| Nico1987 a întrebat:

Am 29 de ani si imi plac foarte mult anime-urile. Mai ales Naruto, am cativa prieteni care nu mai vb cu mine, ei zic ca sunt ciudata si ma port ca un copil. Ce pot sa fac sa fiu si eu altfel?

Răspuns Câştigător
| Ramirez04 a răspuns:

Bre eu am prieteni care au intre 20-40 de ani si vizioneaza anime-uri. Nu tu trebuie sa te schimbi ei. Ei trebuie sa intelega ca asa esti tu,daca ei sunt plicsititori cu fotbalul lor si nu stiu eu ce lasa-i. Iti dau un sfat fa ce iti place sa faci nu te lua dupa nimeni ca altfel nu o sa traiesti niciodata si o sa regreti nu te lua dupa gura lumii sa stii ca cel care te accepta asa cum esti si e langa tine ala iti este prieten. Apropo daca iti plac anime-urile uitate daca doresti si la Bleach, Soul eater, Tokyo Ghoul, Owari no seraph, Highschool of the dead, Akame ga kill si Overlord sunt sigur ca o sa iti placa foarte sigur. Apropo nu baga inseama pe nimeni care te face sa te simti prost in legatura ca cum esti ca un prieten adevarat te-ar accepta asa cum esti nu uitawinking. Sper ca te-am ajutat daca doresti imi poti da fundita happy

4 răspunsuri:
| IseeVoices a răspuns:

Sa faci ce iti place si eu am 21 de ani si ma mai uit la anime.

| RAY a răspuns:

Daca toata viata vei face ce spun alti numai vei trai niciodata, daca isi place asta e nu vad nimic ciudat in asta

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Pentru tine, ceva foarte drăguuuțțț...
https://www.youtube.com/watch?v=2FR8s8TlPXQ

Vezi și Mormântul licuricilor (Hotaru no haka, 1988)

| Sociopat a răspuns:

Sa nu te mai uiti la anime.