| dulcikaTa2112 a întrebat:

Am o mica mare problema: cine imi poate face un rezumat pe scurt, dar foarte scurt al serialului The Twilight Saga sau o parere despre acest serial sau de ce v-a placut.....Astept pareri.

Răspuns Câştigător
| MisFit20 a răspuns:

Este un film ce are ca tema iubirea dintre un vampir si o muritoare, eu il interpretez ca un taboo al lumii moderne, dragostea dintre doua lumi diferite. Cu greu Bella se adapteaza in lumea vampirilor si printre ei, desi ei au renuntat la carnea de om, ea reprezinta pentru ei o masa de nerefuzat prin mirosul placut al pielii sale. Cel mai mult mi-a placut lupta dintre vampiri, atunci cand Bella devine vampir si lupta impreuna cu Eduard si familia lor impotriva consiliului de vampiri care doreste sa o ucida pe fiica lor Renessme (daca imi aduc bine aminte). Vampirii au unele puteri supranaturale, Bella este un scut, o tipa din familia lui Eduard vede viitorul si altele care deocamdata imi scapa.Iti recomand sa vezi filmele sunt foarte interesante.

1 răspuns:
| Lamborghiniasx a răspuns:

Bella se adapteaza in lumea vampirilor si printre ei, desi ei au renuntat la carnea de om, ea reprezinta pentru ei o masa de nerefuzat prin mirosul placut al pielii sale. Cel mai mult mi-a placut lupta dintre vampiri, atunci cand Bella devine vampir si lupta impreuna cu Eduard si familia lor impotriva consiliului de vampiri care doreste sa o ucida pe fiica lor Renessme. Vampirii au unele puteri supranaturale, Bella este un scut, o tipa din familia lui Eduard vede viitorul si altele care deocamdata imi scapa.Iti recomand sa vezi filmele sunt foarte interesante.