| marinna10 a întrebat:

Am niste intrebari pentru cei care se uita la Pretty Litlle Liars pentru ca am sarit peste 1 sezon si ceva..Cum de toata lumea stie de relatie Ariei cu Ezra si inca nu e la inchisoare? Adica..era profu' ei..Care sunt teoriile voastre despre cine este A si cine credeti ca a omorat-o pe Mona?

3 răspunsuri:
| chihai a răspuns:

Tu ai ajuns macar la sezonul 5? Adica Ase va afla la sfirsitul sezonului 5 pe data de 25 martie. Ar fi bine sa te uiti tot serialul "mai ales sezonul 3 si 4". Si apropo, Cred ca pe Mona a omorit-o A.

| marinna10 explică (pentru chihai):

Nu mi-ai raspuns concret la nicio intrebare, mersi. Stiam si eu ca pe Mona a omorat-o A. Da, am ajuns la sezonul 5. Nu am intrebat daca ar trebui sa ma uit la sezonul 3 sau 4. Data viitoare nu raspunde numai ca sa te bagi in seama, mersi. happy

| Panaite_Andra_1996 a răspuns:

A i-a trimis o scrisoare mamei Ariei spunandu-i de relatia ei cu Ezra si parintii ei au depus plangere. Ei s-au speriat si s-au certat, dar pana la urma Aria si-a convins parintii ca nu o sa se mai vada cu Ezra si ei si-au retras acuzatiile(parca, nu mai stiu exact ca am vazut demult). Ma rog, s-au intalnit in secret si chestii si pana la urma nu stiu cum au facut de i-au convins pe parinti sa fie cat de cat de acord cu relatia lor. Ceva de genu s-a intamplat oricum, a fost complicat.

Întrebări similare