| Reddfox a întrebat:

Am inceput sa ma uit la serialul Lucifer (chiar daca-i mai vechi). Sunt la episodul 5 S1. Se merita sa continui? A. am inceput sa ma uit si la TheFlash (episodul 4, S1) cam plictisitor. Continui si cu asta?

Răspuns Câştigător
| Kikoo a răspuns:

Mie imi place Lucifer, iar cum a mai zis cineva, cazurile sunt putin repetitive, dar povestea propriu-zisa este interesanta. Cel mai bine te uiti pana la finalul sezonului 1 si daca inca esti curios/curioasa, continui si cu S2.

| Reddfox explică (pentru Kikoo):

Se mai schimba ceva in S2? Sau la fel?

| Kikoo a răspuns (pentru Reddfox):

Sezonul 2 dezvolta personajele si relatiile dintre ele, dar inca rezolva cazuri. Si apare un personaj nou, important.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Si eu m-am plictisit dupa 5 episoade din Lucifer. Mi s-a parut exact aceeasi poveste si devenea plictisitor. Nici macar ca si serial politist nu e bun.
The flash nici atat, mi se pare groaznic. laughing

| CdeMetal a răspuns:

Ambele sunt cancer.

| AlexNab0k0v a răspuns:

Depinde de preferințele tale. Comentariile anterioare ale celorlalți utilizatori sunt aproape de adevăr, în opinia mea, dar dacă ție-ți place acest gen de seriale - uite-te, dacă nu - recomand să cauți ceva pe placul tău.

| Cristiiiiiiuy a răspuns:

Lucifer care are aceeasi poveste, in fiecare serial Un caz nou, ochii rosii ai sa-i care ii fac pe toti sa marturiseasca adevarul, prinderea criminalului si sfarsit.

| Reddfox explică (pentru Cristiiiiiiuy):

Dayum. si eu care credeam ca devine mai interesant...;(