Filmele's destul de bu... bunicele.
Mi'l amintesc si pe celalalt cu 'calatoria in corpul uman'
Totusi cand dai render, uita'te putin si la rezolutia cu care'l faci.
Alti actori ! Nu stiu cine erau aia, dar daca te numarai printre ei, rau ai facut! Ma rog intreaga idee nu era rea, dar deja cand aia au inceput sa deschida gura, a devenit penibil.
Sincer, nu este de speriat adică e logic că nu e înfricoşător doar este de început. Oricum chiar mi s-a părut interesant, iar melodiile de pe fundal ajutau mult la atmosfera pe care ar fi trebuit să o transmită filmuleţul.
Oricum bună treabă pentru început! Cine ştie, poate într-o zi o să te vedem regizor de filme horror pe la Hollywood.Ar fi bine să avem un român pe acolo.
PS: Îmi place tricoul acela cu "Pana mea"
Nu stiu ce sa zic...eu mai mult am ras la filmul asta
''trebuie sa iesim de aici, e inchis... ce ne facem? si am niste nedumeriri cine l-a omorat pe tibi si el de ce vroia sa ii omoare pe baietii aia, prietenii lui? foarte draagut machiajul
Nu prea ma speria asta e faza, adica actorii, locul unde ati jucat (fara suparare ) dar nu ma incantat, nu te supara, dar mie nu prea mi-a placut, ideea e ok, dar e cam plictisitor, e nevoie de actiune contiuna.ideea e buna, incearca sa faci rost de un loc mai potrivit si sa filmezi pe intunerik, ar fi mai interesant.succes
mihai919 întreabă: