| justAgirl_8912 a întrebat:

Am o intrebare in legatura cu serialul The vampire diaries, din cate stiu eu sezonul 1 are 22 de episoade iar sezonul 2 are 8, deci, vor mai fi si alte episoade in afara de astea sau serialul s-a terminat?(daca nu s-a terminat, cand se termina?)

Răspuns Câştigător
| relita48 a răspuns:

Vinerea asta apare episodul 9, "Katherina", stai linistita, urmeaza si altele, serialul va face o pauza prin decembrie caci vor fi difuzate in locu la serial sporturile de iarna, dupa care vor reveni iar prin februarie sau martie.

6 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Sezonul 2 are 24 de episoade doar 8 au aparut pana acum.

| Th3eo a răspuns:

Doamne fereste! cum sa se termine? nu e adevarat. mai sunt epidoade si probabil si sezonul 3. eu as vrea sa nu se termine niciodata:X ador serialulbig grin:X

| Melody a răspuns:

Sezonul 2 are tot 22 de episoade. Se difuzeaza cate unul saptamanal. Urmeaza episodul 9 vinerea asta. :-) Se termina, dupa calculele mele, peste 14 saptamani(aceasta inclusiv).

| alice_2151 a răspuns:

Nu s-a terminat încă. În sezonul 2 apare în fiecare săptămână câte un episod. Când se termină sigur nu știu să-ți spun dar dacă ar fi după mine ar mai avea câteva sezoane big grin!

| SunShinE_4449 a răspuns:

Vor mai fi episoade. apare in fiecare vineri cate un episod.big grin

| claudia_7516 a răspuns:

Eu st absolut convinsa ca se va termina acest serial la 22 de episoade in sez 2...totul se petrece prea repede ca sa dureze mai mult.cel putin asta este parerea mea.asta inteleg din cele citite pe wikipedia si din ce am inteles din film. daca ar fi dupa mine.nu as vrea sa se termine prea curand.pentru ca acest serial este foarte bun!