| KoreaJapan a întrebat:

Am auzit ca dupa jumong va incepe dong yi. Este adevarat?

Răspuns Câştigător
| Allyţu a răspuns:

Da happy Era mai bine daca incepea Regatul Vantului
:X Dar sunt sigura ca si Dong Yi va fi frumos big grin

10 răspunsuri:
| 54ndy a răspuns:

Pe 15 sau 16 martie începe un nou serial legendele palatului:concubina regelui sau cam aşa ceva.

| Șosețică a răspuns:

Buna Soseno!
Uite aici programul...http://www.tvr.ro/program.php?c=0
Va incepe legendele palatului printul jumong-partea a 2

| KoreaJapan explică:

Pai despre ce era vb in serialul Regatul Vantului? confused

| Allyţu a răspuns:

Jomong va muri la varsta de 40 de ani. Dupa morte lui Yuri preia controlul, si yuri va avea un fiu cre este Song Il Gook adica Jomong.Yuri va fi omorat chiar de propiul sau fiu adica Song Il Gook.

| dianirys a răspuns:

Dong Yi este un film foarte foarte frumos, o sa va placa de la primul episod. E dramatic, dar pana la urma totul se sfarseste cu bine. Este vorba despre strabunica regelui Yi San, Dong Yi, care era de origine foarte umila si cu toate acestea a devenit concubina regelui Sukjong.

| KoreaJapan explică:

Deci regatul vantului este un fel de continuare? Ca ar fi fost super daca ar fi inceput asta. happyhappyhappy

| Allyţu a răspuns:

Da big grin este un fel de continuare la Jomong big grin

| Allyţu a răspuns:

Hei nu se scrie Dong Yi se scrie Dong Yn big grin

| Allyţu a răspuns:

Scuze

| analoveskorea a răspuns:

Desi pe de o parte sunt nespus de trista ca se termina Jumong, imi vor lipsi enorm personajele pe de alta parte ma bucur ca va fi difuzat tot un sageuk(serial coreean istoric) si anume Dong Yi nu speram sa-l vad la TV asa ca am urmarit online vreo 10 ep mi-a placut cat am vazut si sunt convinsa ca si voua o sa va placa
ar fi fost frumos sa fi dat Regatul Vanturilor fiind un fel de continuare la Jumong cu fiul lui Jumong Yuri si il are in distributie pe Song Il Gook in rolul fiului lui Yuri nu mai stiu cum il cheama ceva cu M Muhyul sau ceva de genul asta