| horia2000 a întrebat:

Am o problema mare! Am privit toate filmele pe care am dorit si acum nu mai stiu ce sa privesc. Daca o sa va ajute am 13 ani si sunt baiat. va rog foarte mult ajutati-maaaaaaaa!

Răspuns Câştigător
| Mineツ a răspuns:

Interesant laughing eu sunt fata am 14 ani si cam cele mai multe filme pe care le stiu sunt de groaza tongue scrii pe google 990 e foarte tare (ti-las fi dat eu dar nu permite TPU). Dai doar unde scrie FILME si alegi filmul Dupa vechime, Dupa gen (horror, comedie, actiune etc.) si iti da cateva filme si cauti unu mai interesant sau daca stii numele unui film bun il scrii pe bara de cautare
BFT :X

9 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Apuca-te sa inveti ceva folositor in viata!

| horia2000 explică (pentru DimLight):

Daca cinstit la scoala eu invat destul de bine si stiu patru limibi nu sunt nici slab, nici gras. Cred ca am dreptul sa privesc filme?

| DimLight a răspuns (pentru horia2000):

Am vazut sute de filme si totusi nu stiu ce ti-as putea recomanda, cred ca mai bine iei singur o decizie. sunt zeci de filme cotate slab sau de care nu auzi in top si totusi sunt de calitate; ce am cazut recent si mi s-au parut bune daca nu le-ai vazut: Dead Man Down, killing them softly, world war z, fa-ti un cont pe letterboxd.com si gasesti acolo o multime de adaugat ca vazute si de liste cu filme de vazut

| horia2000 explică (pentru DimLight):

Mersi.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Incearca sa intrii pe filme seriale, spre exemplul seria M.A.S.H

| BlueViP a răspuns:

Triple dog
Triple x
Fast and furios
Saw

| BountyWG a răspuns:

Iti recomand hentai girls.pa,pa

| Light7376 a răspuns: