| PRTAWL a întrebat:

Am facut un film HORROR, ce mai trebuie sa maii pun la el? Lipseste ceva? Pareri? Va rog! fundita http://www.youtube.com/watch?v=V6hmHp81j2c

10 răspunsuri:
| KatVonB a răspuns:

Tibi fantoma, Ionut, Ionut laughingrolling on the floor

| Helăăău a răspuns:

Prea tare la final rolling on the floor

| Cretaker a răspuns:

Filmele's destul de bu... bunicele.
Mi'l amintesc si pe celalalt cu 'calatoria in corpul uman'

Totusi cand dai render, uita'te putin si la rezolutia cu care'l faci.

| Domyno a răspuns:

Alti actori laughing! Nu stiu cine erau aia, dar daca te numarai printre ei, rau ai facut! Ma rog intreaga idee nu era rea, dar deja cand aia au inceput sa deschida gura, a devenit penibil.

| mhg a răspuns:

Sincer, nu este de speriat adică e logic că nu e înfricoşător doar este de început. Oricum chiar mi s-a părut interesant, iar melodiile de pe fundal ajutau mult la atmosfera pe care ar fi trebuit să o transmită filmuleţul.
Oricum bună treabă pentru început! Cine ştie, poate într-o zi o să te vedem regizor de filme horror pe la Hollywood.Ar fi bine să avem un român pe acolo.

PS: Îmi place tricoul acela cu "Pana mea" laughing

| TPUaLuatoRazna a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...eu mai mult am ras la filmul astalaughing
''trebuie sa iesim de aici, e inchis... ce ne facem?rolling on the floor si am niste nedumeriri cine l-a omorat pe tibi si el de ce vroia sa ii omoare pe baietii aia, prietenii lui? foarte draagut machiajul

| just for me a răspuns:

Nu prea ma speria asta e faza, adica actorii, locul unde ati jucat (fara suparare ) dar nu ma incantat, nu te supara, dar mie nu prea mi-a placut, ideea e ok, dar e cam plictisitor, e nevoie de actiune contiuna.ideea e buna, incearca sa faci rost de un loc mai potrivit si sa filmezi pe intunerik, ar fi mai interesant.succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

C fain iii...laughing)rolling on the floor)

mai ales fazelee de la sfarsitrolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te lua dupa ce a scris cei din`aintea mea! E foarte reusit filmul mai ales pentru un baiat, de cati ani ai tu 14-15-16! Bravo!

| eul a răspuns:

O camera video mai buna

si data viitoare tine-o mai stabila...