| Benghazini a întrebat:

Am o problema URGENTA! cu browserul Mozilla Firefox! nu mi se mai deschide nici cum... l-am reinstalat de repetate ori. dar in zadar! va rog spuneti-mi ce sa fac. ca fara mozilla nu pot vedea anumite filme online! de ex vreau sa urmaresc Spartacus Blood And Sand online, si zice ca doar cu mozilla. dau FUNDA care maa ajuta sa rezolv problema! ty

4 răspunsuri:
| nsudfnaoudnaso a răspuns:

Nu cred ca iti va place raspunsul meu dar asta este singura soluti.Si mie mi s-a intamplat trebuie sa reformatezi windowsul adica sa reinstalezi windowsul si mie mi s-a intamplat a venit unu baiat sa mi-l reformateze nu costa mai mult de 20-30 lei daca iei tu programele costa vreo 30-50 lei conteaza si cine til formateaza daca sti tu poti sal inprumuti de la prieteni daca il au daca nu cauta pe cineva cu windows si spune-i sa til reformateze sigur iti va lua 20-50 lei.astept fundita

| andyanimefan64 a răspuns:

1 daca ai virusi incearca sai elimini
2 daca nu merge => trebuie sal formatezi(tin sa te anunt ca mozilla merge foarte greu cu virusi pe computer. Eu folosesc google chrome si nu am probleme(funda?)

| treipuncte a răspuns:

Incearca sa instalezi alta versiune a firefoxului daca nu instaleaza din nou windowsul nu e greutongue

| nsudfnaoudnaso a răspuns:

Sincer eu cred ca merit fundita ceilalti dau raspunsuri pentru funda eu dau ca sa va ajut.