreabă: